Καπίνο: "Μεγάλωσα στον Παναθηναϊκό"

Ο Στέφανος Καπίνο φέτος το καλοκαίρι γύρισε σελίδα στην καριέρα του και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην Μάιντς, όμως όπως παραδέχθηκε του λείπει ο Παναθηναϊκός.

Καπίνο: "Μεγάλωσα στον Παναθηναϊκό"

Tο φετινό καλοκαίρι ο Στέφανος Καπίνο γύρισε σελίδα στην καριέρα του και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην Μάιντς, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι η Bundesliga.

Ωστόσο, ο διεθνής τερματοφύλακας μιλώντας στη Nova παραδέχθηκε ότι του λείπει ο Παναθηναϊκός, αποκάλυψε ότι είδε το πρώτο ματς του Τριφυλλιού απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, υποστήριξε ότι οι πρώην συμπαίκτες του μπορούν να πάρουν την πρόκριση, ενώ τόνισε πως βήμα - βήμα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης: "Κατάφερα έστω και με τα χίλια ζόρια και το είδα το παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στο Βέλγιο και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα, μέσα στη Λεωφόρο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα, αλλά αν φας ένα γκολ θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να καταφέρει η ομάδα να πάρει την πρόκριση".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός πιστεύω βήμα-βήμα θα ανέβει γιατί έχει όλα τα φόντα. Η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Το περσινό ήταν κάτι πολύ σπουδαίο αλλά ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και θα καταφέρει σπουδαία πράγματα ο Παναθηναϊκός. Σιγά-σιγά θα καταφέρει να φτάσει εκεί που του αρμόζει και να είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Ο Παναθηναϊκός βήμα-βήμα μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα".

Αν του λείπει ο Παναθηναϊκός: "Όταν έχεις μεγαλώσει κάπου είναι δύσκολο να φύγεις. Στον Παναθηναϊκό έχω μεγαλώσει. Δεν έπαιζα απλά ποδόσφαιρο. Μεγάλωσα εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μου λείπει ο κόσμος, η ομάδα, το περιβάλλον γιατί ήταν οικογένεια για εμένα. Και εδώ όμως έχω βρει ένα πολύ καλό κλίμα και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Παναθηναϊκός για εμένα δεν είναι καμία άλλη ομάδα, αλλά εντάξει τι να κάνεις προσαρμόζεσαι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK