Ανακούφιση για τον Μολέδο, γλίτωσε τα χειρότερα!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Μολέδο καθώς γλίτωσε το κάταγμα στον αγκώνα και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Χάνει τη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και το ματς με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τυχερός στην… ατυχία του; Θα μπορούσαμε να το πούμε κι έτσι αν αναλογιστεί κανείς τους φόβους που υπήρχαν αρχικά στο ιατρικό τιμ, ακόμη και για ράγισμα ή κάταγμα στον δεξιό αγκώνα του Ροντρίγο Μολέδο.

Οι ακτινογραφίες και οι αναλυτικές εξετάσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός στο νοσοκομείο Χανίων, έδειξαν εξάρθρωση του αγκώνα του. Του έγινε ανάταξη κι ακολούθως έβαλε ειδικό νάρθηκα κολλημένο πάνω στον κορμό του, προκειμένου να μην νιώθει πολύ πιο έντονους πόνους. Ο νάρθηκας θα μείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η απουσία του «βράχου» της «πράσινης» άμυνας υπολογίζεται σε 3 με 4 εβδομάδες, ωστόσο περισσότερα θα φανούν τις επόμενες μέρες, μετά και το πρώτο στάδιο της αποκατάστασης που θα κάνει στον λαβωμένο αγκώνα του.

Δεδομένα πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή (27/8). Η επιστροφή του Μολέδο, υπολογίζεται μετά τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων…

News 24/7

24MEDIA NETWORK