Μπεργκ: "Έχω καλό προαίσθημα για το ντέρμπι"

O Μάρκους Μπεργκ παρέλαβε το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής και δήλωσε αισιόδοξος για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η Super League επιστρέφει στη δράση και τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Σαββατιάτικο ντέρμπι "αιωνίων".

Λίγες ημέρες πριν από τη "μάχη" Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ παρέλαβε το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής και δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι στο Περιστέρι και ήταν σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί ήμασταν χωρίς τον πρώτο προπονητή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όμως τώρα κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια με τον νέο προπονητή και ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Για το βραβείο του: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και σημαίνει πολλά. Όπως λέω πάντα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όμως είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με το γκολ που πέτυχα και την ασίστ".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ήταν δύο καλές εβδομάδες αυτές που πέρασαν, έχω καλό προαίσθημα και τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το Σάββατο στο σπίτι μας στο μεγάλο ντέρμπι. Έχω καλό προαίσθημα".