Μεταγραφικός πυρετός στον Παναθηναϊκό

O Nίκος Νταμπίζας μπορεί να βρίσκεται στην Πολωνία, όμως η παρουσία του μόνο από ηρεμία δεν χαρακτηρίζεται. Το τηλέφωνο του τις τελευταίες ώρες έχει πάρει...φωτιά. Το μεταγραφικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητο.

Μεταγραφικός πυρετός στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά οι Περιπτώσεις των Σίλντενφελτ, Καπίνο, Αμπέντ, χαφ και Πράνιτς απασχολούν ή θα απασχολήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και την σειρά που αναγράφονται. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει ιδιαιτερότητες. Επειδή ο κόσμος του τριφυλλιού αγωνιά ας δούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, το που βρίσκεται σήμερα ...

Σίλντενφελντ

Τα τελευταία 24ωρα το σκηνικό ήρθε τούμπα στην υπόθεση του Κροάτη στόπερ. Τίποτα δεν είχε τελειώσει μέχρι αργά το βράδυ. Από την πλευρά του παίκτη βγαίνει μια υπέρμετρη αισιοδοξία πως σε λίγες ώρες οι Ρώσοι της Ντιναμό Μόσχας θα του δώσουν πράσινο φως και θα μείνει ελεύθερος. Θεωρητικά έχει συμφωνήσει ! Πρακτικά υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.

Στον Παναθηναϊκό κρατούν μικρό καλάθι, έχοντας σταντ μπάι άλλο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται με το στυλό στο χέρι. Και μόνο πως συντηρείται η υπόθεση λέει από μόνο του πολλά... Ο παίκτης θέλει Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός θέλει "Σίφο" γιατί θα εγκλιματιστεί χωρίς χρονοτριβές ενόψει Ευρώπης.

Σήμερα ο ποδοσφαιριστής μέσω του Μάνατζερ του ενημέρωσε πως κλείνει το θέμα. Υπογραφές δεν υπάρχουν τούτη την ώρα που μιλάμε, όμως όλα δείχνουν να είναι θέμα ωρών. Επαναλαμβάνω αυτό προκύπτει από το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τους πράσινους. Όχι το τριφύλλι που δίνει μια ύστατη ευκαιρία. Μάλλον το ζήτημα θα κλείσει θετικά σήμερα βάσει πιθανοτήτων πάντα.

Καπίνο

Μπορεί οι επαφές Καπίνο και Σπόρτινγκ να ναυάγησαν όμως η πόρτα του εξωτερικού μόνο κλειστή δεν είναι για τον 20χρονο γκολκίπερ. Ο Παναθηναϊκός από τους Πορτογάλους θα έβαζε στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 2,3 εκ ευρώ και ο παίκτης γύρω στις 330 χιλιάδες Ευρώ. Το γεγονός ότι δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Πλέον Μάϊντς, Σοσιεδάδ και υπό προϋποθέσεις Μπενφίκα ενδιαφέρονται εκ νέου και το μόνο σίγουρο είναι πως εάν υπάρξει στην ΠΑΕ τουλάχιστον ανάλογη οικονομική πρόταση του ύψους της Σπόρτνιγκ ο Καπίνο θα πουληθεί. Τα ποσά της μεταγραφής του θα δώσουν οικονομική ανάσα σε μια εποχή που τα χρήματα δεν περισσεύουν. Από την άλλη και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να τεστάρει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και βλέπει πως μπροστά του υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία.

Προτιμάει Γερμανία

Ο νεαρός άσος βλέπει με θετικό μάτι την Bundesliga. Πρωταρχικά πρέπει να τα βρει ο Παναθηναϊκός με τις ομάδες που ενδιαφέρονται και εν συνεχεία η σκυτάλη περνάει στον παίκτη. Αν πάρει εγγυήσεις οικονομικές και αγωνιστικές, θα μετακομίσει...

Καπίνο φεύγει, γκολκίπερ έρχεται...

Στην περίπτωση μετακίνησης του Καπίνο θα αποκτηθεί 90% και άλλος γκολκίπερ. Ένα μέρος ενδεχόμενης μεταγραφής του 20 κίπερ θα πάει για μια νέα μεταγραφή και τα υπόλοιπα θα τονώσουν το "πράσινο" ταμείο.

Αμπέντ

Ότι ήταν να κάνει ο Νίκος Νταμπίζας με την πλευρά της Νιούκαστλ το έκανε. Έχει καταστήσει το πράσινο ενδιαφέρον κάτι παραπάνω από ζεστό. Το μπαλάκι έχει πάει στην πλευρά του Γαλλοαλγερινού και τα πράγματα δεν είναι εύκολα...

Ο παίκτης κάνει παιχνίδι μόνος του στη παρούσα φάση, καθώς προσπαθεί να πείσει τις "καρακάξες" να τον δώσουν είτε με ποσοστό μεταπώλησης , είτε ως δανεικό. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι πιθανότητες είναι 50-50 σε μια υπόθεση που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού κυριολεκτικά όμψς μάλλον δεν θα τραβήξει πολύ.

Χαφ

Η περίπτωση δημιουργικού μέσου στην παρούσα φάση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει προχωρήσει τις επαφές του. Ο Ρόσι ναι, "παίζει" για το τριφύλλι. Υπάρχει όμως και άλλη αξιόλογη περίπτωση που όπως και με τον στόπερ δεν αφήνουν να διαρρεύσει η πλευρά του τριφυλλιού. Πρώτα θα ξεκαθαρίσουν τα υπόλοιπα μέτωπα και κατόπιν ο Παναθηναϊκός που ήδη έχει προκαθορίσει το μπάτζετ του θα παγιώσει τις κινήσεις του για τον μέσο. Τα οικονομικά δρώμενα των άλλων μεταγραφών δεν παίζουν κανένα ρόλο. Δεν πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία....

Πράνιτς

Γύρισε στην Αθήνα προπονείται και περιμένει. Ο Πράιντς και τυπικά είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Η πλευρά των Κυπελλούχων του χει ξεκαθαρίσει πως αν θέλει μένει βάσει συμβολαίου αλλά σαφώς και δεν θα υπάρξει αύξηση αποδοχών. ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις για συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει μια συνομιλία επί αθηναϊκού εδάφους μεταξύ του Νταμπίζα και του έμπειρου μέσου για να ξεκαθαρίσει η διάθεση της κάθε πλευράς. Οι πιθανότητες να συνεχίσει είναι αρκετές αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά της επόμενες ήμερες.

Διαβάστε ακόμη:

Έρχεται ο Σίλντενφελντ, φεύγει ο Καπίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK