Κουρμπέλης "in" και ενδεκάδα… ντέρμπι!

Τι ισχύει με το πρόβλημα που "κουβαλάει" ο αρχηγός του ΠΑΟ στην επιγονατίδα, πως θα παίξει στο μεγάλο ματς της Κυριακής (19/11) με την ΑΕΚ και τα δεδομένα για Τσάβες και Άλτμαν. Το Contra.gr αναλύει το ενδεκαδιακό πλάνο του Ουζουνίδη 48 ώρες πριν απ’ το ντέρμπι.

Κουρμπέλης "in" και ενδεκάδα… ντέρμπι!

Απ’ τη στιγμή που την Πέμπτη (16/11) μπήκαν σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα οι Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες, η μοναδική "ενδεκαδιακή" εκκρεμότητα των "πράσινων" για το κυριακάτικο (19/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο "κάπτεν" του "τριφυλλιού" ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα πρόβλημα (ερεθισμό) στην επιγονατίδα του δεξιού του ποδιού, με τις ενοχλήσεις να γίνονται πολύ πιο έντονες κατά την παρουσία του στην εθνική ομάδα (δύο μέρες πριν από τη ρεβάνς με την Κροατία).

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/11) ωστόσο, "μπήκε" κι αυτός στο 100%, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε κι αυτός στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι ενοχλήσεις στο γόνατό του έχουν υποχωρήσει αισθητά, αλλά δεν έχουν "εξαφανιστεί" και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνει και μία ένεση λίγο πριν από το ντέρμπι με τους "κιτρινόμαυρους", για να "κοντρολάρει" τον πόνο.

Με δεδομένη λοιπόν την παρουσία (και) του "Κούρμπε" στο ντέρμπι, η ενδεκάδα των "πράσινων" θα είναι ακριβώς ίδια με το προ τριών εβδομάδων ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Κάτω απ’ τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Κουλιμπαλί, Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας και τον Κολοβέτσιο εκ νέου παρτενέρ του Μολέδο στους στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σιλά θα παίξει δίπλα στον Κουρμπέλη, ενώ στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Βιγιαφάνιες (δεξιά) και Λουντ (αριστερά). Ο δε Χίλιεμαρκ αναμένεται να πάρει εκ νέου έναν πολύ πιο "ελεύθερο" ρόλο πίσω απ’ τον Μολίνς.

Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΤΜΑΝ

Στην προπόνηση της Παρασκευής πήρε μέρος στο 100% και πάλι και ο Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει πλήρως το "θέμα" που τον ταλαιπώρησε στη γάμπα, είναι έτοιμος ιατρικά, όχι όμως κι αγωνιστικά, αφού του λείπει ο ρυθμός, έπειτα απ’ τη σχεδόν δίμηνη απουσία του. Ο Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξή του στηNOVAπως δύσκολα θα τον συμπεριλάβει στο πλάνο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μιλήσει μαζί του το Σάββατο (18/11). Κι απ’ την κουβέντα που θα κάνουν θα ξεκαθαρίσει αν θα μπει τουλάχιστον στην αποστολή, για ψυχολογικούς περισσότερο λόγους.

Πολύ πιο "ανεβασμένος" αντίθετα, δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έχασε το ρόλο του και τη θέση του στο ροτέισον της ομάδας, μετά την ανοησία του και την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ που τον κράτησε εκτός για 3 αγωνιστικές. Κατά τη διάρκεια της διακοπής πάντως, είχε δείξει πολύ πιο μεγάλη συγκέντρωση και διάθεση κι ο Ουζουνίδης τον έχει κατά… νου για να τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή, ανάλογα με την εξέλιξη του ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK