Κληρώνει...

Εντός της ημέρας ξεκαθαρίζει το μέλλον του Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού στη συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο και τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην Παιανία. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Κληρώνει...
fereira.jpg INTIME SPORTS

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Αργά το μεσημέρι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να συζητήσουν από κοντά για τα αίτια της αγωνιστικής κρίσης και κυρίως για το μέλλον της συνεργασίας τους. Θέμα προπονητή υπάρχει, όπως σας αναφέραμε από το ρεπορτάζ της Τρίτης και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Επισήμως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Φερέιρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, κάτι πολύ λογικό από τη στιγμή που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θέλει να μιλήσει πρώτα μαζί του, προτού δημοσιοποιήσει την όποια απόφαση του. Δεν θα μπορούσε ο Αλαφούζος να απομακρύνει τον Φερέιρα μέσω των ΜΜΕ. Θα ήταν "unfair''.

Όλοι οι στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΠΑΕ ζητούν τη λύση της συνεργασίας με τον Φερέιρα, οι πιέσεις είναι μεγάλες και ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας σε μια πολύ κρίσιμη καμπή.

Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να διευκολύνει ο ίδιος ο Φερέιρα τον Αλαφούζο με το να του θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του. Και παράλληλα είναι ορατό το ενδεχόμενο να προταθεί στον Πορτογάλο τεχνικό κάποιο άλλο πόστο, όπως τεχνικός σύμβουλος ή ακόμη και τεχνικός διευθυντής.

Αν παραμείνει πάντως ο Φερέιρα στον πάγκο, ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα τον φέρει εκ νέου στην πόρτα της εξόδου.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα, ακούγονται τα ονόματα των Χουάν Ραμόν Ρότσα - Γιάννη Αναστασίου για τον πάγκο και του Βασίλη Κωνσταντίνου ως γενικού αρχηγού.

Διαβάστε ακόμη:

Μένει... μέχρι την Τετάρτη ο Φερέιρα

Τον πιέζουν και το σκέφτεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK