Μέσα ο Κουτρουμπής, προπονήθηκε ο Καπίνο

Ο Γιώργος Κουτρουμπής πήρε μέρος και στις δυο προπονήσεις της Τετάρτης ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμό του ενώ στο πρόγραμμα μετείχε και ο Καπίνο. Την Πέμπτη οι υπόλοιποι διεθνείς.

Μέσα ο Κουτρουμπής, προπονήθηκε ο Καπίνο

Τα ευχάριστα για τον Γιάννη Αναστασίου συνεχίστηκαν καθώς μετά τον Ρισβάνη ο οποίος από την Τρίτη δήλωσε έτοιμος την Τετάρτη ήταν και η ώρα του Γιώργου Κουτρουμπή να δηλώσει παρών και να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού του Παναθηναϊκού. Μάλιστα τα ευχάριστα συνεχίστηκαν με την παρουσία του Στέφανο Καπίνο ο οποίος άλλωστε δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό καθώς τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος ήταν εντός έδρας και μπορούσε να είναι παρών και στις δυο προπονήσεις του Τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά στην πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και τουρνουά τεσσάρων ομάδων 4 εναντίον 4 και ολοκληρώθηκε με ταχύτητες.

Ο μοναδικός πράσινος που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ήταν ο Κώστας Αποστολόπουλος ο οποίος έκανε και πάλι θεραπεία.

Την Πέμπτη το παρών αναμένεται να δώσουν και οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα οι Καρέλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Σίλντεντφελντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK