Μπερίσα: "Ανυπομονώ να παίξω με τον Μπεργκ"

Ο Βαλμίρ Μπερίσα έφτασε στην Αθήνα και έδειξε ενήμερος για όσα θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να βελτιωθεί και να πάρει εμπειρίες από το Europa League.

Μπερίσα: "Ανυπομονώ να παίξω με τον Μπεργκ"

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 23/8 ο Βαλμίρ Μπερίσα, προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά για τον μονοετή δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός με αλβανική καταγωγή επιθετικός έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την αποστολή της Ρόμα, η οποία το βράδυ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι. Στις πρώτες δηλώσεις του, έδειξε ενήμερος για όσα θα συναντήσει και τόνισε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:« Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα για να παίξω στον Παναθηναϊκό και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει μια καλή ευκαιρία για να εξελιχθώ. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τους Σουηδούς (Μπαϊράμι, Μπεργκ) του Παναθηναϊκού ή τον Τοροσίδη (συμπαίκτη του στη Ρόμα): «Έχω μιλήσει και με τον Μπαϊράμι αλλά και με τον Τοροσίδη και μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν αποτελεί γι αυτόν έξτρα κίνητρο η Ευρώπη: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να παίζεις στην Ευρώπη. Μιλάμε για την δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι καλό που θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την διοργάνωση».

Για το αν η παρουσία επιθετικών όπως οι Μπεργκ και Πέτριτς τον βοηθήσουν να εξελιχθεί: «100%. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγάλους επιθετικούς στο ρόστερ του και αυτοί θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Για το αν είδε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ: «Φυσικά και το είδα. Ο Μάρκους είναι σε εξαιρετική κατάσταση και χαίρομαι που θα παίζουμε μαζί».

Για την δική του κατάσταση: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Στο αεροδρόμιο τον παρέλαβαν στελέχη του Παναθηναϊκού και τον συνόδευσαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης", όπου θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, ενώ ενδεχομένως να παρακολουθήσει την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK