Ο ασταμάτητος Ζέκα, ο... παλιός και ο "κεραυνός" του Νάνο

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πολωνία και ο Νίκος Παγκάκης μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τις προπονήσεις, από τον... διασκεδαστή Ζέκα μέχρι τον "κεραυνό" του Νάνο. Γράφει ο απεσταλμένος του Contra.gr στην Πολωνία και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Παγκάκης.

Ο ασταμάτητος Ζέκα, ο... παλιός και ο "κεραυνός" του Νάνο

Ο Ζέκα είναι πηγή έμπνευσης και χιούμορ και σε αυτή την προετοιμασία. Βλέποντας ένα αμαξίδιο μεταφοράς τροφίμων να περνάει από δίπλα του, γύρισε προς τους συμπαίκτες του και φώναξε "Αυτό είναι το SMART της Πολωνίας".

Ο Πορτογάλος όμως είχε κέφια και ήταν ασταμάτητος. Στη διάρκεια της προπόνησης και ενώ ο Παναγιώτης Αγριογιάννης φώναζε συνεχώς , προκειμένου να ενθαρρύνει τους γκολκίπερ για την σκληρή δουλειά που καταβάλλουν, ο κάπτεν του τριφυλλιού φώναζε από την απέναντι πλευρά του γηπέδου "Αmazing" - δηλαδή φανταστικό, σε κάθε εντυπωσιακή επέμβαση που πραγματοποιούσαν.

Ο παλιός είναι αλλιώς...

Ο λόγος για τον Βασίλη Οικονομίδη. Ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής έχει πάρει από κοντά τον Εμιρ Μπαϊράμι και τον στηρίζει στη διάρκεια του ατομικού προγράμματος που ακολουθεί ο Σουηδός, προσπαθώντας να τον... ανεβάσει και ψυχολογικά ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μπαϊράμι μέχρι τώρα δεν προπονείται με μπάλα και ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα που θα τον επαναφέρει δριμύτερο στους αγωνιστικούς χώρους . Στο τριφύλλι ποντάρουν πολλά εφέτος στον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται και στις προπονήσεις...

Αυτό πάντως που στη διάρκεια της κυκλικής προπόνησης με τελειώματα σημείωσε ο Νάνο -με σουτ κεραυνό - άφησε κυριολεκτικά άγαλμα τον Ταμπάκη και προξένησε επιφωνήματα θαυμασμού σε αρκετούς συμπαίκτες του. Πολλοί από αυτούς του έδωσαν συγχαρητήρια και φώναξαν ταυτόχρονα “φανταστικό”!!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK