Ο Τσάκας του... ΠΑΟΚ

Το όνομα Βλάσης Τσάκας απασχολεί για δεύτερη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2001 όταν ενεπλάκη στον ΠΑΟΚ.

Ο Τσάκας του... ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2001 ο κ.Τσάκας δήλωνε εκπρόσωπος μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας από την Αργεντινή, η οποία θα αγόραζε το 84% της Άθλος ΠΑΟΚ, μητρικής εταιρείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και διατυμπάνιζε στα ραδιόφωνα ότι θα φέρει τον Μιγιάτοβιτς στη Τούμπα. Μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ, ορκίζονταν... σε ό,τι έχουν ιερό οι επικεφαλής της διοίκησης Πέτρος Καλαφάτης και Γιώργος Κούδας, πως τα λεφτά από την Αργεντινή έρχονται οσονούπω.

Μόλις, όμως, διάβασαν το όνομα του Τσάκα στις εφημερίδες πολλοί ξενοδόχοι της Χαλκιδικής αγανακτισμένοι έκαναν καταγγελίες ότι συνεργάστηκαν μαζί του και τους κορόιδεψε, οδηγώντας τους στην οικονομική καταστροφή. Το θέμα σταμάτησε εκεί και επί της ουσίες δεν προχώρησε ποτέ ( απόσπασμα από το αφιέρωμα του Σάκη Γκίνα για τους υποψήφιους επενδυτές του ΠΑΟΚ).

Η θέση του Βλάση Τσάκα σε αυτό το θέμα, ήρθε δέκα χρόνια μετά με αφορμή τον επίδοξο Σαουδάραβα επενδυτή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: " Ήταν μια φίλη μου από την Αργεντινή, η κ. Πατρίσια και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με μπίζνες στην Ελλάδα. Ήθελαν να επενδύσουν ένα σημαντικό ποσό και της είχα προτείνει τον ΠΑΟΚ. Για εμένα ο ΠΑΟΚ ήταν μπίζνα, εδώ μιλάμε για αγάπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK