Μετά τον Πέτριτς ο επιτελικός

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα υποβληθεί την Τρίτη σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η απόκτηση του. Σκέψεις για δημιουργικό μέσο επιπέδου Πέτριτς και αναμονή για Όλσεν. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Μετά τον Πέτριτς ο επιτελικός

Ο Πέτριτς βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να ντυθεί στα ''πράσινα". Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός δείπνησε το βράδυ με τον Νίκο Νταμπίζα, την Τρίτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει προκειμένου την Τετάρτη να ανακοινωθεί η απόκτηση του για 1,5 χρόνο με συνολικές απολαβές 600 χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις στο τριφύλλι για την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου εγνωσμένης αξίας και επιπέδου Πέτριτς. Οι "πράσινοι" δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα πάρουν ως δανεικό τον 20χρονο Δανό μέσο Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ και η αλήθεια είναι ότι η έλευση ενός χαφ που θα βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι, δείχνει ως μεγαλύτερη ανάγκη, από τη στιγμή που και ο Πράνιτς δεν έχει κάνει μέχρι τώρα τη διαφορά.

Ο Αναστασίου ποντάρει και στην επιστροφή του Μπαϊράμι, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν ανοιχτές τις κεραίες και κοιτάζουν στην αγορά για ενδεχόμενη ευκαιρία έτοιμου παίκτη με χαμηλό κόστος που μπορεί να προκύψει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK