Ο προβληματισμός του Καραγκούνη

Η επαφή που είχε με τον Ελευθεράκη το βράδυ της Δευτέρας δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Καραγκούνης παραμένει σκεπτικός αναφορικά με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, αφού θέλει να πάρει τις εγγυήσεις ότι θα υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο προβληματισμός του Καραγκούνη

Ο περσινός παραγκωνισμός του από τον Φερέιρα δεν ξεχνιέται. Ο Γιώργος Καραγκούνης αγαπά το ποδόσφαιρο και αυτό είναι γνωστό και δεδομένο. Αυτός είναι ο λόγος εξάλλου που μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν έχει πρόβλημα με τα συμβόλαια, τις χρονικές διάρκειες και τα λεφτά. Αυτό που θέλει είναι να αισθάνεται ενεργό μέλος της ομάδας. Κάτι που την περασμένη σεζόν δεν συνέβη.

Ο Καραγκούνης θέλει να πάρει τις εγγυήσεις ότι θα υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα τη νέα σεζόν. Θέλει να ξέρει ότι δεν θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα στον πάγκο. Εξ ου η καθυστέρηση στην απάντησή του.

Στην επαφή που είχε το βράδυ της Δευτέρας με τον τεχνικό σύμβουλο, Κώστα Ελευθεράκη, επανέλαβε τους προβληματισμούς του.

Από την πλευρά του ο Ελευθεράκης φρόντισε να του ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να βιαστεί για να δώσει την απάντησή του. Οπερ σημαίνει πως θα χρειαστούν ακόμη κάποιες μέρες αναμονής μέχρι να δούμε αν ο "τυπάρας" θα συνεχίσει με το τριφύλλι στο στήθος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK