Λάζαρος Λάμπρου, το μεγάλο αστέρι της Ελλάδας (VIDEO)

Η πασίγνωστη αγγλική εφημερίδα "Guardian" αναζήτησε τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου που γεννήθηκαν το 1997 και το Contra.gr συμμετείχε στο μεγάλο αφιέρωμα, προτείνοντας τον 17χρονο επιθετικό Λάζαρο Λάμπρου του Παναθηναϊκού.

Λάζαρος Λάμπρου, το μεγάλο αστέρι της Ελλάδας (VIDEO)
INTIME

Ο νεαρός άσος, διεθνής με την Εθνική κ-17, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι' αυτό εδώ και μερικούς μήνες ανήκει στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των "πρασίνων".

Λάζαρος Λάμπρου, το μεγάλο αστέρι της Ελλάδας (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο "βενιαμίν" των 9 παικτών που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με το "τριφύλλι" τον περασμένο Μάρτιο έχει ξεχωρίσει με την τεχνική κατάρτισή του και την έφεση στο σκοράρισμα κι έτσι επελέγη για το μεγάλο αφιέρωμα της πιο έγκυρης εφημερίδας στην Αγγλία.

Ο "Guardian" εμπιστεύτηκε το Contra.gr για την ανάδειξη του κορυφαίου ταλέντου στην ελληνική επικράτεια, του οποίου την εξέλιξη θα παρακολουθεί τα επόμενα χρόνια.

Λάζαρος Λάμπρου, το μεγάλο αστέρι της Ελλάδας (VIDEO)

Το κείμενο

"Ο Λάμπρου βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχοντας αναδειχθεί τρεις σερί χρονιές πρώτος σκόρερ των Πόντιων Κατερίνης στις ακαδημίες και τον υπέγραψε το 2011. Πέρυσι σημείωσε πάνω από 20 γκολ με την κ-17 της αθηναϊκής ομάδας, παίζοντας είτε ως φουνταριστός είτε λίγο πιο πίσω. Έχει σπουδαία αντίληψη και πάντα ψάχνει την τέλεια κάθετη πάσα, κυρίως με το δεξί πόδι του. Δεν φοβάται τα κόλπα και τα τρικ, παρότι αγωνίζεται κυρίως με παίκτες μεγαλύτερούς του σε ηλικία. Έχοντας εντυπωσιάσει με την ικανότητα και τις επιδόσεις στο σκοράρισμα, ο Γιάννης Αναστασίου του προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάρτιο".

VIDEO του Λάμπρου εν δράσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK