Λέτο: "Δεν είναι θέμα μίας ή δύο ημερών η επιστροφή μου"

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει συναίσθηση του ότι πρέπει να είναι υπομονετικός για να επιστρέψει όπως θέλει στα γήπεδα.

Λέτο: "Δεν είναι θέμα μίας ή δύο ημερών η επιστροφή μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπομονή. Αυτό κάνει ο Σεμπάστιαν Λέτο για να επανέλθει ακμαίος και ανταγωνιστικός στη δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου για να υπογράψει αυτόγραφα μαζί με τους Ζέκα και Μπουμάλ και τόνισε τα εξής: "Προχωράω βήμα, βήμα. Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις. Είμαι εδώ και 10 μέρες που προπονούμαι. Εχω μιλήσει με τον προπονητή. Δεν είναι θέμα μιας ή δυο ημερών, αλλά προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο".

Όσον αφορά την εκδήλωση, πρόσθεσε: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας και για κάθε παίκτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που έχουν έρθει, καθώς, επίσης, και αυτούς που δεν μπορούσαν να έρθουν".

Από την πλευρά του ο Κάρλος Ζέκα τόνισε: "Είναι μεγάλη περηφάνια να βρίσκομαι εδώ δίπλα στους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν και είναι συνέχεια δίπλα μας.

Πρωταρχικός μας ρόλος είναι να προσφέρουμε σε αυτούς κάτι. Γι αυτό βρισκόμαστε εδώ, σκοπός μας είναι η νίκη γι αυτούς και για εμάς τους ίδιους και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά με τη νίκη μας τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK