Με Σο στη Νέα Σμύρνη

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα έχει στην διάθεση του για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο και τον Σο ο οποίος δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει και στο πρωτάθλημα αλλά και τον Τοτσέ. Εκτός αποστολής ο Κουίνσι και ο Μαρίνος με ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο.

Με Σο στη Νέα Σμύρνη

Μετά το θετικό του ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Προοδευτική ο Χαμπίπ Πάπε Σο ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι και στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για το ματς της Κυριακής (2/2) κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Σενεγαλέζος είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς του Αργεντινού τεχνικού και είναι το πλέον πιθανό να βρίσκεται και στην 18άδα και ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής. Πλην του Σο στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τοτσέ ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε και αναμένεται να παίξει και στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα ένα απρόοπτο ήρθε να προστεθεί με τον τραυματισμό του Στέργου Μαρίνου ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και έμεινε εκτός αποστολής. Χαρακτηριστικά στη προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις "5-2" και δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουίσνι και ο Μαρίνος λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο του αριστερού του γόνατος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (02.12.2012 - 19:30 NOVA) που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της Superleague ΟΠΑΠ 2012/2013.

Στην 20άδα βρίσκονται οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Χουχούμης, Σο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Σισοκό, Ζέκα και Λαγός.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Μαρίνος, Κουσίδης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Δώνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK