Οι... νέοι ενδιαφερόμενοι και ο Πανιώνιος

Τα σενάρια για νέους ενδιαφερόμενους από τη Μέση Ανατολή πληθαίνουν αλλά η μόνη πρόταση που υπάρχει μέχρι στιγμής στο τραπέζι είναι από το Σαουδαραβικό fund που καλείται να δεσμεύσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τα 15 εκ. ευρώ για να προχωρήσει η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ. Η αποστολή για το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Οι... νέοι ενδιαφερόμενοι και ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον Βαρδινογιάννη

Εν αναμονή της ψήφισης του νέου αθλητικού νόμου, οι εκπρόσωποι του fund από τη Σαουδική Αραβία ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους και το ζητούμενο είναι να εμφανίσουν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τα 15 εκ. ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λεφτά θα δεσμευτούν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ προγραμματίζουν νέο ταξίδι στην Αθήνα για να συναντηθούν εκ νέου με την πλευρά Βαρδινογιάννη και να ολοκληρωθεί το deal.

Οι... νέοι ενδιαφερόμενοι και ο Πανιώνιος

Ο Τζαβέλλας στο προσκήνιο

Οι Σαουδάραβες, πάντως, εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για τη περίπτωση που καθυστερήσει να ψηφιστεί ο νόμος που θα επιτρέπει την είσοδο αλλοδαπών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μη χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ήδη έχουν κάνει επαφές για παίκτες με την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα που φεύγει από την Αινταχτ Φρανκφούρτης, να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι... νέοι ενδιαφερόμενοι και ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Θέλει κεντρικό αμυντικό

Από την πλευρά του ο Φερέιρα "καίγεται" για κεντρικό αμυντικό και συνεχίζει την αναζήτηση του κατάλληλου παίκτη στην ξένη αγορά και ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, γίνονται προσπάθειες από την τωρινή διοίκηση για να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Οι... νέοι ενδιαφερόμενοι και ο Πανιώνιος

Η αποστολή με τον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης και εκτός αποστολής έμειναν οι Σαριέγκι, Νίνης, Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαυρίας, Λαγός και Ταμπάκης.

Οι... νέοι ενδιαφερόμενοι και ο Πανιώνιος

Στο μυαλό του Φερέιρα

Ο Φερέιρα προσανατολίζεται στο να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τους Καρνέζη - Βιτόλο - Μπιάρσμιρ, ενώ θα προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα μέσα στον Ιανουάριο και θέση στην 11αδα διεκδικούν οι Τοτσέ - Ρούντολφ - Καραγκούνης αλλά και ο Κουίνσι που επέστρεψε στην αποστολή.

Διαβάστε ακόμη:

Στο Λονδίνο για την Τότεναμ ο Λαγός

Η ανάγκη για αμυντικό και το απρόσμενο δώρο του Ολυμπιακού

Η Γαλατά θέλει τον Λέτο σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα

Το... +2 από τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά

Φερέιρα: "Η ίδια Κέρκυρα ήταν με τον Ολυμπιακό;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK