Με τους βασικούς στην προπόνηση ο Εσιέν!

Ο Αντρέα Στραματσόνι συνεχίζει να υπολογίζει τον Μάικλ Εσιέν με τους βασικούς, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρη κατάσταση για το τι ακριβώς θα γίνει.

Με τους βασικούς στην προπόνηση ο Εσιέν!
Εσιέν Παναθηναϊκός αποστολή INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Πέμπτης και δη στις ασκήσεις τακτικής που προηγήθηκαν του διτέρματος, ο Στραματσόνι τοποθέτησε τον Εσιέν ως αμυντικό χαφ και ανά διαστήματα, άλλαξε δίπλα του, τους Λαγό, Λουντ και Ζέκα. Ο Γκανέζος είχε τον κατευθυντήριο ρόλο και οι άλλοι τρεις έδειξαν τις τρεις εκδοχές της προσέγγισης που εξετάζει ο 39χρονος κόουτς.

Στο δίτερμα, πάντως, ο Ιταλός τεχνικός θόλωσε τα νερά. Στη μία ομάδα, στην άμυνα ήταν οι Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, στα χαφ οι Ζέκα (δεξί χαφ), Εσιέν, Πράνιτς, Νίνης (αριστερός χαφ) και στην επίθεση οι Πέτριτς, Καρέλης. Στην άλλη ομάδα, στην άμυνα ήταν οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής και Νάνο, στα χαφ οι Ατζαγκούν (δεξί χαφ), Λαγός, Αμπέντ, Λουντ (αριστερός χαφ) και στην επίθεση οι Μπεργκ, Κλωναρίδης (ή ο Καλτσάς).

Οπως γίνεται αντιληπτό, το μέγα ερώτημα πλέον που τίθεται είναι αν ο προπονητής του τριφυλλιού προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Εσιέν βασικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο ματς με αυτή την ένταση, όπως το σαββατιάτικο.

Το VIDEO της προπόνησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK