Οριστικά εκτός ο Ζέκα

Στις δύο προπονήσεις της Τετάρτης ο Κάρλος Ζέκα δεν πήρε μέρος, αφού το μάτι του έχει πρηστεί από το χτύπημα και η εντολή από το ιατρικό επιτελείο είναι να διατηρηθεί εκτός.

Οριστικά εκτός ο Ζέκα

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος μέσος μετέβη στο Απήλιον, παρακολούθησε τους συμπαίκτες του και μετά το τέλος του απογευματινού προγράμματος, συνομίλησε μαζί τους για την κατάσταση του. Όπως τους τόνιζε, δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό.

Συμπλήρωνε ότι στις προπονήσεις θα ενταχθεί από τη Δευτέρα προκειμένου στο μεσοδιάστημα να έχει υποχωρήσει το πρήξιμο και να μπορέσει να συμμετάσχει στις ασκήσεις χωρίς τον κίνδυνο υποτροπής. Όσοι τον είδαν, παρατήρησαν ότι το μάτι του είναι "κλειστό" από το χτύπημα που δέχτηκε.

Στο Πεντελικό η διανυκτέρευση

Ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν από τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας στο Απήλιον είναι η έλλειψη ξενώνα για την κατάλυση της ομάδας πριν από τα παιχνίδια. Μέχρι να κατασκευαστεί ένας στο νέο προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού", αναγκαστικά η αποστολή θα καταλύει σε ξενοδοχείο. Αρχικά, αυτό που έχει επιλεγεί είναι το Πεντελικόν στην Κηφισιά, όπου οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό θα διανυκτερεύσουν το Σάββατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK