Μεσημέρι οι αγώνες του Παναθηναϊκού!

Με επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταδίου, Πέτρος Γαλακτόπουλος, προς τους αρμόδιους φορείς, ανέδειξε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεσημέρι οι αγώνες του Παναθηναϊκού!
oaka.jpg INTIME SPORTS

Το κείμενο της επιστολής, το οποίο δημοσιεύει το Contra.gr, αναφέρει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει για τη χρήση του ΟΑΚΑ, και για αυτό το λόγο η διοίκηση του Σταδίου προτείνει να διεξάγονται από εδώ και στο εξής μεσημεριανές ώρες οι αγώνες του "τριφυλλιού"!

Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε Super League, ΕΠΟ, καθώς και στο κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού (NOVA) και αφορά στα παιχνίδια των "πράσινων" σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το κείμενο της επιστολής:

"Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ".

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς η επιστολή κοινοποιήθηκε και στο Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" είχε αναφερθεί στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που έχει η ΠΑΕ μέσω συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στη Super Ball. Βέβαια, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις και εξελίξεις.

Όλα αυτά, ενδεχομένως, να επισπεύσουν τις διαδικασίες αλλαγής έδρας του Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ να έχει κινηθεί ήδη για τη Λεωφόρο.

Δείτε το σχετικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του το Contra.gr:

Μεσημέρι οι αγώνες του Παναθηναϊκού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK