Οριστικά την Τρίτη στο Απήλιον

Την Τρίτη 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Απήλιον, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του μετά την επιστροφή από την Ολλανδία.

Οριστικά την Τρίτη στο Απήλιον

Η μετακόμιση των πραγμάτων της Παιανίας στο Απήλιον έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και την Παρασκευή (12/7) η ομάδα Νέων θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο νέο σπίτι του "τριφυλλιού".

Οι εργασίες ώστε να μεταφερθούν όλα τα πράγματα της πρώτης ομάδας σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα συνεχίζονται πυρετωδώς, ενώ το αθλητικό κέντρο αλλάξει και εξωτερικά όψη.

Η σημαία του Παναθηναϊκού ήδη κυματίζει στο Απήλιον, ενώ σιγά-σιγά φεύγει και το κυανέρυθρο χρώμα, καθώς απομακρύνθηκαν μεταξύ άλλων και κάποιες εξέδρες.

Στα μεταγραφικά οι "πράσινοι" περιμένουν την παραλαβή του ποσού για τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ, προκειμένου να κινηθούν πιο άνετα. Από εκεί και πέρα το βάρος πέφτει στην απόκτηση στόπερ και χαφ, ενώ αναφορικά με τη δεξιά πτέρυγα, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο η περίπτωση του Ιμπραΐμ Σισοκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK