Καρέλης: "Να μην φοβηθούμε"

O Nίκος Καρέλης έριξε σύνθημα νίκης για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη.

Καρέλης: "Να μην φοβηθούμε"
INTIME SPORTS

Ολα όσα είπε στη Nova

«Σ’ αυτά τα ματς πρέπει να είσαι απόλυτος και να παίρνεις το τρίποντο. Θα κοιτάξουμε να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί με αυτή την ομάδα έχουμε πληγωθεί αρκετές φορές θα έλεγα, την περσινή χρονιά. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τον αντίπαλο, γιατί εφόσον παίζει στην έδρα του θα προσπαθήσει να κάνει ευκαιρίες φεύγοντας στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βάλουμε κάποιο γκολ μπροστά και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την κριτική που έγινε στην ομάδα, σχολίασε: «Πιστεύω πως η κριτική επηρεάζει ξεχωριστά τον κάθε παίκτη. Όμως, από εκεί και πέρα, ο καθένας πρέπει να σκέφτεται σε προσωπικό επίπεδο τι ζητάει από τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι. Να κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, να είναι συγκεντρωμένος για να βγάλει το μέγιστο μέσα στον αγώνα».

Για την Ξάνθη, ανέφερε: «Είναι αρκετοί παίκτες που είναι χρόνια εκεί, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, όποτε παίζουν στην έδρα τους βγάζουν ένα πάθος περισσότερο από τα εκτός. Θα κοιτάξουμε να μην φοβηθούμε, να μπούμε στο παιχνίδι όπως ξέρουμε και να κλείσουμε τον αντίπαλο καλά».

Για το γεγονός ότι σκοράρει κόντρα στους Ακρίτες, είπε: «Ελπίζω να σκοράρω και φέτος για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι απόλυτος, να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Σε αυτό τον αγώνα θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι μας αξίζει».

Για τον εαυτό του: «Αυτό που θα κοιτάξω είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για εμένα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιώνομαι όπως είπα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσα από την ομάδα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK