Κοντά στην παραμονή ο Σισοκό, τελειώνει ο Σεϊταρίδης

Ο Παναθηναϊκός το παλεύει, ο Σισοκό το θέλει και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει ο Ιβοριανός και τη νέα σεζόν. Οσο περνά ο χρόνος και η Βόλφσμπουργκ δεν έχει πρόταση για τον παίκτη τόσο ο Παναθηναϊκός ελπίζει ότι θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Αναστασίου: "Διαφορετικοί στο ξεκίνημα".

Κοντά στην παραμονή ο Σισοκό, τελειώνει ο Σεϊταρίδης

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ιμπραήμ Σισοκό ο Παναθηναϊκός εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ για να κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά τον ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα βρίσκονται σε καλό δρόμο και υπάρχει σημείο επαφής, ενώ όσο περνά ο χρόνος και οι "λύκοι" δεν έχουν πρόταση, ο Σισοκό βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Οπως έχουμε τονίσει, επιθυμία του ίδιου του Ιβοριανού είναι να συνεχίσει με το τριφύλλι στο στήθος και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους "πράσινους".

*** Οσον αφορά την περίπτωση του Κροάτη αριστερού μπακ, Ντάνιελ Πράνιτς, από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι είναι υπό εξέταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK