Μισό εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό λόγω Μουντιάλ

Μέχρι και 500.000 ευρώ μπορεί να καρπωθεί ο Παναθηναϊκός, από τους διεθνείς παίκτες του, που θα παρευρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ.

Μισό εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό λόγω Μουντιάλ

Μια σημαντική οικονομική ενίσχυση περιμένει τον Παναθηναϊκό, λόγω Μουντιάλ. Η FIFA δίνει ως "εγγύηση" στους συλλόγους κάποια χρήματα για τους ποδοσφαιριστές που στέλνουν στο Μουντιάλ, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να μπορούν να βγουν αρκετά ωφελημένοι από το γεγονός αυτό.

Ήδη έχει γίνει γνωστή η παρουσία τόσο του Ντάνιελ Πράνιτς, όσο και του Γκόρντον Σίλντεφελντ στην 30 μελή προεπιλογή της Κροατίας και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν και οι δύο στην τελική 23άδα του Νίκο Κόβατς.

Επόμενος παίκτης που λογικά θα παρευρεθεί σε κλήση εθνικής ομάδας, θα είναι ο Στέφανο Καπίνο, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των διεθνών του Παναθηναϊκού στους τρεις παίκτες.

Η FIFA δίνει στους συλλόγους 200.000 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή που στέλνει στον Μουντιάλ. Ωστόσο στην περιπτωση του Σίλντεφελντ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει το μισό ποσό, καθώς το άλλο μισό θα πάει σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό Μόσχας στις οποίες αγωνίστηκε ο παίκτης την τελευταία διετία λόγω προκριματικών.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει 200 χιλιάδες ευρώ από Καπίνο και Πράνιτς, συν 100 από τον Σίλντεφελντ, σύνολο 500.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

News 24/7

24MEDIA NETWORK