Καραγκούνης και Μόρας οι ηγέτες του νέου Παναθηναϊκού

Το θέμα της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό αποκτά άμεση προτεραιότητα στους "πράσινους", με τον διεθνή μέσο να πλαισιώνεται από τον Βαγγέλη Μόρα στο πλάνο της επόμενης ημέρας για τον σύλλογο.

Καραγκούνης και Μόρας οι ηγέτες του νέου Παναθηναϊκού

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να τελειώσει άμεσα το ζήτημα της μετακίνησης του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας. Οι υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας με τη Λιθουανία την Παρασκευή μεταθέτουν τις τελικές συζητήσεις για αμέσως μετά. Στο "τριφύλλι" υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στην προσπάθεια να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα ο 36χρονος μέσος.

Πρόθεση της διοίκησης είναι η στελέχωση του ρόστερ με έμπειρους παίκτες και γι' αυτό ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα. Στόχος είναι ο 31χρονος στόπερ να χριστεί ηγέτης της άμυνας του συλλόγου και ήδη οι "πράσινοι" μιλούν με την ιταλική Βερόνα στην οποία ανήκει και η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Στην οπισθοφυλακή της νέας σεζόν θα επικρατεί το ελληνικό στοιχείο και γι' αυτό σύντομα θα κατατεθεί προσφορά για τον 21χρονο Νίκο Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προορίζεται για βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, για την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ επίκειται ένα ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου στη Σουηδία ώστε να "κλείσει" τη μεταγραφή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έχει αναλάβει και την περίπτωση του 25χρονου Ολλανδού μέσου της Άλκμααρ, Έρικ Φάλκενμπουργκ.

Στο "μέτωπο" των αποχωρήσεων, η πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ στη Νάπολι έχει καθυστερήσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφανο Καπίνο στους "παρτενοπέι", αλλά στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει άλλη πρόταση για παίκτη του Παναθηναϊκού.

Αργεί το "Απήλιον"

Οι αναφορές του νέου τεχνικού συμβούλου της ΠΑΕ, Νίκου Νταμπίζα, για τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο "Απήλιον" ήταν σαφείς. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται πολλά βελτιωτικά έργα και κατά συνέπεια, από τις 4 Ιουλίου μέχρι τις 15 του μήνα, όταν η ομάδα θα φύγει για την προετοιμασία στην Ολλανδία, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν αλλού οι προπονήσεις.

Θα γίνει μία προσπάθεια η ομάδα να μείνει στην Παιανία μέχρι την οριστική μετακόμισή της στο "Απήλιον".

Διαβάστε ακόμη

Νταμπίζας: "Είναι ανάγκη μας να γυρίσει ο Καραγκούνης"

Μπαϊράμι: "Να κάνω επανεκκίνηση με τον Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK