Μπαϊράμι ο εκλεκτός του Αναστασίου

Ο 25χρονος Σουηδός ακραίος επιθετικός της Τβέντε, Εμίρ Μπαϊράμι, είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αναστασίου, την ώρα που υπάρχει αγωνία για την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, με τον κίνδυνο να "μπλοκάρει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Μπαϊράμι ο εκλεκτός του Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει στην Ολλανδία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παλεύει τη μεταγραφή του Εμίρ Μπαϊράμι από την Τβέντε. Ο 25χρονος Σουηδός διεθνής παίκτης, γεννημένος στο Κόσοβο, αγωνιζόταν στη Μονακό την περασμένη σεζόν ως δανεικός και ο Γιάννης Αναστασίου επιδιώκει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στις επαφές που έχει με την ολλανδική ομάδα και με τον ίδιο τον παίκτη. Το θέμα επιβεβαιώνει και ο σουηδικός Τύπος, με τον τεχνικό του "τριφυλλιού" να πιστεύει ότι ο Μπαϊράμι μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης.

Ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού απειλείται... από το ενδεχόμενο να είναι αρνητική η απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Οι "πράσινοι" θα έχουν δικαίωμα έφεσης αλλά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα τέλη Μαΐου για την οριστική απόφαση. Και σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν τελικά άδεια, θα περιοριστούν σε 4 μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών για το νέο πρωτάθλημα!

Για παράδειγμα οι Σουηδοί Μπαϊράμι και Μπεργκ, ο Τσέχος Μπόρεκ (επίκειται ταξίδι των Νταμπίζα-Σαραβάκου στην Πράγα) αλλά και οι Φυτανίδης-Καραγκούνης-Μόρας που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού, είναι άνω των 24 ετών και πρακτικά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει. Διότι σε περίπτωση που τα μαντάτα είναι άσχημα, μόλις τέσσερις παίκτες από τους παραπάνω, θα μπορέσουν να φορέσουν την πράσινη φανέλα.

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνου: "Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση"

Στον αέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός

News 24/7

24MEDIA NETWORK