Ο "κασκαντέρ" Ρότσα

Μετά τις εξελίξεις με το έμψυχο δυναμικό, το έργο του Χουάν Ρότσα στον Παναθηναϊκό καθίσταται ακόμα πιο δύσκολο.

Ο "κασκαντέρ" Ρότσα

Στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (17/12) με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Χουάν Ρότσα έλαβε το μήνυμα να προχωρήσει ακόμα και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων αν χρειαστεί, προκειμένου να οικοδομηθεί ένας διαφορετικός Παναθηναϊκός.

Παρουσία των Κώστα Ελευθεράκη και Χρήστου Παναγόπουλου, Αλαφούζος και Ρότσα συζήτησαν και ανέλυσαν τα αίτια της τραγικής εμφάνισης του Παναθηναϊκού στη Βέροια και στάθηκαν κυρίως στην απότομη μεταβολή της απόδοσης των ποδοσφαιριστών και στα αίτια της.

Ο Αργεντινός προπονητής άκουσε τις αποφάσεις του προέδρου της ΠΑΕ και εξέφρασε τις δικές του απόψεις. Όντας χρόνια στο ποδόσφαιρο, του επισήμανε τους κινδύνους των απότομων μεταβολών στο ρόστερ και έθεσε υπόψη του, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο και ο Χουάν Ρότσα προτίθεται να δουλέψει σκληρά και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Ο "κασκαντέρ" Ρότσα
alafouzos.jpg INTIME SPORTS

Παίκτες ωσεί παρόντες

Η αποδέσμευση τόσων ποδοσφαιριστών, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα στο ταμείο, είναι μία πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Είναι άγνωστο εάν οι Αλαφούζος και Ρότσα συμφώνησαν να μην χρησιμοποιηθούν ξανά όσο περιλαμβάνονται στη "μαύρη λίστα".

Το σίγουρο είναι πως όσο δεν γίνονται γνωστά τα ονόματα και αιωρείται μία φημολογία στον αέρα, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα νιώθουν ανασφαλείς και κανένας τους, δεν πρόκειται να προτάξει το συμφέρον του Παναθηναϊκού. Αν και όταν κληθεί να αγωνιστεί, θα το κάνει έχοντας το μυαλό του αλλού.

Ο Ρότσα το γνωρίζει πολύ καλά, όμως δεν έχει τρόπο να αντιδράσει. Απλώς, περιμένει τις επόμενες κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ και σκοπεύει να εστιάσει στους νεαρούς, προκειμένου να τους προετοιμάσει ώστε αν απαιτηθεί, να σηκώσουν ένα βαρύτατο φορτίο στις πλάτες τους.

Ο "κασκαντέρ" Ρότσα
rotsa123.jpg INTIME SPORTS

Ο "κασκαντέρ" Χουάν

Από την πρώτη μέρα που επανήρθε στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, το έργο του ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ρότσα είχε να ξεπεράσει δυσμενείς συνθήκες, όμως έδειξε να τα καταφέρνει και να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά. Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις της Δευτέρας, είναι ξεκάθαρο πως αναλαμβάνει ρόλο κασκαντέρ...

Διαβάστε ακόμη:

Φερέιρα: "Επιτέθηκα στο σύστημα"

Η συνάντηση του Αλαφούζου με τον Ρότσα και τα... σημάδια κάθαρσης

Πουλάει το εμπορικό κέντρο ο Βωβός

Μέτοχοι Παναθηναϊκού: "Ελπίζουμε να μην αλλάξει γνώμη η Αυτού Υψηλότης"

Παπαδόπουλος: "Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK