Μέντες, Ατζαγκούν και Μαρινάκης στην 11άδα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Η αποστολή και τα πλάνα του Αναστασίου.

Μέντες, Ατζαγκούν και Μαρινάκης στην 11άδα

Οι "πράσινοι" φιλοδοξούν να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανθρακικό το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο (20.30). Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι παίκτες του τριφυλλιού θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στην 11αδα με νέα πρόσωπα τους Μέντες, Ατζαγκούν και Μαρινάκη, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα γυρίσει στο κέντρο της άμυνας. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ρισβάνης και ο τραυματίας Μπαϊράμι.

Η πιθανή 11αδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπέργκ.

Η αποστολή αποτελείται από 20 παίκτες: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπέργκ και Φιγκερόα

News 24/7

24MEDIA NETWORK