Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομίλησε για 2,5 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για το ντέρμπι της Τούμπας, τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τις ελπίδες που έχει το "τριφύλλι" για πρωτάθλημα.

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Ο διάλογος:

17:59
Εδώ είμαστε. Ετοιμάζουμε καφεδάκι και ξεκινάμε κουβέντα. Οι ερωτήσεις σε ελληνική γραφή, μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
18:06
Έτοιμος ο παραδοσιακός, έτοιμοι για ένα διωράκι ποδοσφαιροκουβέντας.
18:09
παοκ : Ρε παιδια αυτον τον γλυκο δεν τον βλεπουν στον παοκ οτι δεν κανει ουτε απο εξω να περναει ελεος δηλαδη μας εχει καψει
18:10
Χθες είχε κακές επιλογές. Πιστεύω θα βρει ομάδα αν μείνει ελεύθερος. Μην υπερβάλλουμε.
18:11
γιωργος πεγκλιδης : Μήπως τελείωσε το πρωταθλημα;
18:11
Ακόμη δεν άρχισε καλα καλά.
18:11
Κώστας : Γιατί Πέτριτς και όχι Μπερκ χτες?
18:12
Γιατί ήθελε κράτημα της μπάλας και κερδισμένα φάουλ.
18:13
giorgos m : κυριε κριτη υπαρχει προγραμματισμος για μεταγραφη αμυντικου το γεναρη.ακουμε συνεχεια για μεταγραφες απο μεση και μπροστα ενω η ομαδα ποναει στην αμυνα.με βαση την εικονα τριανταφυλλοπουλου μπουρμπου πιστευεται οτι πρεπει να δωθουν ευκαιριες στο σπυροπουλο?
18:15
Για να δοθούν ευκαιρίες θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση. Προφανώς η προπονητική ομάδα βλέπει κάτι που οι υπόλοιποι (απόντες από το προπονητικό κέντρο) δεν μπορούμε να δούμε. Μεταγραφές γίνονται το καλοκαίρι, τώρα γίνονται μπαλώματα, εκτός πολύ εξαιρετικών περιπτώσεων συμβολαίων που τελειώνουν.
18:15
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΑΡΗΚΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΘΑ Η ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
18:18
Άλλα ρόστερ τότε που (όποτε κι αν) αναφέρεσαι. Δεν υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας μέσα-έξω, απέναντι σε οποιονδήποτε. Σαφώς και έχουν προτεραιότητα (και) σε αυτή τη φάση οι τρεις βαθμοί, με την ελπίδα ότι η πλήρης επάνοδος του Μάρκους Μπεργκ θα λύσει το γόρδιο δεσμού του γκολ απέναντι σε σφικτά οργανωμένες άμυνες.
18:19
Απο13 : σπερα δημητρη, να σου πω, ο γιουσουφ του εργοτελη , θα μπορουσε να ηταν μια απο τις 2-3 μεταγραφες του γεναρη για τον παναθηναικο;
18:21
Υπάρχουν αρκετοί από την ελληνική αγορά που θα μπορούσαν να είναι κινήσεις ενίσχυσης για τον Παναθηναϊκό και αυτό κάτι δείχνει σε ό,τι αφορά στην πληρότητα του ρόστερ. Και στον Αστέρα και στον Ατρόμητο και στον Παναιτωλικό υπάρχουν παίκτες που έχουν θέση στο ρόστερ.
18:21
χαντζο : η ομαδα κερδισε και δεν εγειρω προπονητολογια αλλα θεωρω οτι η διαχειρηση του παιχνιδιου απο τον κυριο Αναστασιου τοσο στην αλλαγη του Κλωναριδη με τον Πετριτς σε σημειο που κερδιζαμε όσο και η μη χρησιμοποιηση του Λαγου απο την αρχη ηταν χοντρα φαουλ που ευτυχως δεν πληρωσαμε εν αντιθεσει με αλλα παιχνιδια
18:25
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μετωπική κίνηση στον άξονα με τους Τζιόλη, Τσανδάρη και Κάτσε, οπότε το σκληροτράχηλο αμυντικό χαφ, δεν είναι απαραίτητο σε αυτό το παιχνίδι. Σωστός ο χρόνος που  μπήκε στο παιχνίδι για να δώσει τρεξίματα στη μεσαία γραμμή και κυρίως να διεκδικεί τα ριμπάουντ εκτός πράσινης περιοχής, μετά τις εύκολες απομακρύνσεις στις γιόμες του ΠΑΟΚ.
Αν ο Πέτριτς είχε πετύχει το γκολ, θα λέγαμε για "χρυσή αλλαγή", αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα "αν" και κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο.
18:25
Bakri : Κυριε κριτη...πιστευεις πως σε συνσυασμο και αν δηλαδη ο ΠΑΟ συνεχισει ετσι και με 2 η 3 καλες μεταγραφες με ποιοτητα οπως νινης και μαυριας και αν δουμε τον ΠΑΟ του περσυνου δευτερου γυρου παιρνει το πρωταθλημα?
18:26
Χρηστος : καλησπερα Δημητρη πστευεις πως ο παο μπορει να παρει πρωταθλημα;
18:30
Πιστεύω πως όχι και μακάρι να διαψευστώ. Και δεν βλέπω μεταγραφές. ΜΠορεί να μείνει στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους, αλλά θα πρέπει να δώσει πολλές αφορμές ο Ολυμπιακός για να τεθεί σε αμφιβολία ο τίτλος. Ας μαζέψει έξι πόντους στα δύο προσεχή εντός έδρας ματς με Εργοτέλη και Βέροια (μετά ακολουθεί ο εξ αναβολής αγώνας του Αγρινίου) και το ξανασυζητάμε. Εδώ θα είμαστε.
18:30
Bakri : Με αμπεντ εχουμε καμια εξελιξη? σκεφτοναι να τον φερουν πισω παλι?
18:31
Ο Αμπεΐντ δεν φεύγει πλέον από τη Νιουκάσλ.
18:31
ΜΑΝΩΛΑΣ : δημητρη 8ελω να σε ρωτησω πως βλεπεις την περιπτωση ΝΙΝΗ
18:33
Στοίχημα για τον Νίνη, όχι για τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι που παίζει ο Παναθηναϊκός είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας μεσοπειθετικός που αναζητά restart στην καριέρα του. Στα πόδια του είναι να κερδίσει το στοίχημα. Στοίχημα για τον Παναθηναϊκό θα γίνει αν μείνει μόνο με τον Νίνη, ακόμη και τώρα που τελείωσε η Ευρώπη και ο όγκος των υποχρεώσεων και του υποχρεωτικού rotation περιορίζονται.
18:33
Χρηστος : πιστευεις πως ο ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που δεν μπορει να την χτυπησει καμια απο το ελληνικο πρωταθλημα ;;
18:34
Τον φετινό Ολυμπιακό μπορούσε να τον χτυπήσει μία ομάδα έτοιμη για να το κάνει. Μπορούσε να το κάνει ο περσινός Παναθηναϊκός του δευτέρου γύρου με 2-3 ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι.
18:35
korakas : τελικά τα πλει-οφ ειναι η καλυτερη εφευρεση. Σκοτώνεται ο μλκς ο παοκ όλη τη χρονια να βγει δευτερος και τον ξεπουπουλιαζουμε σε δυο αγωνες.
18:36
Μεγάλη ανακάλυψη. Ό,τι θέση και να πάρει ο Παναθηναϊκός στην κανονική περίοδο, στα πλέι οφ βγαίνει πρώτος.
18:37
filgood rodos : Καλησπερα.. η χτεσινη νικη ηταν κ νικη ψυχολογιας... θα βοηθησει που πιστευω τους νεους.. εγω αυτο που θα ηθελα σα προγραμμτισμος ειναι να ενισχυθει η αμυνα μας.. δεξι μπακ κ σεντερ μπακ.. με νινη πιστευω εχουμε κ λυση παραπανω στα χαφ.. να θυμισω σε ολους.. ΠΑΟΚ κ Ολυμπιακος στο β' γυρο ερχονται Λεωφορο..!!
18:40
Και ψυχολογίας. Κυρίως όμως βαθμολογική. Γιατί ακόμη και με ισοπαλία να έφευγε, θα είχε τώρα εννιά βαθμούς από την κορυφή (και έξι από τη δεύτερη θέση). Αν ο Παναθηναϊκός κάνει περισσότερο αποτελεσματικό το μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν θα χρειάζεται να παίρνουν τόσα ρίσκα οι αμυντικοί και να εκτίθενται στην κόντρα επίθεση. Θυμίζω ότι μιλάμε πλέον αποκλειστικά και μόνο για Ελλάδα.
18:40
Αλέξης : Για μεταγραφές του Γενάρη που γράφουν πολλοί, ειλικρινά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Νίνης ή θα είναι τότε. Πιστεύω ότι χρειάζεται ένας αντίστοιχος Αμπέιντ στο κέντρο (αν όχι ο ιδιος), ένας δυναμικός χαφ γιατί και όχι έμπειρος, ώστε να δώσει ανάσες σε πράνιτσ, δώνη να παίζουν πιο ελεύθερα και να δείξουν περισσότερο. Για μένα και ένα δεξί μπακ.
18:41
Σπύρος13 : Με δεδομένο τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και ευελπιστώντας ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι κοντά στην κορυφή τον Γενάρη, πού χρειαζόμαστε ενίσχυση για να διεκδικήσουμε το νταμπλ μέχρι το τέλος? Θα πρέπει αν πάρουμε άλλο δεξί μπακ και ακόμη ένα κεντρικό αμυντικό ή θα περιμένουμε να "δέσουν" οι παίχτες που υπάρχουν τώρα? Εκτός από Μαυρία, υπάρχει θέμα Λέτο?
18:44
Ξεκινάμε από το τέλος. Ούτε για αστείο. Και για την περίπτωση Μαυρία δεν είμαι καθόλου βέβαιος, αν και γνωρίζω ότι θα τον ήθελαν στο Κορωπί. Μία τέτοια κίνηση θα ήταν ωφέλιμη στην περίπτωση ενός δανεισμού διάρκειας 1,5 έτους. Κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι είναι προτεραιότητα για τον Μαυρία, έστω κι αν αγωνίζεται απλώς στις ρεζέρβες της Σάντερλαντ.
Έχω την εντύπωση ότι σιγά σιγά θα ακούσουμε ότι πλέον δεν υπάρχει μεγάλος όγκος παιχνιδιών και ανάγκη εκτεταμένου rotation, οπότε δεν έχει και νόημα να γεμίσει το ρόστερ. Δεν βλέπω κίνηση στην αμυντική γραμμή, εκτός κι αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό ως προοπτική συμβολαίου που τελειώνει ή δανεισμού με προσιτή οψιόν αγοράς.
18:45
AlenHalilovic : Κ.Κριτή κάθομαι και κριτικάρω τους παίχτες του ΠΑΟ και λέω ότι θέλουμε ενίσχυση σαν ομάδα, αλλά αν δεν είχαμε τα σφαλτοσφυρίγματα τώρα στην πρώτη θέση θα μασταν εμείς και δεν θα χαμε χάσει και στο Καραισκάκη. Γιατί σώνει και καλά να πρέπει να φτιάξουμε ομάδα που να νικάει και τους διαιτητές??? Ο Δώνης έκανε φοβερό παιχνίδι...!
18:47
Υπάρχοτν φαλτσοσφυρίγματα που στοίχισαν, αλλά όχι αρκετά για να καλύψουν τη διαφορά των έξι βαθμών. Όσο για το "γιατί πρέπει να φτιάξεις ομάδα που θα νικάει και τους διαιτητές;", η απάντηση είναι απλή. Γιατί μιλάμε για Ελλάδα. Τη μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.
18:47
γιωργος : Θα κερδίσει την τριπολη
18:48
ΝΙΚΟΣ : Δημητρη ο Παναθηναικος δειχνει να αλλαζει προσωπο σε αυτο το σημειο του πρωταθληματος πιστευω οτι θα τα παει καλυτερα απο περσι και δεδομενου οτι ολυμπιακος δεν ειναι και στα καλυτερα του θεωρω αν και δυσκολο οτι εχει ιδιες πιθανοτητες οσες εχει και ο παοκ. εσενα ποια ειναι η γνωμη;
18:53
Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί γερή μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη για να αντέξει ως το τέλος. Και δεν με έχουν πείσει οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού εκεί ότι μπορούν να δώσουν τις ενδεδειγμένες λύσεις, την ίδια ώρα που ο Αναστασιάδης θα δώσει πράσινο φως μόνο σε πολύ προφανείς περιπτώσεις που κάνουν τη διαφορά, προκειμένου να μην χαλάσουν οι δικές του ισορροπίες στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Είπαμε αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να δίνει αφορμές (που θα δώσει 2-3 ακόμη) και ο Παναθηναϊκός παίρνει όλα τα παιχνίδια, θα μετρήσουν οι λεπτομέρειες. ΚΙ εκεί πάλι έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός.
18:56
Δημήτρης : Πέρυσι τρέμαμε μόνο στην ιδέα του να λείψει ο Νάνο απο ένα ματς τι γίνεται φέτος φαίνεται πως δεν πατάει καθόλου καλά σαν να είναι η πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα
18:57
Ο Νάνο έχει ανεβάσει ρυθμό και είναι πολύ καλύτερος στα τελευταία παιχνίδια. Αν λείψει, μπορεί να δούμε τον Πράνιτς, μπορεί και τον Χουχούμη.
18:57
Τιμόθεος : Ακούγεται το όνομα του Μαυρία στην ενίσχυση της ομάδας για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι καλή λύση πιστεύετε για τον Παναθηναϊκό ; Γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από την πλευρά του παίχτη;
19:00
Στη θέση του και στη θέση της Σάντερλαντ για να γίνει η μετακίνηση θα ήθελα αριθμό εγγυημένων συμμετοχών. Κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει από πλευράς Παναθηναϊκού. Το να είχε μία ακόμη μεσοεπιθετική λύση ο Παναθηναϊκός στις πτέρυγες με την παρουσία του Μαυρία, δεν θα χάλαγε κανέναν στον Παναθηναϊκό.
Δεν είναι εύκολη υπόθεση αν ληφθούν υπ' όψιν όλα τα δεδομένα, μπορεί να γίνει με αρκετή τύχη και αρπακολατζίδικη λογική από πλευράς των Άγλλων.
19:01
Μικες : Κυριε Κριτη δυο ερωτησεις. 1. Με τον Μπεργκ χθες, δεν θα ειχαμε κρατημα μπαλας και φαουλ; Μην βγουμε και χαζοι. Καθε Κυριακη στο γηπεδο ειμαστε,τους ιδιους παικτες βλεπουμε. 2.η συνεχης χρησιμοποιηση του Πρανιτς βασιζεται στην αξια και προσφορα του(!!!) ή υπαρχει κανας ορος στο συμβολαιο;
19:03
Με τον Μπεργκ δεν θα είχες κράτημα μπάλας και κερδισμένα φάουλ, γιατί δεν θέλεις να μπαίνει ακόμη ο Μπεργκ σε προσωπικές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Πράνιτς για φανέλα βασικού στο σπίτι του, αλλά είναι ο μοναδικός που δεν έχει ή έχει τις λιγότερες λανθασμένες μεταβιβάσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
19:03
αποστολος : να σου πω, ποια μεταγραφη θα ηταν η καλυτερη για τον παναθηναικο (αν μπορεις πες και κανα 2-3 ονοματα)
19:03
Για πες.
19:03
νικος : καλησπερα δημητρη ποια ειναι η γνωμη σου για τον νινη ?για μαυρια τι ακουγεται? και τελος δεν μπορω να βλεπω τριαντα δεξι μπακ ο μαρινακης για μενα ειναι οτι πρεπει εχει τρομερη σεντρα το παλικαρι
19:04
Δεν θα τον έβλεπες, αν ήταν όπως έπρεπε και με σωστή προετοιμασία ο Μπούρμπος. Ο Μαρινάκης παίζει στη Νϊκη Βόλου.
19:04
nic90 : με το μπαιραμι τι γινεται.....
19:06
Θα συμμετέχει επιλεκτικά. Υπάρχει πολύ προσεκτική διαχείριση της περίπτωσης αυτής.
19:06
Δημήτρης : Δημήτρη καλησπέρα, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά μπάλα έχουμε να δούμε καιρό! Οκ, κερδίσαμε χτες πιο πολύ από όλα γτ έχουμε φανέλα και έναν πολύ καλό προπονητή! αλλά με τέτοιο ποδόσφαιρο, όσο τακτικά τέλειο και να είναι ομάδες που παίζουν άμυνα δεν κερδίζεις. Με όλες αυτές τις απουσίες και βάση προγραμματος που περίπου βλέπεις την ομάδα μέχρι τις μεταγραφές? μια απλή εκτίμηση ζητώ βεβαίως βεβαίως
19:07
Στην πρώτη τετράδα.
19:07
Γιωργος : Δημητρη,ο Δωνης με τις εμφανισεις του θα μας κανει να ξεχασουμε γρηγορα τον Αμπειντ.Εξαιρετικη εμφανιση απο Μπουρμπο.Ο Νανο δεν ειναι ο περσινος Νανο.Γιατι τοση επιμονη στον Πρανιτς?Ο ανθρωπος δεν...
19:11
Αν ο Δώνης δεν πιάσει και φέτος την ευκαιρία από την αλογοουρά, δύσκολα τα πράγματα. Συμφωνώ ότι είναι βελτιωμένος και αυτό οφείλεται ως έναν βαθμό, στο ότι παίζει. Δεν θέλω όμως να λέω μεγάλα λόγια, ακριβώς γιατί τον πιστεύω, έχω απαιτήσεις και δεν έχω σκοπό να τον περιβάλλω με στοργή και προδέρμ στα 20 του χρόνια. Έχει προσόντα, έχει τσαγανό, θα έχει και την αντιμετώπιση ενός έτοιμου ποδοσφαιριστή.
Ανεβασμένος ο Μπούρμπος, ανεβασμένος και ο Νάνο έστω κι αν υπολείπεται από τα περσινα στάνταρντς. Για τον Πράνιτς τα είπαμε λίγο παραπάνω. Κι εδώ που τα λέμε, τα τελευταία του παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με το νωθρό έως αδιάφορο ξεκίνημά του.
19:12
Μιμιμης : Κυριε Κριτη καλησπερα. Μια ερωτηση/αποψη. Ειναι δυνατον να εχεις παικτη της αξιας του Μπεργκ και να τον επανεντασεις στην ομαδα με το σταγονομετρο( μια παιζει,δυο δεν παιζει); Και να ειχαμε επιθεση πυρηνικο οπλο να το καταλαβω, αλλα σκοραρουμε με πολυ μεγαλη δυσκολία ( και φασεις βγαζουμε πολυ δυσκολα). Ο Μπεργκ και γκολ βγαζει και φασεις απο το πουθενα δημιουργει. Ευχαριστώ.
19:14
ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμος να κάνει φάσεις από το πουθενά και ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα ήθελε την ταχύτητα των Καρέλη, Κλωναρίδη, ακόμη και του Ντίνα μπορώ να σου πω. Σε παιχνίδι απέναντι σε οργανωμένες άμυνες που χρειάζεται η ομάδα παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώσει φάσεις μιας επαφής, ο Μπεργκ θα είναι παρών.
19:14
τασος : Κ.Κριτη δεν θεωρειται αδικο τον αναστασιου απεναντι στον βικτωρ κλωναριδη..ειναι ενας παιχτης που προηγουμεενη χρονια ηταν δευτερος σκορερ μαζι με αμπειντ..ενω και φετος οταν παιζει σκοραρει η εχει καλη παρουσια..ειναι αδιανοητο ννα μην παιζει ο κλωναριδης και να παιζει ο πετριτς..
19:20
Ιδιόμορφο το θέμα. Κατ' αρχάς δεν είναι ίδιοι παίκτες, οπότε δεν παίρνει ο ένας τη θέση του άλλου στο ίδιο σύστημα παιχνιδιού. Αντικατάσταση του Πέτριτς από τον Κλωναρίδη και το ανάποδο, σημαίνει ταυτόχρονα και αλλαγή επιθετικού πλάνου.
Ναι, συμφωνώ με την ανάλυση του Τσάρλι νωρίτερα, ότι δεν μπορεί ο Κλωναρίδης να είναι ο 14ος-16ος παίκτης του Παναθηναϊκού σε χρόνο συμμετοχής, ιδιαίτερα όταν ο Πέτριτς είναι στην παρούσα κατάσταση, αλλά ξαναλέω ότι είναι συγκεκριμένα τα παιχνίδια που ο Αναστασίου κρίνει ότι θα πάρει βοήθεια από τον Κλωναρίδη σε ρόλο βασικού. Τον εμπιστεύεται περισσότερο, όαν έρχεται από τον πάγκο, έχοντας διαβάσει τον αντίπαλο και σε χρόνο που η ταχύτητά του ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την έλλειψη φρεσκάδας των αντιπάλων.
19:20
γιωργος τρικαλα13 : Καλησπέρα δημητρη.συγχαρητήρια στην ομάδα που εβγαλε ποδοσφαιρικό τσαμπουκα.δν πάει άλλο με τον μπούρμπο δημητρη.με προσθήκη μαυρια και με καλό νινη πιστεύω μπόρουμε να τον παμε μέχρι τέλους τον ολυμπιακό τωρα που δεν θα έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεωσεις.πάντως με αμπέιντ θα ημασταν τελείως διαφορετική ομάδα στην πιεση ψηλά μαζι με ατζαγκουν.ευχαριστω.
19:24
Ο Αμπεΐντ έλειψε στο ξεκίνημα. Τώρα πλέον δεν νομίζω ότι η απουσία θα διαδρματίσει τον παραμικρό αρνητικό ρόλο.
Ο Ατζαγκούν βρίσκει σιγά σιγά τον ρόλο του μεσοεπιθετικού ή κρυφού κυνηγού, πείτε το όπως θέλετε. Ο παίκτης που μέχρι πριν από ένα μήνα, συγκινούσε με το πάθος, το τρέξιμο και το πρέσινγκ (αλλά δεν είναι αυτά τα ζητούμενα από τον μεσοεπιθετικό), πλέον βρίσκεται σε θέσεις γκολ, συνδυάζεται για την επίτευξη γκολ και κρατάει και για τον εαυτό του. Είναι ξεκάθαρη η βελτίωσή του.
Δυστυχώς θα λείψει για 1-2 παιχνίδια. Εντός έδρας παιχνίδια, απέναντι σε κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες.
19:24
μάγκας : έτσι πρέπει να παίζει πάντα ο ΠΑΟ να κλείνει διαδρόμους πίσω και να χτυπάει στην αντεπίθεση είτε παίζει μέσα είτε παίζει έξω αλλά το σπουδαιότερο από όλα είναι όλη η όμαδα να έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και να πατάνε περιοχή και να σκοράρουν.
19:25
Για να κλείνει διαδρόμους και να χτυπάει στην αντεπίθεση, θα πρέπει ο αντίπαλος είναι μπροστά. Πόσες ομάδες στην Ελλάδα παίζουν έτσι τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα στη Λεωφόρο;
19:25
Κωστας : Εισαι με διαφορα ο πιο αμπαλος δημοσιογραφος!!!
19:25
Να είσαι καλά.
19:26
Γιώργος Ν. Υ : Γεια σου Δημήτρη. Πιστεύεις οτι οι Γαυροι μπορούν να το χάσουν, οταν υπάρχει ακόμη αυτή η ΕΠΟ, η παράγκα, το παρασκήνιο και τα κινεζικά???
19:27
Δεν έχει σημασία, τι πιστεύω. Σημασία έχει να υπάρξει ο ανταγωνιστικός αντίπαλος. Κι ας εκτεθούν.
19:27
Kostas13 : Μπαϊραμι,πετριτς βλεπεις να μενουν τον γεναρη στην ομαδα;
19:27
Για να φύγουν, θα πρέπει να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποζημιωθούν.
19:28
marios : Δημητρη τελευταια(μετα την ηττα απο τον ΟΦΗ) βλεπουμε τον Παναθηναικο πολυ ανεβασμενο.Πιστευεις οτι οταν επανερθει ο Μπεργκ σε καλη κατασταση θα μπορεσει ο Παναθηναικος να επαναλαβει τις εμφανισεις του Β' γυρου περσι?
19:33
Θα εξαρτηθεί και από τη συμπεριφορά των αντιπάλων. Πέρσι υπήρχε κι ένα στοιχείο αιφνιδιασμού, τουλάχιστον νωρίς. Φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες, κανείς δεν παρατάει παιχνίδια, ως εκ προοιμίου χαμένα και θα δούμε αρκετές θεατρικές παραστάσεις σε Λεωφόρο και Τούμπα, σε παιχνίδια που οι δυο τους δεν καθαρίζουν από νωρίς.
Επόμενος αντίπαλος ο Εργοτέλης. Θυμάστε το περσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο; Λένε ότι φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Ηράκλειο, απέδειξε ότι παίζει τα παιχνίδια στα ίσα. Μπορεί αν είναι και έτσι. Θυμάστε όμως με το αποτέλεσμα ισόπαλο έως και τα χασομέρια, να έκανε έστω και το 1/4 των καθυστερήσεων που έκανε πέρσι στη Λεωφόρο;
19:33
Κων/νος : Πιστεύεις πως η επιστροφή του Νίνη είναι καλή επιλογή?Για τον Μπούρμπο τι έχεις να πείς?
19:35
Ο Νίνης μπορεί να αβοηθήσει αν θέλει να ξαναγίνει Νίνης. Θα δείξει τις επόμενες ημέρες ποια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Μπούρμπος ανεβαίνει σιγά σιγά. Δυστυχώς ενσωματώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω των δικαστικών διενέξεων που είχε με την προηγούμενη ομάδα του.
19:35
LETO 23 : γεια σου Δημητρη απο καρπαθο,,ο λετο θα μπορουσε να ερθει στον παο τορα ι το καλοκαιρι,,και εχω μια απορια ο μαλεζας και ο κλειτον δεν κανανε για αυτον το παο
19:37
Ο Λέτο με συμβόλαιο 400 χιλιάδων στον Παναθηναϊκό; Ο Κλέιτον δεν βοήθησε ούτε πριν από 4-5 χρόνια, που ήταν και νεότερος σε ηλικία. Για Μαλεζά δεν έχω γνώμη.
19:37
Γιαννης : Δεν ειμαι Παναθηναϊκος αλλα πιστευω αυτη η ομαδα με τα προβληματα που εχει παει παρα πολυ καλα στο ελληνικο πρωταθλημα. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εκμεταλευτει τα προβληματα των αλλων που ειναι λιγοτερ π.χ Ολυμπιακου. Τοτε θα παρει πρωταθλημα με αυτα τα δεδομενα Παντως κινειται σωστα
19:38
Θανάσης : Μας λενε οτι ο Μπεργκ δεν ειναι έτοιμος. Ειναι αλήθεια; Ή μας λενε τα ίδια οπως στην περίπτωση του Λετο ;
19:39
Καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις Θανάση. Μα καμία.
19:39
Θανος : ΔΗΜΗΤΡΗ. Ο ΠΑΟ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;
19:40
Μπορεί με μικρότεορ όγκο αγωνιστικών υποχρεώσεων πλέον, να το διεκδικήσει, θεωρώ δύσκολο να τα καταφέρει.
19:41
pateryy : Δημήτρη. Καλησπέρα. Μέλος των Gwf. Έχουμε να τα πούμε μερικά χρόνια. ΔΕΝ περίμενα τη χτεσινή μας νίκη.
19:43
Πολλοί δεν την περίμεναν. Και οι περισσότεροι ρωτούσαν στα προηγούμενα live chat, μεπόσα θα είναι ευχαριστημένος ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη. Και απαντούσα ότι "αυτά τα παιχνίδια είναι πιο κοντά στα μέτρα του Παναθηναϊκού και μην τον φοβάστε".
19:43
Μικες : Σωστο αυτο που μου απαντησατε για τον Πρανιτς. Αφου δεν ακουμπαει μπαλα, πως να κανει λαθη;
19:44
Μπες στο www.galanissportsdata.com και θα διαπιστώσεις το αντίθετο.
19:46
antreas : Το συμβόλαιο πρανιτς πότε λήγει;
19:46
Το μεθεπόμενο καλοκαίρι.
19:47
Κυριακος : Καλησπερα. εχουμε ενα δεξι μπακ,ονοματι Σπυροπουλος.Που τον εχουν κρυψει και γιατι?τοσο αχρηστος ειναι?
19:48
Αυτή που τον βλέπουν, ξέρουν. Κι εννοώ στις προπονήσεις, τις οποίες εμείς δεν παρακολουθούμε.
19:49
Γιαννης Δραμα : καλησπερα πιστευεις οτι θα συνεχισουμε για πολυν καιρο τις ανωριμες γκελες η σιγα σιγα η ομαδα ωριμαζει ποσο ακομη θα χρειαστει για να δουμε σταθεροτητα στην αποδοση της ομαδας την γνωμησου
19:50
Η σταθερότητα εξαρτάται από πολλά πράγματα και όχι αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα όμως απαιτεί σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων, ακόμη κι αν δεν συνδυαστούν απαραίτητα με τις πρέπουσες εμφανίσεις. Ο όγκος των υποχρεώσεων, αλλά και το πρόγραμμα μέχρι τώρα, δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.
19:51
Σωτηρης : τι παιξει με τον ατζακουν απο την μια δεν βλεπετε και απο την αλλη βγαζει ματια ??
19:52
Δεν υπήρξε ματς που δεν βλεπόταν. Υπήρξαν παιχνίδια που δεν βοήθησε δημιουργικά ή εκτελεστικά. Δεν του έλειψε ποτέ το πάθος και το φιλότιμο στις συμμετοχές του. Δεν θα πάρει την ομάδα στην πλάτη του, χρειάζεται και άλλους για να βοηθήσει.
19:52
Δημήτρης : Ναι, αλλά τι αρκιβώς τρέχει μαζί του? με τον Μπαιράμι εννοώ, γτ τόσο προσεκτική διαχείρηση? τι έχει δλδ? Καλησπέρα
19:54
Ένα σημαντικό πρόβλημα στη μέση, το οποίο όπως δείχνουν τα πράγματα δεν αποκαταστάθηκε με το χειρουργείο και δεν θα αποκατασταθεί. Άλλωστε υπάρχει μία πρόσφατη δήλωσή του, ότι "θα πρέπει να μάθω να ζω μ' αυτό".
19:54
Κρις : κυριε Κριτη, η εμμονη να βγαλετε ντα και καλα ωςκαλο παικτη τον Μπουρμπο ειναι εξοργιστικη; Αυτο το μπακ θελετε στον ΠΑΟ; Νομιζω πως οχι. Επισης λετε για την προετοιμασια του,ενω ειναι ο μονος των καλοκαιρινων μεταγραφων που πηγε Πολωνια. Ευχαριστω.
19:57
Δες το ως απλή διαφωνία και μη χαλιέσαι. Στην Πολωνία πήγε, μετά από 2-3 μέρες και έκανε ατομικό πρόγραμμα γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Κατάλαβε όμως ότι δεν τον συγκρίνω με οποιονδήποτε παίκτη πρώτης γραμμής. Λέω ότι είναι καλύτερος απ' όλους όσους διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση στον Παναθηναϊκό. Το σε ποιον Παναθηναϊκό αναφέρομαι και αναφέρεσαι είναι ένα θέμα γι άλλη συζήτηση.
19:57
Γιωργος : Καλησπερα,πιστευω οτι ο κλωναριδης πρεπει να παιζει περισσοτερο,επισης διαβαζουμε σημερα για Μαυρια.αν τον αποκτησουμε δεν θα εχουμε πολλους παικτες στις θεσεις του κεντρου?.
19:58
Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα οι πολλοί, ακόμη κι αν ήταν σούπερ σταρς. Στο "λίγοι" είναι το πρόβλημα.
19:58
Ηλίας : Δημήτρη καλησπέρα.Τον Μαρινάκη τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου;;εφόσον η ομάδα έχει θέμα στο δεξί μπακ τι θα έλεγες για ανάκληση του δανεισμού του;;
20:00
Τον έχω παρακολουθήσει, χρειάζεται χρόνο. Δεν βοηθάει και η δυναμικότητα της Νίκης Βόλου και η ανταγωνιστικότητά της στα παιζχνίδια. Θα τον κάνει όμως καλύτερο ανασταλτικά, που είχε ένα θεματάκι.
20:03
παναγιωτης : καλησπερα σας θεωρειται πως ο παναθηναικος μπορει να κυνηγησει το πρωταθλημα φετος και αν οχι το πρωταθλημα το κυππελο ..
20:04
Πιστεύω ότι θα είναι πολύ περισσότερο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα και θα είναι μέσα στο κόλπο μέχρι το τέλος. Για το κύπελλο, πολλά εξαρτώνται από τις κληρώσεις και τον χρόνο των αγώνων. Σαφώς και μπορεί να το κατακτήσει.
20:05
λολος : καλησπερα κ.Κριτη επειδη σας εκτιμω ιδιαιτερα θα ηθελα την γνωμη σας σε αυτο: βγαζει ματι οτι υστερουμε παρα πολυ δεξια το πειραμα με Τριαντα δεν μας βγηκε κ ο Μπουρμπος προσπαθει αλλα δεν μπορει. για ποιο λογο δεν διδονται ευκαιριες στον Σπυροπουλο? ειναι τοσο κακος στην προπονηση? κ αν ναι γιατι δεν τον αποδεσμευουν να φερουν καποιον ποιο χρησιμο?στην ουσια εχουμε τρεις σε αυτην τη θεση κ ενα δανεικο κ στην τελικη δεν εχουμε κανεναν!!! ευχαριστω.
20:07
Σας ξαναλέω ότι ο δημοσιογράφος έχει εικόνα των προπονήσεων, μόνο συζητώντας με όσους παίρνουν μέρος. Δεν έχει εικόνα, για να σας πει αν ο Σπυρόπουλος είναι καλός ή κακός στις προπονήσεις. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πέρσι ήταν μονίμως πρώτος στα εργομετρικά. Πέραν τούτου ουδέν. Και για να είμαστε ειλικρινείς, στα παιχνίδια που πήρε ευκαιρίες, κυπέλλου συνήιθως, δεν έβγαλε μάτια ώστε να ταλαιπωρηθεί ο προπονητής στη σκέψη να τον αφήσει στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι.
20:08
Κώστας : Καλησπέρα Δημήτρη. Θυμάμαι τον Παναθηναϊκό πέρισυ με πολύ μεγαλύτερη ομοιογένεια και περισσότερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι του. Φέτος η ομάδα έμεινε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η ίδια και θα περίμενε κανείς να εμφανίζει παρόμοια στοιχεία στο παιχνίδι του από πολύ νωρίτερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και το ποδόασφαιρο που παίζει δεν είναι το ίδιο απολαυστικό. Μπορούμε να περιμένουμε να επανέλθει στα περσινά επίπεδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες? Πόσο ρεαλιστικό είναι κάτι τέτοιο?
20:11
Κώστα θυμάσαι έναν Παναθηναϊκό που έδινε ένα παιχνίδι την εβδομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου κι επίσης έναν Παναθηναϊκό που αιφνιδίασε τους αντιπάλους του για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε σχέση με την "σχολική εκδρομή" που ήταν ηλικιακά η βασική του προετοιμασία στην Ολλανδία.
Φέτος οι αντίπαλοι είναι προσαρμοσμένοι πάνω του, ξέρουν και τις αδυναμίες του, αρχίζουν και τις κράμπες από το 50', δεν θέλει και πολύ αν δεν έχεις το εύκολο γκολ ή την εύκολη δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ.
20:11
χαντζο : κυριε Κριτη ο Παναθηναικος χρειαζεται πιστευω ενισχυση ιδικα στη θεση του αμυντικου χαφ και δευτερευοντος ενος δημιουργικου χαφ και ενος σεντερμπακ. Και τουτο διοτι δυστυχως εκτος απο τον Λαγο που μπορει να πρεσαρει και να κοψει καθετες μπαλιες δεν υπαρχει αλλος με αποτελεσμα η αμυντικη λειτουργια μας να ειναι προβληματικη
20:11
Αλεξ απο Βρυξελλες : Αγαπητε κυριε Κριτη,απορησα με το γεγονος οτι στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ δοθηκαν 7 λεπτα καθυστερησεων ενω στον αγωνα με τον Ολυμπιακο κρατησε, αν δεν κανω λαθος, μολις 5 λεπτα...
20:14
Παρανυχίδα Άλεξ. Να ήταν οι καθυστερήσεις το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. Δείχνουν μια προδιάθεση, αλλά πολλές φορές δεν έμεινε μόνο εκεί. Και δεν αναφέρομαι στο χθεσινό παιχνίδι, που τουλάχιστον ο Τριτσώνης έδειξε με τη συμπεριφορά του ότι σφύριζε τα ίδια πράγματα (σωστά ή λάθος) και για τη μία πλευρά και για την άλλη.
20:14
alesandro5 : Πιστεύω η ομάδα όπως πέρσι τωρα θα αρχίσει να προλάβει πάλι.ο αναστασιου ξέρει τι κάνει.στην λεωφόρο ειναι ολα τα ντερμπι στον Β γύρο.ποια ειναι η γνώμη σου
20:15
Έχω ξαναπεί ότι ο παρών νεανικός Παναθηναϊκός είναι ομάδα που χρειάζεται διαρκή εγρήγορση από τον πάγκο και μπασκετικό κοουτσάρισμα την ώα των αγώνων. Θα χρειαστεί νίκες από τον πάγκο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
20:16
DJS9 : Βλέπω τον βαθμολογικό πίνακα, μου έρχονται στο μυαλό τα ματσ με Λειβαδιά, Καλλονή, ΟΦΗ και κλαίω. Τι πατάτες κάναμε ρε συ; Χρυσή ευκαιρία είχαμε αλλά το καλοκαίρι οι υπεύθυνοι πετούσαν χαρταετό.
20:16
Γιάννης13 Ροδος : ο Βιλαφανιες κ ο μαρτινεζ ποσο να κοστισαν αραγε στον Παναιτωλικο? νομιζω υστερουμε πολυ στο σκαουτινγκ. τι λετε? στην Λατινικη Αμερικη δεν βλεπει κανεις παιχτες? ο Ροτσα δεν προτεινει παιχτες πια? ή δεν τον ακουει κανεις?
20:19
Ναι, η Λατινική Αμερική δείχνει να απουσιάζει από το περισκόπιο του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο τώρα. Ακόμη και σε εποχές που ο Ρότσα διαπιστωμένα είχε εντοπίσει σε ελκυστικές τιμές παίκτες που έκαναν αργότερα το "μπαμ". Δεν ξέρω το γιατί εστίασαν ξαφνικά τόσο πολύ στην ακριβότερη Ευρώπη. Ίσως βέβαια γιατί δεν γίνονται μεταγραφές και οι Λατινοαμερικάνοι δεν δανείζουν πλέον με τη συχνότητα και την ευκολία παλαιότερων εποχών.
20:20
13pao13 : τι ειναι αυτη η αηδια το site (http://www.galanissportsdata.com/) δεν μπορεις να δεις τπτ οχι τα ανυπαρκτα στατιστικα του πρανιτσ κιολας...
20:23
Πρέπει απλά να μάθεις να το χρησιμοποιείς. Πας national football, μετά individual stats, μετά team totals και βρίσκεις ό,τι θέλεις.
20:23
north : δημητρη υπαρχει περιπτωση το γεναρη να παρουμε καποιον που δεν επαιζε ποτε στο παναθηναικο πριν? η θα ξανα ζεστανουμε τις φακες?
20:24
Έχεις κάτι με τις φακές; Αγαπημένο όσπριο. Μεταγραφές το καλοκαίρι. Τώρα διορθωτικές κινήσεις αν και εφ' όσον.
20:24
petros 7 : Θα μηνει ο ΠΑΟΚ στη κορυφή ; Εγώ πάντως δεν νομίζω
20:24
Κρις : Κυριε Κριτη δεν χαλιεμαι,αλλα εχει καταφερει να μην ειναι βασικος ( στο Μπουρμπο αναφερομαι) στην θεση που αγωνιζεται, με δεδομενο οτι δεν υπαρχει αντικαταστατης του!!! Τρεχει μονος του και βγαινει δευτερος δηλαδη.
20:25
βασιλης : ποσο πιθανο ειναι να επιστρεψει ο μαυριας με μικρη ι καθολου οπιον αγορας αφου ι ομαδα του δεν τον υπολογιζει.ευχαριστω
20:26
Δεν τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα, τη δεδομένη στιγμή. Με μικρή οψιόν αγοράς δεν έρχεται και συνήθως η Σάντερλαντ δεν ξεπουλάει πολύ χαμηλότερα από την τιμή αγοράς.
20:26
ΝΙΚΟΣ : καλησπερα και Παλη Κ.Κριτη αν και δεν ελαβα απαντισει για την προηγουμενη εροτιση αλλα εχω νεα.Αυτοs ο Dudor το δεξι μπακ που φεραν μαζι μετον πρναιτs γιατι δεν τον βαζει?Το καλοκαιρι που μασ περασε γραψανε οτι λοιπαν καπια εγραφα και δεν ειχε δικαιωμα αλλα τελικα ηρθαν και ηταν στη διαθεση του αναστασιου.
20:28
Ο Παναθηναϊκός έχει στη δεξιού οπισθοφύλακα τον Μπούρμπο, τον Σπυρόπουλο, τον Μαρινάκη (πλέον δανεικός στη Νίκη Βόλου), τον Τούντορ που ναι μεν ήρθε ως ταλέντο αλλά όχι για να μακροημερεύσει στη δεύτερη ομάδα και τελικά παίζει ο Τριανταφυλλόπουλος. Τι δεν καταλαβαίνεις; Λες να είναι τρελός ο Αναστασίου ή να σαμποτάρει το ίδιο του το έργο;
Κάτι παραπάνω βλέπει ρε σεις...
20:29
Dimitris : Πιστευετε οτι ο Νινης μπορει να βοηθησει την ομαδα τον ιανουάριο και μετα??
20:30
Είναι στο χέρι του ή μάλλον στα πόδια του. Οι επόμενες δέκα ημέρες θα δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πόσο άμεσα μπορεί να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα. Για την ώρα θα κάνει μεικτές προπονήσεις.
20:30
Θοδωρής : Τον τερματοφύλακα μας πος τον βλεπετε πιστεύω πως τα περιθώρια βελτίωσης του είναι ακόμα μεγαλύτερα λόγω ηλικίας και αν ξέρετε για πόσο καιρό τον έχουμε πάρει δανεικό,ευχαριστώ
20:31
Είναι καλός κάτω από τα δοκάρια του με πολύ καλά αντανακλαστικά. Δεν είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό, αλλά με ελεύθερη μεταγραφή και διετές (αν δεν κάνω λάθος) συμβόλαιο.
20:31
γιαννης : καλησπερα που πιστευεις οτι χρειαζεται η ομαδα ενισχυση? παρακαλω να περασει με ενδιαφερει η γνωμη σου
20:32
Σε πολλές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση. Το θέμα είναι οι προτεραιότητες που έχει ο καθένας.
20:33
DJS9 : Επίσης κ. Κριτή δεν θέλω να ξαναδώ τον Μέντες σεντερ-μπακ, ούτε καν στην εντεκάδα σε δύσκολες έδρες που θα παίζουμε όπως χθες. Αντιθέτως στα ματς που ξέρουμε πως θα μας παίξουν ταμπούρι η μεσαία γραμμή πρέπει να ξεκινά απ' αυτόν. Μόνον αυτός απλώνει παιχνίδι με 10 πίσω απ τη σέντρα.
20:33
iliasracer : Κυριε Κριτη καλησπέρα. Ποιος είναι αληθεια ο φετινος στοχος του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου;
20:33
Κατά δήλωση Νταμπίζα, να επαναλάβει τουλάχιστον όσα πέτυχε πέρσι.
20:35
Υπάρχουνι ακόμη αρκετές ερωτήσεις, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχουμε εξαντλήσει τα βασικότερα κεφάλαια. Κλείσαμε 2,5 ώρες, θα πρέπει να επιστρέψουμε σε κανονική ροή. Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή. Στο επαναγράφειν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK