"Ο Λίτζεον θα συνεχίσει στην Αθήνα"

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρόμπιν Λίτζεον το αποκάλυψε ο ολλανδικός Τύπος το πρωί της Τετάρτης και οι επόμενες ώρες κατέδειξαν ότι δεν είναι απλά φιλολογικό.

"Ο Λίτζεον θα συνεχίσει στην Αθήνα"

Ήδη στην Μπρέντα, όπου ο 22χρονος μπακ-χαφ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άγιαξ, είναι σχεδόν βέβαιοι ότι ο επόμενος επαγγελματικός του σταθμός θα είναι στην Αθήνα, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

"Είναι πλέον σίγουρο ότι η επόμενη σεζόν δεν θα βρει τον Ρόμπιν Λίτζεον στην Μπρέντα. Άλλωστε το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016 και η ομάδα του Άμστερνταμ θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην πώλησή του, χωρίς να σκέφτεται τον εκ νέου δανεισμό του, εφ' όσον δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της" σημειώνει χαρακτηριστικά παράγοντας της NAC και συνεχίζει:

"Η Μπρέντα δεν έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο μπάτζετ μεταγραφών, ώστε να διεκδικήσει την υπογραφή του, ενώ και το έργο της παραμονής στην Eredivisie έχει δυσκολέψει. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ουτρέχτη και την Άλκμααρ, αλλά φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής φιλοδοξεί να αγωνιστεί εκτός συνόρων και η προοπτική του Παναθηναϊκού δείχνει ελκυστική. Πιθανότατα λοιπόν θα συνεχίσει στην Αθήνα".

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία των “πρασίνων” με τον Λίτζεον στη βάση μιας τριετούς συνεργασίας και αυτό που απομένει είναι η συναίνεση του Άγιαξ. Αυτό το κομμάτι φαίνεται ότι ανέλαβε προσωπικά ο Γιάννης Αναστασίου, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί από την προϋπηρεσία του στον “Αίαντα”.

Το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Λίτζεον είναι το ίδιο που εκπροσωπεί και τον τεχνικό του Άγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ και η επιλογή του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει πρώτα την συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή έχει την ιδιαίτερη σημασία του.

Πάντως οι Ολλανδοί φαίνεται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, λίγο παραπάνω από την πρόταση την οποία φέρεται να έχει κάνει η Άλκμααρ για τον παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK