Ο Αλαφούζος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις από την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα τοποθετηθεί άμεσα.

Δεν θα τοποθετηθεί άμεσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μετά από τη γνωστοποίηση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλαίσιο της απολογίας του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Οι "πράσινοι" παρακολουθούν πολύ στενά την υπόθεση και είναι πιθανό να στείλουν τον Ολυμπιακό στην UEFA, προσδοκώντας σε απόφαση παρόμοια με αυτήν στην Τουρκία προ ετών, όταν η Ομοσπονδία απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε.

Επισήμως ο σύλλογος δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής.

Κάτι τέτοιο, πάντως, θα πράξει ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, μέσω συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης εκτός ποδοσφαίρου: Σοκ στον Ολυμπιακό

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το "μέτωπο" στέλνει τον Ολυμπιακό στην UEFA

Τι μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για Μαρινάκη

Τι μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ για Μαρινάκη

Οι επιπτώσεις της απόφασης για Μαρινάκη

Τσίπρας ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντεπίθεση Τσίπρα με παροχές

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 που αποσκοπούσε η χθεσινή κίνηση του πρωθυπουργού και γιατί δεν περίμενε την ομιλία του στον προϋπολογισμό το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων

 

Πρώτη Σελίδα