Ο Λυμπερόπουλος και ο επόμενος προπονητής

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος απασχολεί τον Παναθηναϊκό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, προ καιρού έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή. Το γράμμα του Φάμπρι στους παίκτες και τα πλάνα του Βονόρτα. Σε ανοιχτή γραμμή Αλαφούζος-Καραγκούνης.

Ο Λυμπερόπουλος και ο επόμενος προπονητής

Την ώρα που το ενδεχόμενο να προχωρήσει το δίδυμο Αναστασίου-Νταμπίζα ατονεί και ο Παναθηναϊκός αφήνει το θέμα προπονητή για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου ήρθε ξανά στην παναθηναϊκή επικαιρότητα.

Ο "Λύμπε", ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ, είναι από την Ελλάδα ένας από τους υπιοψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, προ καιρού έγινε μία διερευνητική επαφή με τον πρώην παίκτη για να δουν περισσότερο τις προθέσεις του.

Ο Λυμπερόπουλος απέφυγε φυσικά να απαντήσει, αφού δεν είχε κάτι χειροπιαστό στα χέρια του, ενώ θα ήθελε πρώτα να δει ποιο είναι το πλάνο της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν και τι προοπτικές υπάρχουν. Ο Μεσσήνιος με πλούσια καριέρα στον Παναθηναϊκό -όπου ο κόσμος τον αγάπησε και θα ήθελε να τον δει ξανά στην Παιανία- δεν λέει "όχι" στο ενδεχόμενο επιστροφής, αλλά δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να ασχολείται με λόγια του "αέρα". Αν του γίνει πρόταση, θα τη μελετήσει, θα δει τις προοπτικές και θα αποφασίσει αν αξίζει να περάσει ξανά τις πύλες της Παιανίας, αυτή τη φορά με το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Οσον αφορά στη θέση του προπονητή, από Ελλάδα τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει διάφορες επαφές και στο προσκήνιο είναι τα ονόματα των Σάκη Τσιώλη, Γιάννη Χριστόπουλου και Γιώργου Δώνη. Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν αφού πρώτα ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πάντα υπάρχει και η περίπτωση επιλογής από το εξωτερικό για τις θέσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή, αν και το ελληνικό μοντέλο έχει προτεραιότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK