Νέα καθυστέρηση στην άφιξη του τραπεζικού εγγράφου. Η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη

Το τραπεζικό έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι έχουν κατατεθεί 15 εκατομμύρια ευρώ δεσμευμένα υπέρ του Παναθηναϊκού δεν έφτασε την Τρίτη με τον Βλάση Τσάκα να επικαλείται γραφειοκρατική καθυστέρηση. Την Τετάρτη η νέα ημερομηνία. "Εδώ είμαι και περιμένω", η θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Νέα καθυστέρηση στην άφιξη του τραπεζικού εγγράφου. Η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη

Το περίφημο τραπεζικό έγγραφο (το bank commitment) δεν εστάλη από την ευρωπαϊκή τράπεζα (Λονδίνου) με τον Βλάση Τσάκα να επικαλείται γραφειοκρατική καθυστέρηση, τονίζοντας πως το έγγραφο θα αποσταλεί στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης και ακολούθως θα προωθηθεί άμεσα στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πρόκειται για το έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι σε τραπεζικό λογαριασμό έχουν κατατεθεί 15 εκατομμύρια ευρώ, δεσμευμένα υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο καταθέτης δεν θα έχει το δικαίωμα να κάνει ανάληψη των χρημάτων και αυτά θα απελευθερωθούν υπέρ της πράσινης ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Πέραν του συγκεκριμένου εγγράφου, θα παραδοθεί από τον δικηγόρο του πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλο, στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη φάκελος, ο οποίος θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των χρημάτων μέσω τραπεζικών εγγυήσεων (15+55 εκ. ευρώ), πρόταση για τον τρόπο διοίκησης της ομάδας μέχρι να γίνει η νομοθετική ρύθμιση για την ιθαγένεια και πρόταση για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών (54,7 %).

Η θέση του Τζίγγερ

Από την πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη τονίζεται πως αν παραληφθεί κάτι τότε θα υπάρξει και η σχετική θέση για το αν αυτό είναι αρκετό για να τελειώσει η διαδικασία. Αν κάνει, τότε προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες. Αν δεν κάνει, τότε θα περιμένουν κάτι καλύτερο από όποιον επιθυμεί να πάρει την ομάδα, με απόλυτη προτεραιότητα σε αυτόν που θα βάλει τα λεφτά στην ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK