Άρχισαν οι συζητήσεις του πρίγκιπα με την πλευρά Βαρδινογιάννη

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ είχε την πρώτη συνάντηση την Τετάρτη με τους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και πλέον ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άρχισαν οι συζητήσεις του πρίγκιπα με την πλευρά Βαρδινογιάννη

Οι δικηγόροι έπιασαν δουλειά μετά την αποστολή του πληρεξούσιου από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα στον Παναγιώτη Πετρόπουλο και θα ακολουθήσουν νέες επαφές μεταξύ των πλευρών, οι οποίες κρατούν πλέον κλειστά τα χαρτιά τους. Άλλωστε μιλάμε για ένα μεγάλο deal, υπάρχουν πολλά ζητήματα για να συζητηθούν και οι δημόσιες τοποθετήσεις θα αποφευχθούν εκατέρωθεν. Είναι η ώρα των πράξεων και όχι των δηλώσεων.

Πέρα από το 54,7 % των μετοχών, θα συζητηθούν και τα θέματα της Παιανίας και του Βοτανικού. Παράλληλα αναμένεται να ζητηθεί από την πλευρά του πρίγκιπα να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ για να διαπιστωθεί το ακριβές έλλειμμα της, ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη θα ζητήσει εγγυήσεις για τα χρήματα που θέλει να επενδύσει ο υποψήφιος επενδυτής. Τα 20 εκ. ευρώ τώρα, τα 50 εκ. ευρώ το καλοκαίρι και τα 150 εκ. ευρώ για την κατασκευή γηπέδου.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης για την Τζέντα προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τον πρίγκιπα σχετικά με τις επόμενες κινήσεις τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK