Ξεκαθαρίζει το Σάββατο για τον Σο

Ο Χαμπίμπ Σο πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά επειδή το πρόγραμμα ήταν σχετικά χαλαρό, η συμμετοχή στο ματς με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Ξεκαθαρίζει το Σάββατο για τον Σο

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για την παρουσία του Χαμπίμπ Σο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο "Σπύρος Λούης", μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος πήρε μέρος στο πρόγραμμα και εκτέλεσε ασκήσεις στα τελειώματα, μαζί με τους μεσοεπιθετικούς. Όμως, επειδή η ένταση τους ήταν σχετικά χαλαρή και δεν ζορίστηκε, δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα αναφορικά με την ετοιμότητα του.

Η συμμετοχή του στο αθηναϊκό ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα στην προπόνηση του Σαββάτου, όταν θα πραγματοποιηθεί διπλό και ο Σο θα δοκιμάσει να παίξει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

H SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας (3/3) με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις από το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Παρουσιάζουν Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις Ηρακλής Τσίκινης. Ραντεβού την Κυριακή στις 21:45.

News 24/7

24MEDIA NETWORK