Νέο αίμα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Αδαμάντιος Πολέμης έμειναν εκτός του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πέντε νέα πρόσωπα, μεταξύ αυτών οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης. Παρέμεινε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Νέο αίμα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέλεξε το πρωί της Τρίτης το νέο 20μελες διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ στο οποίο υπάρχουν 5 νέα πρόσωπα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως είχε προαναγγείλει, διατήρησε μόνο έξι θέσεις στο Δ.Σ. που αντιστοιχούν στο 30% των μετοχών. Ο κ. Βαρδινογιάννης όρισε τους κυρίους Πενθερουδάκη, Σαμαρά, Βεκρή, Μήτσου, Σπηλιωτόπουλο και Γεωργάνα.

Οι υπόλοιπες θέσεις καλύφθηκαν από νέα πρόσωπα. Τα νέα μέλη του ΔΣ του Παναθηναϊκού αποτελούν οι ακόλουθοι:

Ελευθεράκης Κώστας – παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο και ιδιαίτερα αγαπητός

Κωνσταντίνου Βασίλης- Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ

Σωπήλης Στράτος – Πρόεδρος του ΤΑΠ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Τζίμας Σωτήρης – εκπρόσωπος της Παναθηναϊκής Ιδέας

Χατζηνικολάου Νίκος- Εκπρόσωπος της Παναθηναϊκής Παρέμβασης

Πρόκειται για πρόσωπα με γνωστά παναθηναϊκά αισθήματα, που εκφράζουν όλες τις υπάρχουσες τάσεις μέσα στον Παναθηναϊκό και έχουν τις γνώσεις που μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος της ομάδας.

Η επιλογή έγινε από τη διοίκηση της ομάδας στις συζητήσεις που είχε μαζί τους ο Δημήτρης Γόντικας με αντικειμενικό κριτήριο την μη προηγούμενη συμμετοχή τους στα διοικητικά της ομάδας, ώστε να φέρουν ένα φρέσκο αέρα στο Δ.Σ. λόγω και της μη εμπλοκής τους στις διοικητικές και μετοχικές διενέξεις. Πρόκειται πάντως για πρόσωπα καταξιωμένα στον χώρο τους που στόχος είναι να μπορέσουν να προσδώσουν σταθερότητα και ηρεμία στο ΔΣ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέμεινε τελικά μέλος του Δ.Σ. όπως και ο αδερφός του Θανάσης ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ο Αδαμάντιος Πολέμης επέλεξε να μείνει εκτός και τη θέση που αναλογεί στους κυρίους Πολέμη-Νίκα-Ξυλά, κατέλαβε ο Λεωνίδας Πολέμης. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος όρισε τη Μαίρη Λομβάρδου και τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη και ο Μιχάλης Ζολώτας τον Μίμη Δομάζο, ενώ ο Νικόλας Πατέρας δεν όρισε και πάλι κανέναν εκπρόσωπο του.

Επομένως προέκυψαν συνολικά 8 κενές θέσεις και οι πέντε καλύφθηκαν από τα νέα πρόσωπα που κατέθεσαν υποψηφιότητα, ενώ τις άλλες τρεις θέσεις κατέλαβαν ο Δημήτρης Γόντικας, ο μέτοχος Παναγιώτης Δάβαρης και ο Σωτήρης Λουμίδης, μετά από πρόταση του κ. Δάβαρη.

Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. υπό τη νέα του σύνθεση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου .

News 24/7

24MEDIA NETWORK