Ο διάλογος με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα του Europa League, τον Γιάννη Αναστασίου και την επόμενη μέρα του "τριφυλλιού".

Ο διάλογος με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Ο διάλογος με τον Δημήτρη Κριτή

14:03
Σε λίγα λεπτά, ο Δημήτρης Κριτής ανοίγει την κουβέντα για τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την Ντιναμό Μόσχας
14:34
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ είμαστε, καφεδάκι και φύγαμε για group therapy.
14:35
Παρακαλώ τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις στα ελληνικά. Βοηθείστε τον διάλογο, να συντομεύσουμε τον χρόνο ανάγνωσης για να απαντήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις.
14:38
Έτοιμοι. Για πάμε...
14:39
Vaggelis Shamrock : Κυριε Δημητρη Κριτη καλησπερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν θεωρειτε οτι εχουμε ελλειψη στη θεση του stopper,του δεξιου back και στην θεση του Αμπεντ και πως μπορει να βρεθει καποια λυση,εστω εκ των εσω για να το αντιμετωπισει η ομαδα..Επισης,θα ηθελα να ρωτησω τι πιστευετε οτι θα βοηθησει στην ψυχολογικη και αγωνιστικη αναταση της ομαδας.Ευχαριστω
14:44
Καλησπέρα Vaggelis. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει έλλειψη. Και η Ρεάλ χρειάζεται επειγόντως 1-2 μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερες.
Είπαμε ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από την περσινή. Η περσινή ήταν μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και πίεση. Όσοι ερμήνευσαν το τελικό αποτέλεσμα ως φυσιολογική εξέλιξη και όχι ως υπέρβαση, είναι οι καταλληλότεροι για να απαντήσουν στην ερώτησή σου και δυστυχώς δεν ανήκω σ' αυτούς.
14:44
stelios : για ποιο λογο δεν εμπιστευοταν περυσι τον μαρινακη μετα απο ενα σημειο και μετα?? γιατι δεν τον κρατησαν και τον εδωσαν δανεικο στην νικη βολου?? δεν ειναι καλυτερος ο μπουρμπος ή ο τριανταφυλλοπουλος.. μηπως υπηρχε θεμα πειθαρχιας??
14:46
Δεν είναι θέμα πειθαρχίας, είναι θέμα ανταπόκρισης στις ανάγκες της θέσης. Είναι καλό που έφυγε ως δανεικός και θα είναι ακόμη καλύτερο αν πάρει τις συνεχόμενες ευκαιρίες που δεν θα είχε στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγε στη Football League, στη Νίκη Βόλου πήγε και μακάρι να δικαιώσει με τα αποτελέσματα της δουλειάς του όσους τον πιστεύουν.
14:46
Τασος : εχει γατρεια ο φετινος Παναθηναικος ?
14:48
Δεν είναι άρρωστος Τάσο. Ελλείψεις έχει και κραυγαλέες αδυναμίες. Οι παρόντες θα πρέπει και πάλι να υπερβιούν εαυτούς για να επαναλάβουν την περσινή τους πορεία.
14:48
ΒΑΣΙΛΗΣ : Μια απλή διαπίστωση.Σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία παγκοσμιως ο εκάστοτε πρόεδρος βάζει λεφτά για την ενίσχυση της ομάδας. Αν λοιπόν θες να λέγεσαι πρόεδρος του ΠαναθηναΙκού βάζεις λεφτά, όχι τζάμπα μάγκας. 2ο Εγω σαν μέλος της ΠΑν. Συμμαχ. έχω δώσει κάποια λεφτά άρα είμαι μέτοχος της ομάδας άρα συμμετέχω στη διοίκηση. Σαν κομμάτι της διοίκησης απαιτώ μεταγραφική ενίσχυση. Ειμαι 43 χρονών έχω δει τον ΠΑΟ στα πολύ καλά του αλλά η τελευταία 3ετια είναι η απωθέωση της μιζέριας και της κακομοιριάς έννοιες που δεν ταυτίζονται με τον ΠΑΟ.
14:59
Συγγνώμη υπήρξε ένα θέμα με το Internet, αλλά αποκαταστάθηκε.
Βασίλη, τα 2,5 εκατομμύρια που συγκέντρωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν επαρκούν για μεταγραφικές κινήσεις. Ο Αλαφούζος αν και δεν υποσχέθηκε ποτέ επενδύσεις στην ομάδα, έχει βάλει περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να συνεχίσει να εξυπηρετεί την πληρωμή των χρεών της. Δεν είναι υπεύθυνος για τον ΠΑΟ που κληρονόμησε και δεν υπάρχει ουσιαστική βοήθεια από κάπου.
Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε ίσως να υποστηρίξει λίγο αυτό που θαυμάσαμε πέρσι και 1-2 ποιοτικές προσθήκες, που θα επιβάρυναν με 800.000 έως 1 εκατομμύριο το ετήσιο μπάτζετ, αλλά δεν...
15:00
vasilis13 : gia poio logo paizei o kotsolis????o anthropos einai proin termatofilakas....
15:03
Δεν συμφωνώ Βασίλη στον χαρακτηρισμό. Είναι άλλο να μην σου αρέσει και άλλο τα "πρώην" τερματοφύλακας. τα εύκολα λάθη που γίνονται κοντά στην περιοχή του δεν είναι δική του ευθύνη.
Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν βοηθάει και η αμυντική λειτουργία ώστε να περιοριστούν οι φάσεις που μπορούν να τον εκθέσουν.
Ο Στιλ θα παίξει και μάλιστα σύντομα και θα δούμε και το δικό του επίπεδο ετοιμότητας κυρίως ως προς την επικοινωνία με την άμυνά του.
15:03
neze : den ginetaI NA uparksei veltiwsh se auto to xaos pou eidame xthes,an einai dunaton o schindelfeld katevaze thn mpala!eleos kurie anastasiou!
15:07
Σας ζήτησα να γράφουμε ελληνικά. Μην με γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια. Και πέρσι ο Σίλντεφελντ και ο Κουτρουμπής κατέβαζαν τη μπάλα μέχρι τη μεσαία γραμμή. Είναι μέρος του παιχνιδιού της ομάδας να ανεβάζει την άμυνά της ψηλά και να συμμετέχει στο παιχνίδι.
Όχι όμως και να εξαρτάται από αυτούς. Θα πρέπει κάποιοι να αναλάβουν περισσότερο ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή και να μην διακρίνονται απλώς για το συγκινητικό τους παιχνίδι.
15:07
νικος αγρινιο : Καλησπερα!!Ποσο υπερπληρης ειναι τελικα αυτη η ομαδα;;;Δεν υπαρχει ενας σοβαρος επενδυτης να αναλαβει αυτα τα χαλια;;Θα κανουμε δεκαετιες να ξαναπαρουμε πρωταθλημα,καταπως φαινεται!!Περαστικα μας!!!ειμαστε ελευθεροι!!
15:10
Νίκο, είναι εύκολο να αρχίζουμε τα αναθέματα, αλλά δύσκολο να νιώσουμε συνυπεύθυνοι και αρωγοί στην όποια προσπάθεια συντελείται. Κατανοώ ότι είναι δύσκολη η ημέρα, αλλά χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία στη διαχείριση της συγκεκριμένης κατάστασης.
Δεν είναι πλήρης η ομάδα. Και ελλείψεις έχει και κραυγαλέες αδυναμίες, αλλά αυτή είναι. όσο για επενδυτή, αν έχει κάτι υπ' όψιν σου, το λες.
15:10
Χρήστος : Δημήτρη καλησπέρα.Νομίζω ότι ο Αναστασίου έκανε πολλά λάθη χθες.Μαζί με τους παίκτες είναι και αυτός πολύ ντεφορμέ.Αν ήταν πιο νουνεχής και διαλλακτικός πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας θα ήταν διαφορετική.Αναφέρω ενδεικτικά δύο παραδείγματα:1.δεν βάζει τον Πέτριτς στο σημείο που είχε ανέβει η ομάδα και πίεζε,δεδομένου ότι δεν υπήρχε φορ μέσα στο χορτάρι, και τον βάζει στο 75 όταν η ομάδα είχα χάσει ρυθμό και διάθεση,2.διορθώνει το επαναλαμβανόμενο λάθος να βάζει τον Μέντες στόπερ με τον Κουτρουμπή στο 82. Και ο πιο άσχετος,τα δύο αυτά τακτικά λάθη τα έβλεπε χθες. Στεναχωρηθήκαμε και χθες.
15:14
Έχω ξαναπεί πολλές φορές, ότι δεν είμαστε στις προπονήσεις για να γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής τους έχει κάθε μέρα μαζί του και σίγουρα γνωρίζει καλύτερα. Ναι, ο Μέντες δεν είναι όσο γρήγορος ενδεχομένως απαιτεί η θέση του στόπερ, ιδιαίτερα ως δίδυμο με τον Σίλντεφελντ και την άμυνα σχετικά ψηλά, αλλά κι ο Κουτρουμπής δεν πρόλαβε να μπει και "πούλησε" πάλι τη μπάλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Ο Πέτριτς την Κυριακή έχασε τέσσερις ευκαιρίες που δεν χάνονται από Πέτριτς. Δεν νομίζω ότι έχει συμπάθειες και αντιπάθειες ο Αναστασίου. Ίσως μόνο μερικές φορές αποφασίζει με βάση ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο απ' ότι η εξυπηρέτηση των αναγκών του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
15:15
΄Απο : καλησπέρα Δημήτρη.. α)πρεπει ο Μεντες να παιζει αμυντικο χαφ και οχι στοπερ ημαρτον β)πολλα πειραματα απο τον κοουτς, τα εχει παιξει με την συμμετοχη στην Ευρωπη..εχει χασει την μπαλα.. γ)αν η δουλεια που εγινε το καλοκαιρι ειναι σαν τις μεταγραφες που δεν καναμε τοτε βλεπω ή μαλλον δεν βλεπω να γινεται κατι.. ευχαριστώ..
15:18
Οι μεταγραφές τελείωσαν. Δεν έγιναν και οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά. Είναι η ίδια ομάδα, χωρίς τον Αμπεΐντ και δεν τολμώ να φανταστώ ότι θα καταστραφεί γιατί λείπει ο Γαλλοαλγερινός. Έχει περισσότερο ψυχολογικό βάρος για να διατηρήσει τα κεκτημένα και μεγαλύτερο όγκο αγωνιστικών υποχρεώσεων που δυσχεραίνει το έργο της.
Πάνω απ' όλα όμως χρειάζεται ένα καλό σερί αποτελεσμάτων, για να αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση. Ο πρώτος κύκλος του βεβαρημένου προγράμματος ξεκίνησε με 0/2 (ήττες από Καλλονή και Ντινάμο και αυτό δεν είναι ό,τι το καλύτερο για μία ομάδα που καλείται και πάλι να υπερβεί τον εαυτό της.
15:18
nikospat13 : me 9 bathmous pername?
15:19
Εξαρτάται που θα τους πάρει..
15:19
nickolas : Δημήτρη καλησπέρα, Πιστεύεις οτι ο κόσμος είναι συμβιβσμένος με ενα ΠΑΟ σαν τον χθεσινό, γιατί πάνω-κάτω αυτές είναι οι δυνατότητες του? Επίσης Καθότι στο άμεσο μέλλον δε προβλέπεται να αλλάξει κάτι οικονομικά, μήπως ο ΠΑΟ πρέπει να επικεντρωθεί στην δυνατότητα κατασκευής ενός νέου, σύγχρονου μεγάλου γηπέδου και όχι της λεωφόρου? Θεωρω ότι είναι η ΜΟΝΗ λύση για να βγεί από αυτό το τέλμα, που όσο και να προσπαθούν όλοι δε πρόκειται ποτέ να τον επαναφέρει στη κορυφή
15:25
Έχω πει πολλές φορές ότι ένα σύγχρονο γήπεδο είναι απαραίτητο σε μια ομάδα για να συνεχίσει να είναι μεγάλη. Δυστυχώς η οικονομική συγκυρία και η έλλειψη ικανού μεγαλοεπενδυτή δεν επιτρέπει τέτοια σχέδια.
Σιχαίνομαι τους πολιτικάντηδες που συνεχίζουν να κοροϊδεύουν με τον πιο προκλητικό τρόπο ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αθλητικής κοινωνίας, αλλά αν δεν πάρουν την απάντηση που τους πρέπει θα συνεχίσουν ανερυθρίαστα να το κάνουν.
Φτάσαμε να μας λένε ότι δεν εγκρίνονται κονδύλια για τη Λεωφόρο γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει του χρόνου γήπεδο στον Βοτανικό και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Για ποιο σύγχρονο γήπεδο να μιλήσουμε ρε Nickolas.
15:25
george belgio : kalimera Dimitri pesmou pos o anastasiou lasi ti amina triadafilopous pou ine deforme to bourbo pesmou ti to pire apo to ofi mendes ti tonevali stinamina pou bori na voidisi sti mesea reami ke ralai ti omada eprepe na riskari fou i amina ine deforme pesmou Dimitri ti pistevi
15:29
Αν είναι ντεφορμέ, είναι ντεφορμέ όποια θέση κι αν παίξουν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά και διαφορετική προσέγγιση και διαφορετικές προτεραιότητες κάθε φορά. Ξαναλέω, αν δεν διάβασες το πρωινό κομμάτι, ότι κατά την ταπεινή μου άποψη ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε με λάθος τρόπο το χθεισνό παιχνίδι, απλά πλήρωσε τα ατομικά και ομαδικά λάθη και βεβαίως την ποιότητα των αντιπάλων του.
Αν δοκίμαζε να κάνει το "αφεντικό" σε μια αναμέτρηση που υστερούσε ποιοτικά, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν πολύ χειρότερο.
15:29
Δημήτρης Κ : Καλησπέρα Δημήτρη. Αυτό που βλέπω φέτος σε σχέση με πέρισυ, είναι πως οι ίδιοι παίκτες (αυτούς έχουμε τι να κάνουμε) έχουν χάσει πάρα πολύ σε ψυχολογία. Πέρισυ έμπαιναν στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα, φέτος με κατεβασμένο κεφάλι. Χτες δεν κέρδισαν ούτε μια προσωπική μονομαχία. Η γνώμη σου?
15:32
Δεν υπάρχει για μένα θέμα διάθεσης των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει θέμα ψυχολογίας λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως λόγω του ότι οι παίκτες αισθάνονται ότι δίνουν όσα μπορούν χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως χρειάζεται ένα σοκαριστικό ανακάτεμα της τράπουλας, αλλά κάτι τέτοιο είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να οδηγήσει και σε κατάρρευση,
15:32
Chicago : Geia sou Dimitri, xero oti auto pou tha rotiso mporei na ginei mia polyori syzitisi alla esy ti nomizeis mporei na allaxei gia na diekdikisei i omada mas deuteri thesi sto protathlima kai prokrisi sto Europa league. Dystyxos mexri tora vlepoume ena pisogyrisma tis persinis xronias alla eimai aisiodoxos oti mporoume na kanoume kali xronia. Oti kai na ginei tha eimaste panta ekei, eidika emeis tis xeniteias
15:35
Σίγουρα οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, δεν είναι αυτές που βγαίνουν ως τώρα στο χορτάρι. Χρειάζεται λίγο χρόνο και χρειάζεται και αποτελέσματα. Η στήριξη του φιλάθλου θα πρέπει να είναι δεδομένη και όχι θέμα συζήτησης. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, ούτε με αυτό που βλέπεις ως τώρα, ούτε πολύ περισσότερο με την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι. Αλλά το να έχει τον κόσμο απέναντί της, δεν θα κάνει καλύτερα τα πράγματα.
15:36
superag13 : Φέτος θα είναι η χρονιά του Ντίνα πιστεύεις;Είναι ίσως ό,τι ποιοτικότερο έχει η ομάδα μεσοεπιθετικά
15:37
Δεν είναι κάτι που θα απαντήσω εγώ. Είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο παίκτης. Αν βέβαια παίζει ως δεκάρι, πιστεύω ότι θα αργήσει να το αποδείξει.
15:37
Lazaros13... : ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 12/13? ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ?
15:38
Δεν βλέπω ομοιότητες με την περίοδο 2012-2013. Θα έπρεπε να έχουν γίνει τουλάχιστον 2 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ που ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά, αλλά δυστυχώς δεν έγιναν. Μην επαναλαμβανόμαστε. Το θέμα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα.
15:38
Κώστας : Δημήτρη καλησπέρα. Ανεξάρτητα από τη χθεσινή εμφάνιση του Κοτσώλη, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί σαν βασικός και ο Στίλ;Εκτός αν υπάρχει ακόμη "θέμα" επικοινωνίας.
15:39
Ο Στιλ θα παίξει και σύντομα. Με την Πετρολούλ ήταν αρκετά φωνακλάς και έδιεξε ότι το παλεύει ακόμη, να βρεθεί στο 100% του ελέγχου της περιοχής του. Δεν θα αργήσει να παίξει.
15:40
κ13 : καποιοι παικτες εχουν τερματισει το κοντερ και ειναι φανερο ,,, ειδικα μεντες πρανιτσ πετριτσ ,,, τερματοφυλακα δεν εχουμε δεξι μπακ στοιχειωδους ποδοσφαιρικης αξιας δεν εχουμε Αφου θελανε να χαμηλο μπατζετ ας παιρνανε παικτες ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕς ΑΠ ΤΗΝ Β ΕΘΗΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗς ΠΡΩΤΗς ΤΟΥς εχει κλεισει ολους ο λιμανισιος φιαξανε μια ομαδα περσυ που αν την κρατουσαν συμπεριλμβανομενου του αμπειντ με ενα καλο δεξι μπακ η ομαδα σημερα θα ειχε τα 5 εκ στην τσεπη ... εν τελει ποσα λεφτα χρωσταει ηομαδα ακομα για να ξερουμε ποσο καιρο θα σερνεται ετσι
15:41
Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα χρέη της είναι διακανονισμένα σε βάθος πενταετίας, με ετήσιο κόστος αποπληρωμής περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
15:41
Γιάννης Τ. : Καλησπερα Δημητρη !! Δν θελω να κανω ερωτηση αλλα να εκφρασω μια αποψη και θελω τη γνωμη σου. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. τι λες ?? Ευχαριστω
15:44
Συμφωνώ Γιάννη. Αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει μαζί μας και ο Αναστασίου. Να σηκώσει και πάλι για τα καλά τα μανίκια, να σταματήσει να καλύπτει τις αδυναμίες και να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι θα πρέπει να οδηγήσουν και πάλι στο... κόκκινο, για να έχουν τα ποερσινά αποτελέσματα. Δεν το έχουν καταλάβει αρκετοί.
15:45
PauloSoousa : ο κόσμος πότε θα ξυπνήσει?Ο Αλαφούζος πότε θα φύγει?
15:48
Δεν βλέπω τον κόσμο να κοιμάται. Όσοι στηρίζουν διαπιστώνοντας ως μονόδρομο τη συγκεκριμένη στάση είναι στη Λεωφόρο, οι υπόλοιποι είναι στα σπίτια τους. Ο Αλαφούζος θα φύγει όταν βρεθεί κάποιος διατεθειμένος να επενδύσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στον Παναθηναϊκό.
15:48
Δημήτρης : Κύριε Κριτή καλησπέρα.Την δήλωση Αναστασίου,ότι 'η ομάδα αντέδρασε καλά μετά το 0-2 και δεν έφτασε το σκορ σε 0-3 ή 0-4' πώς την σχολιάζετε ή πώς σας φάνηκε?
15:49
Ενδεικτική του πως είχε στο μυαλό του τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Δεν είναι πάντως δύσκολο να καταρρεύσει η ομάδα σε εκείνο το σημείο και να υπάρξει ακόμη χειρότερο αποτέλεσμα.
15:50
Αποστόλης : Κ. Κριτή η ομάδα αντί να κάνει βήματα μπρος κάνει βήματα πίσω.Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα είμαι 24 χρονών και δεν έχω δει τίποτα καλό παρά μόνο έχω να θυμάμαι τα καλά του C.L την τριετία 2000-2002...Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στον Παναθηναϊκό ,ακόμα και ο Αστέρας και είχε αξιόλογη παρουσία ...μπορεί να χάσαμε 2-1 αλλά όποτε ήθελαν οι Ρώσοι ανέβαζαν ρυθμό και όποτε ήθελαν θα μπορούσαν να μας βάλουν γκολ. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα
15:53
Συμφωνώ και γι' αυτό  έγραψα ότι "δεν άργησε να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, οι Ρώσοι βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι το παιχνίδι τελείωσε μετά το 0-2". Ελπίζω μόνο να καταλαβαίνουν τώρα, όλοι εκείνοι που μου έκαναν ολομέτωπη επίθεση όταν έγραφα "χίλιες φορές στο Europa League" και να αφήσουν επιτέλους την καραμέλα ότι ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από το Champions League...
15:53
Νίκος : Κ. Κριτή πιστεύετε ότι τα χειρότερα για τον Παναθηναϊκό έρχονται;; Αγωνιστικά μιλάω! Και αν θεωρείτε ότι το σύστημα 3-5-2 θα βοηθούσε στα λεγόμενα "δύσκολα" ματς; Ευχαριστώ!
15:55
Νίκο, απεταξάμην και το "τσούκου τσούκου μπολ" και τους "τρεις κεντρικούς αμυντικούς". Είδες πως αλλάζουν οι καιροί;
15:55
thodoris : Μπορει ο Δωνης να γινει ο νεος Αμπεντ?
15:58
Μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Αμπεΐντ. Φτάνει να συνεχίσει να έχει κατεβασμένο το κεφάλι και το μυαλό στη βελτίωσή του. Να κατανοήσει ότι είναι πολύ τυχερός για τις ευκαιρίες που έχει μπροστά του και να μην τιςαφήσει να φύγουν αναξιοποίητες. Έχει τα προσόντα, έχει τον χαρακτήρα και θα είναι αποκλειστιά δικό του σφάλμα, αν δεν δικαιώσει τις πσοδοκίες που ο ίδιος δημιούργησε.
15:58
Μάνος : Δημήτρη μετά από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και ειδικά μετά το χθεσινό έχει δημιουργηθεί ένα τρομερό κλίμα απαισιοδοξίας. Πολλοί θεωρούν ότι η σεζόν για τον Παναθηναϊκό είναι ήδη κατεστραμένη και δεν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. Ποια είναι η άποψη σου για όλα αυτά και πώς πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της και να ορθοποδήσει;
16:01
Η ομάδα ήταν μόνη της πέρσι και θα είναι μόνη της και φέτος. Δεν άλλαξε κάτι. Και δεν αναφέρομαι στον κόσμο που κατανοεί και χειροκροτεί την προσπάθεια, αποδεχόμενος το έλλειμμα ποιότητας. Αναφέρομαι στο πώς όλοι οι υπόλοιποι τις αντιμετωπίζουν. Ή λοιπόν θα σταθεί και πάλι ενώπιόν τους, αποφασισμένη να τους διαψεύσει ή θα τους επιβεβαιώσει έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση.
16:01
Νικος_Λαμια : Δημητρη με την εγκληματικη οργανωση εχουμε κανα νεο? Ο εισαγγελεας θα παρεμβει η θα τον αντικαταστησουν?
16:02
Η διαδικασία προχωρά, οι ύποπτοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, το υλικό αξιολογείται από τον καθέναν μας, φαντ΄ζομαι και από τους αρμόδιους δικαστικούς. Θα δείξει Νίκο, τι να σου πω;
16:03
παναθας54 : Ο Αλαφουζος μικραινει τον παο το πηρατε χαμπαρι,αντιδραστε!!!
16:03
Δεν φτάνουν οι διαπιστώσεις Πανάθα54. Χρειάζονται και προτάσεις κι εκεί μικραίνει ακόμη περισσότερο η ιστορία.
16:04
Σωτηρης : Καλησπερα!θεωρεις πως οι οπαδοι του Παναθηναικου πρπει να ειμαστε ευχαριστημενοι απο την εικονα της ομαδας τασ δυο τελευταια χρονια που εχει αναλβει ο Αλαφουζος?Σε ρωταω γιατι βλεπω πως το επιπεδο της ομαδας ειναι χαμηλοτερο απο ποτε,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα..
16:06
Καλησπέρα. Θεωρώ ότι ανακουφισμένος και όχι απαραίτητα ικανοποιημένος, μπορεί να αισθάνεται οποιοσδήποτε συνειδητοποιεί ότι η άλλη εναλλακτική ήταν η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League. Ικανοποιημένος με την εικόνα της δεν μπορεί να είναι κανείς.
16:06
μιχαλης : δημητρη πιστευεις οτι αν ο παναθηναικος βρει την ισσοροπια του μεχρι την 2 αγωνιστηικη του eyropa league πιστευεις πως θα δουμε καλη μπαλα με αυτο το ροστερ και αν δουμε με τη σχημα το πιστευεις θα αναγεννηθουμε
16:09
Μιχάλη, θεωρώ ότι επειδή στο Europa League, οι ομάδες έχουν τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει περισσότερα με το στιλ της ομάδας που πιέζει, κλέβει μπάλες και βγαίνει στην κόντρα επίθεση.
Αν κόντρα σε οργανωμένη άμυνα δεν τα καταφέρνει ούτε με τις ομάδες της Superleague, πώς να τα καταφέρει με τις ομάδες στην Ευρώπη;
16:09
κωστας : αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας επενδυτής,και μετά όλα λύνονται
16:09
μπαλλαδορος : με τα ψεμματα δεν φτιαχνονται ομαδες...δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα με κουτρουμπη , τριανταφυλλοπουλο και κοτσωλη , ποσο μαλλον να πας σε ευρωπη οπου οι σοβαρες ομαδες θα κανουν παρτυ οπως χθες.
16:10
Βαγγέλης : Δημήτρη καλησπέρα, Πως εξηγείς την εμμονή του προπονητή με τον μέτριο Κοτσόλη? Μήπως να δοκιμάζαμε και τον Αγγλο? Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση πως ο Κλωναρίδης ¨εμεινε¨ απο δυνάμεις πολύ γρήγορα τη στιγμή που ο Ζέκα έτρεχε ασταμάτητα μέχρι το τέλος.
16:13
Όταν τρέχεις χωρίς σχέδιο και υποστήριξη, είναι φυσιολογικό να κουραστείς. Πόσες φορές είδες χθες τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη έξω από την περιοχή του του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τον αντίπαλο ακραίο μπακ; Από τους ίδιους παίκτες είχες την απαίτηση να προβληματίσουν με την ταχύτητά τους την αντίπαλη άμυνα. Ξεκινώντας από πού την κούρσα τους; Από τον Κοτσόλη; Έμνας Δώνης το έκανε κάποτε αυτό, έκανε μεταγραφή 700 εκατομμυρίων και έμεινε στην ιστορία!
16:14
ΓΙΩΡΓΟΣ ,Β. : ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΗ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ .Η ΜΟΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ .
16:14
antreas : ο zeca δε μπορει να παιξει στον αξονα, μπας και βγει καμια μπαλια;;
16:17
Έχουν δοκιμαστεί πέντε παίκτες μέχρι σήμερα στον άξονα. Μήπως θα έπρεπε να σταματήσει να φορτώνει τον άξονα και να επιχειρήσει περισσότερο από τα άκρα; Λέω εγώ τώρα...
16:17
σταθης : ο κοσμος κάθε χρονο ξενερώνει κ περισσότερο...απο την περσινη χρονια το μονο που θα θυμόμαστε ειναι το 0-3 στο καραισκακη..πολυ φοβαμαι οτι απο την φετινη θαχει τιποτα...μηπως πρεπει να ξεκινησουμε γαι αναζητηση νεου προεδρου ή να ξεκινησουμε απο τη γ εθνικη σαν την αεκ...???
16:18
Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, δεν είμαι καθόλου βέβαιος.
16:18
Γιωργος : Δημητρη καλησπερα,θεωρω πως εχουμε τρομερο προβλημα στον ασσο,δεν γινεται σε καθε ματς να εχουμε παντα ενα γκολ τουλαχιστον κατα μας εξαιτιας του κοτσολη,ας δουμε και τον στιλ δεν γινεται να εισαι τοσο χειροτερος απο τον κοτσολη,αλλα γενικα περα απο αυτο το καλοκαιρι εγιναν πολλα και σημαντικα λαθη.Η γνωμη σου?
16:19
Δεν είναι το μόνο πρόβλημα και πίστεψέ με, δεν είναι το σοβαρότερο. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να νικήσει. Φαντάζομαι ότι δεν αρκεί το να μην χάνει.
16:20
Πέτρος : Ο μπαιραμι που τον περιμένουμε τοοοσο καιρό που ηταν χτες; πιστεύεις οτι θα μας ταιριάζει σύστημα με 3 στην άμυνα με βαση το ροστε φετος;
16:22
Ο Μπαϊράμι ήταν απόλυτα ειλικρινής απέναντι σε όλους. Αναζήτησε τις δηλώσεις του, της Τετάρτης και ρίξε μια ματιά. Μς βάση τη σημερινή εικόνα του Παναθηναϊκού, μπορεί να βοηθήσει όταν έρθει σε ένα ικανοποιηιτικό ποσοστό ετοιμότητας. Για τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς τα είπαμε. Το είχαμε και το απορρίψαμε ή μάλλον πιο σωστά δεχθήκαμε να το απορρίψουμε για να αρέσουμε. Σε ποιους δεν έχω ακόμη καταλάβει, αλλά ποιος ασχολείται...
16:23
μπαλλαδορος : ε οχι και αυτο που θαυμασαμε περσυ...σιγα την ομαδα !
16:23
Άποψή σου.
16:23
Basel : Pou pige i freskada tis omados pou katapine tous antipalous? Mipos ginane lathoi kai stin proetoimasia?
16:24
Δεν υστερεί σε φυσική κατάσταση η ομάδα. Άλλα προβλήματα έχει.
16:24
tasos: : ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ 1.Ο AJAGUN ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΑΡΓΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ BERG ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΟ..
16:25
Περίανδρος : Πιστεύεις ότι μπορεί να ανακάμψει η ομάδα και να στρώσει ποδοσφαιρικά;
16:26
Εξαρτάται από την ομάδα και όχι τι πιστεύει ο καθένας μας. Είπαμε είναι η ίδια ομάδα.
16:26
δημητρης : κακα τα ψεμματα δημητρη η ομαδα χρειαζεται επενδυτη επενδυτες αλλιως δεν μπορει ουτε θα μπορεσει στο μελλον να ειναι panathinaikos και να διεκδικει σε Ελλαδα και ευρωπη τα παντα.εαν δεν βρεθει επενδυτης η ομαδα καθε χρονο θα μικραινει κ περισσοτερο.Ο κ.Αλαφουζος γιατι δεν επιμενει στην πωληση με μεγαλα γραμματα ομως?ποσο ειναι το χρεος ξερουμε?
16:28
ΤΙ εννοείς δεν επιμένει; Να βάλει πωλητήριο στις μάντρες στο Κορωπί και στο Μαρούσι; Δεν είναι καν δικά του. Δεν έχει τίποτε δικό του ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος για να πουλήσει. Ούτε καν τις μετοχές.
16:29
γιωργος : δημητρη καλησπερα.κοτσολης να τον λυπασαι,κουτρουμπης πιο αργος πεθαινεις,τριανταφυλοπουλος εχει μαλωσει με την μπαλα,μπουι σουταρει σε τερμα ραγμπυ,επιθετικο χαφ κανενα,γκολ μπροστα δεν βγαινει με τιποτα!!!!γιατι ρε γαμωτο μηπως τα βλεπουμε διαστημικα εμεις????
16:29
Μάνος : Ο γιος του Δωνη που τον παρακαλούσε η γιουβέντους πως βρέθηκς στον Παναθηναικό? Μηπως κατι δειχνει αυτο για την λειτουργια των μεταγραφών?
16:30
Άλλος γιός του Δώνη είναι αυτός που παίζει στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, Μάνο. Είναι ο Τάσος, που επίσης ξεκίνησε από την ποδοσφαιρική ακαδημία του Παναθηναϊκού. Στπον Παναθηναϊκό παίζει ο Χρήστος.
16:30
ponos : ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ΚΥΡΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΡΙΤΗ?
16:31
Ευρωπαία είναι η φανέλα, όχι το παρόν ρόστερ. Θέλει πολλά ψωμιά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της Ευρώπης.
16:32
Αλέξης : Χωρίς σοβαρό επενδυτικό πλάνο το οποίο πρέπει να εμπεριέχει και νέο γήπεδο εκτός Λεωφόρου ( με στόχο εμπορικές χρήσεις κλπ κλπ) δεν υπάρχει σωτηρία. Τώρα παικτικά τι να πουμε. Στηρίζουμε αλλά όλο της τελευταίας τριετίας δεν αρμόζει στον ΠΑΟ. Δεν κατηγορουμε Αλαφουζο αλλα και αυτο το πραγμα έχει παραγινει... Δεν εχω ερώτηση
16:32
Μακάρι να είχα κι εγώ απάντηση, Αλέξη.
16:33
makis : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΕΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΤΟΝ ΟΜΑΡ, ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?
16:33
Δεν κοιμόμαστε. Απλά φυτοζωοούμε με τον βραχνά των χρεών. Άλλα τα δέλεαρ εκεί για έναν παίκτη.
16:34
Γιώργος Κωστάκης : Ο ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο κ εμείς πέσαμε επίπεδο οποτε δυο επίπεδα κατω
16:34
κριστόφ : καλά ρε παιδιά, εσείς που στέλνετε για αναστασίου, είστε βαλτοί? πέρσυ η ομάδα έκανε υπέρβαση κι έπαιξε την καλύτερη μπάλα αντικειμενικά τα τελευταία χρόνια.με τον αναστασίου βελτιώθηκε η ομάδα που είναι γεμάτη εικοσάχρονους , μην τα ξεχνάμε κι αυτά..λίγες ομάδες σεπτέμβρη μήνα παίζουν μπαλάρα ή δε χάνουν βαθμούς..ο καθένας αναπολεί καιρούς με ζιλμπέρτο ,σισέ , λέτο κατσουράνη και λοιπούς..υπομονή και βλέπουμε.
16:34
Christos : Δημητρη, ειμαι 43 χρονων και εχω παιξει τερματοφυλακας στον Πανιωνιο. Μαλιστα ημουν συμπαιχτης του Τακη Φυσσα τοτε που αρχισε την καριερα του σαν επιθετικος, αν θυμασαι! Με τον Κοτσολη υπαρχει σοβαρο προβλημα. Δεν ειναι οτι δεν ηταν ποτε καλος, ειναι ομοως μεγαλος, και εχει χασει την σπιρταδα του. Δεν κανει πια εκτιναξεις...απλως ξαπλωνει προς την πορεια της μπαλας. Δεν μπορει πια το παιδι, και δεν φταει. Εγω δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την γλωσσα που μιλαει και δεν μπορει να επικοινωνησει με την αμυνα. Ο Σιφο ειναι ξενος, ο Μεντες ξενος, ο Νανο ξενος, ο Πρανιτς ξενος. Δηλαδη ο Κοτσολης πως επικοινωνει μαζι του? Ο μεγαλος Γιαννης Διακογιαννης ειχει πει οτι η ομαδα αρχιζει απο τον τερματοφυλακα, και αμα το Νο. 1 δεν ειναι καλο, τοτε η ομαδα δεν παει πουθενα.
16:36
Χρήστο θα ξέρεις καλύτερα από μένα λοιπόν, ότι η "επικοινωνία" δεν εξαρτάται από τη γλώσσα, αλλά από τη γνώση και την αντίληψη. ξαναλέω ότι ο Στιλ θα παίξει σύντομα και θα κριθεί.
16:37
Βασιλης Πατρα : Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τους εκανε ο Καραγκουνης και ο Παπαδοπουλος;μπορουσανε καλλιστα να βαλουνε τα οποια προβληματα που υπηρξανε στην ακρη για το καλο της ομαδας και να βοηθαγανε αντι να υπαρχει αυτη η κατασταση!τι εχεις να πεις γι αυτο Δημητρη;
16:38
Ότι έχω -και τις έχω διατυπώσει- τις ίδιες απορίες.
16:38
65 Χρόνια Πράσινος : Αν βαζαμε ολοι μας απο 10 ευρω ο καθενας τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα! Αγαπας την Παναθα? βαλε το χερι στη τσεπι !!!!
16:38
ΜΑΡΑDONA : ΑΠΟΡΙΕΣ.1.Ο ΠΡΑΝΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΥΝΑΜΟ.2.Ο ΜΕΝΤΕΣ ΑΡΓΟΣ ,ΒΑΡΥΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ.3. ΠΕΤΡΙΤΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΣΑΡΕΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΛΗ - ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ.4. ΚΟΤΣΟΛΗΣ .ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΡΘΙΟΣ ,ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΗΣ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ.ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΑΙ.
16:39
παναγιωτης κατερινη : δυστυχως η ομαδα δειχνει να μην πιστευει οτι μπορει να κανει κατι παραπανω απο περυσι.δεν υπαρχει ουτε καν το τρεξιμο το περσινο.οσον αφορα τον κοτσολη νομιζω οτι δημιουργει προβληματα στην αμυνα ,παρα βοηθα (ποτε δεν κανει εξοδο)
16:40
alex cardiff : καλησπερα κ. Δημητρη. Απλως μια απορεια, χθες ειδα τοσσους πολλους παναθηναικους και να εχουν παραπονο απο τον αναστασιου για τα παντα πραγματικα για τα παντα. Μερικοι μιλουσαν για τη Ντιναμο λες και ειναι ο Διαγορας Ροδου ( χωρις παρεξηγηση Διαγωριτης ημουν πριν να διαλυθει ) λες και ειναι καμια ομαδα τοπικου πρωταθληματος. Προς ενημερωση καποιον αυτη η ομαδα κοστολογειτε στα 124 εκατ ευρω καλα διαβασατε 124 εκατ ευρω. ο Παο αυτη την στιγμη στα 6. θα μου πειτε μα δεν εχει σχεση αμα ηθελαν και προσπαθουσαν την κερδιζαν κτλπ. ναι ρε παιδια δεν διαφωνο και οι αλλοι ομως δεν ηρθαν για να δουν την ακροπολη για να παιξουν μπαλιτσα ηρθαν. λιγο ηρεμια δωστε στον προπονητη λιγο χρονο που τον χρειαζεται να δει τι φταιει και θα δειτε και το πιστευω πως συντομα ο ΠΑΟ θα εχει της περσινες εμφανισεις. αυτο τιποτα αλλο που ειπε και ο αντιπροεδρος του εδεσσαικου! Καλη επιτυχια ευχομαι στον ΠΑΟ στην συνεχεια και μακαρι να κανει οτι καλυτερο μπορει και να μας κανει εμας τους ελληνες στο εξωτερικο χαρουμενους οπως μας εκανε ο ΠΑΟΚ ο Αστερας και ο Ολυμπιακος
16:40
ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΞΕΡΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ?
16:43
Ήταν ένας ιδανικός συνδυασμός αποτελεσμάτων, δουλειάς και διαρκώς βελτιούμενης ψυχολογίας. Με μία λέξη: υπέρβαση.
16:43
Nikiforos : Δυστυχώς έγινε αυτό που όλοι φοβόμασταν. Ο Mπεργκ ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς πριν τον παναθηναϊκό μην το ξεχνάμε. Το θέμα είναι ότι πέρσι κρύψαμε πολy καλά τις αδυναμίες μας μέσω του επιθετικού οίστρου του Μπεργκ. Σαν να είμαστε σε τρικυμια φαίνεται χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί το ανθρώπινο δυναμικό. Τi άλλαξε από πέρσι? Σχεδόν τίποτα (εντάξει δεν υπήρξε enisxisi) αλλά είναι σαν να τα περίμεναν όλα από ένα άνθρωπο στην επίθεση και τώρα πνιγόμαστε .
16:43
ΤΑΣΟΣ13 : Δημητρη θεωρεις οτι θα ειναι αλλη η εικόνα της ομαδας οταν επανέλθει ο Berg?
16:44
Θα βρίσκει ευκολότερα το γκολ και θα αλλάζει η εικόνα των αντιπάλων του.
16:44
τομ 13 : ενταξει περσυ του βγαλαμε το καπελο αλλα φετος η ομαδα δεν βλεπεται ..ο σχεδιασμος ειναι ανυπαρκτοςς...αν δεν εχει ζητησει αυτος να γινουν μεταγραφες ειναι το φταιξιμο ολο δικο του ...δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοκληρος παναθηναικος δεν μπορει να βρει παιχτες φθηνους βλεπε ραγιος ντε βλασις κτλπ....και περιμενουμε εναν αμπειντ καθε φορα η να συζηταμε πριν το αναστασιου για τους ιδιους και ιδιους προπονητες....
16:45
βαλαντης : Καλησπερα,Δημήτρη δεν μπορώ να συμβιβαστώ στο ότι ο παναθηναϊκός δεν θα αποκτήσει ξανά κυρίαρχο ρόλο,και ότι δεν θα ξανά κάνουμε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη όπως άλλοτε,στεναχωριεμε βαθύτατα όταν το σκέφτομαι αυτό
16:46
Κανείς δεν σου ζητάει να συμβιβαστείς. Απλά να σκεφτείς και να σκεφτεί ο καθένας ξεχωριστά, τι μπορεί να κάνει ο ίδιος για να αλλάξει αυτή η εικόνα. Τι οφείλει να κάνει και πως πρέπει να συμπεριφερθεί ώστε να ξανακάνει την ομάδα του ελκυστική σε επίδοξους επενδυτές.
16:47
Aρης : Πρεπει να παραδεχτουμε οτι εγινε λαθος το καλοκαιρι. Δωθηκε πιο πολυ βαρος στο να μειωθουν τα χρεη με την πωληση του καπινο και τα λεφτα απο την Ευρωπη παρα στο να παρουμε 2-3 καλα παικτακια.Για να μειωσεις τα χρεη μακροπροθεσμα πρεπει να ρισκαρεις και να παρεισ παικτες. οτι εγινε εγινε θα κλαψουμε φετος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ αλλα δεν πειραζει γιατι ο ΠΑΟ ειναι ενας.
16:47
Αντώνης : Εγώ θέλω να πω ότι ο σχεδιασμός της ομάδας που έγινε το καλοκαίρι ήταν λάθος γιατί απλά δεν αποκτήθηκαν ισάξιοι με αυτούς που έφυγαν.Λέμε οτι δεν υπήρχαν λεφτά για μεταγραφές όταν μπορούσες να πάρεις παίχτες από την Ελλάδα..πχ στο κέντρο που θέλαμε παίχτη και πήραμε τον μπούι που ως τώρα δεν μας βγήκε θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Πιτου γκαρσία του ατρόμητου που ήταν ελέυθερος.Τώρα όσο αφορά τον χθεσινό αγώνα θέλω να πω είναι φανερό το πρόβλημα στον δεξιό μπακ..όλες οι επιθέσεις τον ρώσων έγιναν από εκείνη την πλευρά.αφού βλέπει ότι ο Τριάντα δεν κάνει για εκείνη την θέση γιατί δεν βάζει τον μπούρμπο αφού τον αποκτήσαμε?είναι πολλά τα προβλήματα που έχει να λύσει ο Αναστασιού και όλα αυτά πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα!ευχαριστώ
16:48
Gerasimos : Πιστεύεις ότι μπορεί να ερθεί κάποιος στο Παναθηναικό οπόυ θα ρίξει χρήμα όπως Τζιγγερ η Βγενοπουλος
16:48
Αν διαπιστώσει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει μία επενδυτική ευκαιρία, ναι.
16:49
sopast13 : Καλές ακαδημίες έχουμε...δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα ξένων ομάδων, όπως πχ της Σαουθάμπτον που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο τομέα των ακαδημιών και να εξελίξουμε δικούς μας παίκτες. Το βλέπω ως μανδική λύση καθώς λεφτά δεν υπάρχουν για μεταγραφές. Επίσης, δεν θα πρέπει να υπάρχει τόση πίεση για το αποτέλεσμα, μιας και οι δυνατότητες της ομάδας είναι περιορισμένες.
16:50
ΣΠΥΡΟΣ : ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΟΥΤΣ? ΡΟΜΒΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΜΕΝΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΤΟΣ. ΕΝΤΑΞΗ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΘΕΤΕ ΜΠΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ
16:52
Σπύρο, βλέπεις ότι οι περισσότεροι διαπιστώνουν αμυντικά προβλήματα. Είναι ένα ερώτημα το γιατί επιμένουμε στον ρόμβο από τη στιγμή που έχουμε δοκιμάσει πέντε παίκτες στην κορυφή και άκρη δεν βγάζουμε.
16:53
ΝΙΚΟΣ : Καλησπερα Δημητρη. Πως γινεται ο Παναθηναικος που δεν αλλαξε καθολου το ροστερ να μην μπορει να αποδοσει και ολυμπιακος κ παοκ που εκανα ριζικεσςαλλαγες να ειναι πολυ καλυτεροι???
16:54
Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τα προνόμια του περσινού Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά στις προσοδκίες μετά την αλλαγή πολιτικής του μεγαλομετόχου.
16:54
ANDREAS80 : ο παο εχει μικρυνει πολυ.θελει ανθρωπους που να βαζουν χρηματα και οχι απλως να διαχειριζονται.ακουγεται κατι για ενεργοποιηση καποιων ατομων που να ενδιαφερονται πραγματικα για τοω συλλογο?
16:54
Δεν έχω ενημέρωση για κάτι σχετικό.
16:55
Χρόνης : Καλησπέρα κ. Κριτή, πιστεύετε ότι ο Αναστασίου θα έχει την απόλυτη στήριξη του Αλαφούζου σε περίπτωση επακόλουθων αρνητικών αποτελεσμάτων; Eυχαριστώ
16:57
Αν όλα στραβώσουν, θα χρειαστεί κάποιο εξιλαστήριο θύμα. Πάντοτε έτσι συμβαίνει. Εξάλλου ο πρόεδρος έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει πως με μία καλή μεταγραφή θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα.
16:57
ΝΙΚΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΕΡΓΚ ΑΜΠΕΙΝΤ ΚΑΙ ΚΑΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ Η' ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΙΣΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ? ΙΣΩΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ? ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, Ο Κος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Υ.Γ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ ΕΞΩ, Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!!!
16:58
giorgos : Εάν το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας (βλέπε Πράνιτς) παίζει έτσι τότε τι να κάνουν και οι μικροί. Πάντως νομίζω ότι αρκετά με το χειροκρότημα. Χάνουμε, χειροκρότημα, κερδίζουμε και δεν βλεπόμαστε χειροκρότημα, μήπως να αρχίσουν τίποτα κορνέδες (και εννοώ σε όλους, και στη διοίκηση) μήπως και σοβαρευτούν;
16:58
Μακριά από μας και τα παιδιά μας.
16:59
Χάρης : όταν η ομάδα πάει να βγάλει τη χρονιά με τον Κοτσώλη τερματοφύλακα και τον Τριαντα δεξί μπακ δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Αυτοί είναι αυτό μπορούν και παίζουν. Δεν είναι άρρωστη η ομάδα απλά είναι επιπέδου Καλλονής, Πλατανιά και Λεβαδειακού. άρρωστη θα ήταν αν είχε καλό υλικό και δεν μπορούσε να παίξει καλά.
16:59
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ Ο ΜΕΤΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ?ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ?ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ!ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ!
17:02
Μεγάλη κουβέντα αυτή, αλλά επιγραμματικά θα σου πω, ότι άλλες είναι οι απαιτήσεις με μεγαλομέτοχο τον Βαρδινογιάννη και άλλες με διαχειριστή τον Αλαφούζο. Για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ο Βαρδινογιάννης "πλήρωσε", την ένοχη -ως έναν βαθμό- ανοχή του στα φαινόμενα σήψης και βιασμού του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ' επέκταση της ομάδας του.
17:02
kostas manousakis : Γειά σου δημήτρη θα ήθελα να σε ρωτήσω γτ δε παίρνει ευκαιριες ο μπερισα και ο στιλ να δούμε τι αξίζουν σε πρωτάθλημα και ευρώπη.Τελος η μπερίσα εχει δικαιώμα συμμετοχης σε ευρωπαικούς αγώνες!!!
17:03
Ο Στιλ θα παίξει, ο Μπερίσα είναι ένα 18χρονο παιδί, χωρίς συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.
17:03
Led Sabbath : Λες ξανά και ξανά "το θέμα είναι να τι θα γίνει από εδώ και πέρα". Αλλά δεν αλλάζει και κάτι σε διοίκηση, παίχτες προπονητή.. Αν καταλαβαίνω καλά λοιπόν μιλάμε για απεριόριστη πίστωση χρόνου, μιας και αν π.χ. το ΣΚ φέρει αρνητικό αποτέλεσμα ξανά η ομάδα, το θέμα πάλι θα είναι να δούμε τι θα γίνει από κει και πέρα.. ή μήπως όχι..??
17:05
Γράφω ότι "σημασία έχει τι θα γίνει από δω και πέρα" σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του ρόστερ. Οι μεταγραφές τελείωσαν. Δεν έγιναν. Θα συζητάμε γιατί δεν έγιναν ή πως θα ήταν αν είχαν γίνει ή αυτά που έχουμε μπροστά μας και πως θα αντεπεξέλθει ο Παναθηναϊκός στον όγκο των υποχρεώσεων; Τι δεν καταλαβαίνεις φίλε μου;
17:06
τασος : καλησπερα δημητρη! δυστηχως ο φετινος παναθηναικος αντι να πατησει στο περσινο και να κανει 1-2 μεταγραφες ,οχι με πολλα λεφτα ,εμφανιζετε αποδυναμωμενος(χωρις αμπειντ και καπινο) το ξερω οτι ειναι 2 παιχτες αλλα σε αυτον τον παναθηναικο φενεται..τι πιστευεις πραγματικα οτι θελει ο παναθηναικος(σε λογικα πλαισια βεβαια)?
17:07
Με σειρά προτεραιότητας: επιτελικό μέσο, κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα.
17:08
Μενιος : Ο Αναστασιου σε τουλαχιστον 3 συνεντευξεις μιλαει για ελειψη προσωπικοτητας στα χαφ. Οτι η μιση ομαδα ειναι μαλωμενη με το κοντρολ και τη πασα δε το βλεπει? Μονο στη κοντρα μπορει να κανει κατι η ομαδα δυστυχως. Στην Ελλαδα που πρεπει να δημιουργησει εχει προβλημα.
17:08
chris13 : Μωρε μη σκατε τα ιδια λεγατε και περσυ τετοια εποχη (αν και νομιζω οτι λιγο καλυτερα λογια λεγατε) ο κοουτς οπως και περυσι ετσι και φετος ειπε λιγο υπομονη και σε λιγο καιρο η ομαδα θα βελτιωθει παρα πολυ... Μηπως τελικα η προοδος και το μεγαλωμα δεν σας αρεσει;; Αυτο βλεπω απο ολους εσας τους και καλα ''Παναθηναϊκους''... Αν αγαπαμε την ομαδα μας πρεπει να την στηριξουμε!! Φτανει πια μιζεροι
17:09
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Καλησπέρα φίλε! Έχεις κάποια αίσθηση πόσο θα κόστιζε μια ιδίοις εξόδοις ανακατασκευή της Λεωφόρου, χωρίς πολλά χαϊλίκια (δεν αναφέρομαι στο σχέδιο του ΠΑΝΚΙ)? Θα μπορούσε να γίνει με 10-15 εκατομμύρια ευρώ? Σε ευχαριστώ.
17:10
Και με λιγότερα. Στα 7 εκατομμύρια ευρώ έχει υπολογιστεί το κόστος του παρόντος σχεδίου της διοίκησης. Ας μην κρυβόμαστε όμως, δεν είναι λύση η Λεωφόρος στην παρούσα μορφή της, όσες βελτιωτικές κινήσεις κι αν γίνουν.
17:11
Σταυρος : Δημητρη μπηκα πριν απο λιγο στην σελιδα της συμμαχιας.. 7876 μελη..γιατι ο κοσμος δεν συμετεχει..???
17:12
Προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος από όσα βλέπει και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Δυστυχώς όμως αυτό είναι ο καθρέφτης και ως ένα βαθμό καθοδηγεί κια την ψυχολογία.
17:12
Πανος : Αν δεν λυθει το θεμα γηπεδου ετσι ωστε να εμφανιστει καποιος σοβαρος επιχειρηματιας να επενδυσει αγοραζοντας το πλειοψηφικο πακετο δεν προκειται να δει καμια διαφορα ο Παναθηναικος. Δεν γινεται να σου παιρνει 3 ποντους η Καλλονη και να ψαχνεσαι τι πηγε στραβα στο europa league.
17:13
Ζεκα : Καλησπερα κυριε Δημητρη.ο Αλαφουζος εφοσον δεν ειναι σε θεση να βαλει λεφτα απο τη τσεπη του γιατι δεν φευγει απο την ομαδα.
17:13
Και; Τι θα γίνει; Μην υπολογίζετε σε μένα, δεν μπορώ να αναλάβω.
17:17
Ηαmilton13 : ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΘΕΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Α)ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Β)ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ...ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΣΤΕΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
17:18
Αστέρης : κ.Κριτή τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα - λεφτά δεν υπάρχουν όλα τα άλλα είναι μικρής σημασίας.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται κινήσεις να βρεθεί επενδυτής από το εξωτερικό.Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω με την εμμονή στην Λεωφόρο.Χωρίς νέο γήπεδο ανάπτυξη δεν θα έρθει.Όσον αφορά το αγωνιστικό ότι πληρώνεις παίρνεις - υπομονή η 5 χρόνια μέχρι να ξεχρεώσουμε ή άμεσα να βρεθεί επενδυτής αλλιώς καληνύχτα μας.
17:18
Αλέξανδρος : Άλλο παιχνίδι έβλεπε ο Αναστασίου δυστυχώς. Υπήρχαν στιγμές που οι ποδοσφαιριστές ήταν σκορπισμένοι στο γήπεδο, στο κέντρο δεν υπήρχε παίκτης και στην άμυνα τα προβλήματα πολλά, σε μια στιγμή που δύο παίκτες της Ντιναμό έκαναν περίπατο στην άμυνα μας. Δεν θέλει πολύ μυαλό ότι στην Ευρώπη με τους αμυντικούς που έχεις πρέπει να παίζεις με βάθος. Ποιος θα προλάβει τους αντιπάλους αν βγει κάθετη στην πλάτη της άμυνα, ο Σίντεφελντ; ο Κουτρουμπής; ή ο Μέντες; είναι όλοι αργοί.
17:19
ΣΤΕΦΑΝΟΣ : ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,ΜΕ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ
17:22
Φτάσαμε 5.30 και πρέπει να επιστρέψουμε σε κανονική ροή. Η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά έχει κι αυτό τη γοητεία του, φτάνει να μην γίνει δεύτερη φύση. Αν οι παίκτες καταλάβουν ότι πρώτα οι ίδιοι θα πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να τους υπερβούν κάποιες στιγμές, πολύ δύσκολα θα αλλάξει η εικόνα.
Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή. καλό απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK