Oι καινοτομίες του Ρότσα και τα σχέδια για τον ΠΑΟΚ

Η τρίτη θητεία του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ξεκινά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ του φίλου του Γιώργου Δώνη. Η αποστολή χωρίς τον τραυματία Χριστοδουλόπουλο και τα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού. Τι γίνεται με Καραγκούνη.

Oι καινοτομίες του Ρότσα και τα σχέδια για τον ΠΑΟΚ

Ενα νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν οι "πράσινοι" με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (18/11-19.30), ευελπιστούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Λάτσιο και με Κέρκυρα.

Ο Ρότσα δούλεψε τόσο στον τομέα της ψυχολογίας, ζητώντας από όλους τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση όσο και σε θέματα τακτικής, λέγοντας ότι θέλει πρέσινγκ και κατοχή της μπάλας.

Παράλληλα, άλλαξε το πρόγραμμα στις προπονήσεις, η τελευταία έγινε απόγευμα και στη συνέχεια οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, ενώ απογευματινές θα είναι και οι προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μάριμπορ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού πήρε 19 παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εκτός έμειναν οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, ο ανέτοιμος Πάπε Σο, ο Μπαρμπαρούσης που επέστρεψε την Παρασκευή από τη Νέα Ζηλανδία και οι Καπίνο-Ταμπάκης-Δώνης-Κουσίδης-Μαρινάκης.

Ο Ρότσα προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και η 11αδα θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρία, Κουίνσι και Τοτσέ.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τον Ιανουάριο και ένα από αυτά αφορά σε πιθανή επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην Παιανία. Ο "Κάρα" έχει πολύ καλή σχέση με τον Ρότσα αλλά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνει στην Αγγλία. Σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Φούλαμ, είναι ορατό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του.

Τέλος, την Κυριακή θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και τα αποτελέσματα για τους 9 που θα εκλεγούν μεταξύ στους 41 υποψηφίους, θα ανακοινωθούν την Πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK