Ο Κούγιας... αφήνει εκτός ντέρμπι τον Μολέδο

Βαριά "καμπάνα" της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά του Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10) μετά την καταγγελία του Αλέξη Κούγια μετά το ματς με την ΑΕΛ.

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports)
moledo EUROKINISSI SPORTS

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου στις 20/9 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδας, αφού ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των "πράσινων" και του Ροντρίγκο Μολέδο, τον οποίο χαρακτήρισε "δρεπανοφόρο" για ένα χτύπημα που έριξε, όπως ισχυρίστηκε, στον Ρέντζα.

"Το χτύπημα του Μολέδο στον Ρέντζα ήταν δολοφονικό και εκτός φάσης. Καταθέσαμε ήδη καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ζητάμε την τιμωρία του Μολέδο, ο οποίος ενήργησε ως δρεπανηφόρο στη συγκεκριμένη φάση. Θα τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές ο Μολέδο, ενώ ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρέντζα", ήταν το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανακοίνωση.

Ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" έκανε καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή του "τριφυλλιού" και ένα μήνα μετά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές ημέρες τιμωρίας! Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ματς με την Λαμία (εκτός, 21/10), τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός 24/10) στο κύπελλο και φυσικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (εντός, 28/10)!

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Οι "πράσινοι" από την πλευρά του θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για το αν θα καταθέσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αφού είναι άγνωστο αν θα προλάβει να βγει η απόφαση πριν το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".

Μέσα σε όλα αφήνουν αιχμές κατά της Επιτροπής για το χρονικό σημείο που επέλεξαν να βγάλουν την απόφαση τους. Ουσιαστικά την καθυστέρηση ενός μήνα. Τέλος μέσα σε όλα έπεσε και χρηματικό πρόστιμο 8.500€, ποσό που άλλες εποχές θα ήταν απλή αναφορά, όμως με τα τωρινά δεδομένα αποτελεί... πρόβλημα.

Τέλος την Παρασκευή η Επιτροπή θα ανακοινώσει την τιμωρία και του Άλτμαν, ο οποίος αποβλήθηκε την Δευτέρα (16/10) κόντρα στην... ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Εδώ η τιμωρία είναι αναμενόμενη και ο παίκτης θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό, αφού όλα δείχνουν πως θα... φάει τρεις αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK