Λαχτάρα με Ζέκα πριν από τη σέντρα

Ο Κάρλος Ζέκα ανησύχησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά, λίγο πριν το τέλος της προθέρμανσης στο ματς με την Ξάνθη, έπεσε στο έδαφος κρατώντας το γόνατό του.

Λαχτάρα με Ζέκα πριν από τη σέντρα

"Χτυποκάρδια" με Ζέκα στη Λεωφόρο, καθώς ο Πορτογάλος άσος ένιωσε πόνο στο γόνατο, ενώ εκτελούσε σουτ στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Ξάνθη και έπεσε στο έδαφος προκειμένου να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο παίκτης έδειχνε να πονά, ενώ και ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος. Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες ένιωθε ενοχλήσεις σε αυτό ακριβώς το σημείο κι αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας προβληματίστηκαν έντονα, βλέποντάς τον πεσμένο στο έδαφος.

Τελικά ο παίκτης αποσύρθηκε στα αποδυτήρια για να προετοιμαστεί για την έναρξη του αγώνα και τελικά, αφού το ιατρικό επιτελείο τον εξέτασε, του επέτρεψε να αγωνιστεί κανονικά.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ