Ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού

Οι βλέψεις του Παναθηναϊκού για αγορά του Σισοκό και οι σκέψεις του Ιβοριανού άσου, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου και το επόμενο βήμα για τον Μπουμσόνγκ που παραμένει τραυματίας. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έδωσε ρόλο ηγέτη στον Σισοκό με την τοποθέτηση του στον άξονα και ο Ιβοριανός άσος έκανε τη διαφορά για το τριφύλλι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος άσος διαθέτει ποιότητα, ντρίμπλα και κάθετη πάσα, με τον Αργεντινό τεχνικό να προσδοκά ότι ο Σισοκό θα ομορφύνει το παιχνίδι της ομάδας.

Ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού
sisoco.jpg INTIME SPORTS

Του αρέσει η Ελλάδα...

Ο Σισοκό έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Βόλσμπουργκ μέχρι το καλοκαίρι και στην ΠΑΕ κάνουν σκέψεις για αγορά των δικαιωμάτων του από τη γερμανική ομάδα. Φυσικά είναι πολύ νωρίς, τα οικονομικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό είναι πολλά αλλά πρόκειται για έναν χαρισματικό παίκτη σε νεαρή ηλικία και σίγουρα η περίπτωση του θα εξεταστεί. Ο ίδιος ο Σισοκό περνά καλά στην Παιανία, του αρέσει η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός και δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην Αθήνα, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με την Βόλφσμπουργκ.

Ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού

Δυσαρέσκεια για Μπουμσόνγκ

Στο μεταξύ, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παραμένει τραυματίας και στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει μεγάλη η δυσαρέσκεια για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, δηλαδή τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη, αν και δεν θα πρόκειται για εύκολη περίπτωση.

Ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού
rotsa.jpg INTIME SPORTS

Δύο οι μεταγραφικοί στόχοι για τον Ιανουάριο

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο δεν άλλαξε με την έλευση του Ρότσα στη θέση του Φερέιρα. Εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά της ΠΑΕ, οι "πράσινοι" θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού. Μάλιστα θα τεθούν επί τάπητος και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική, μια αγορά που την γνωρίζει καλά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ ρόλο θα έχει και ο νέος σκάουτερ που πιθανότατα θα προέρχεται από την Πορτογαλία.

Διαβάστε ακόμη:

Τριανταφυλλόπουλος: "Έπρεπε να γίνει μια νέα αρχή"

Ο νέος Βοτανικός

Παρέμβαση για τα σχόλια στο διαδίκτυο

Ο διάλογος για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK