ΠΑΕ: "Γνωστός κι ως "Μποροθρύλος"

Την αντίθεσή της για την ανάληψη της προεδρίας της Super League από τον Γιώργο Μποροβήλο εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε "Μποροθρύλο".

ΠΑΕ: "Γνωστός κι ως "Μποροθρύλος"

Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως "Μποροθρύλος", στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του "αγώνα" στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα".

Μποροβήλος: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Λίγο νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος της Super League είχε αναφερθεί στους "πράσινους" με την εξής δήλωση: "Είδα ότι σήμερα υπήρχε μία καλή διάθεση αλλά αυτό πρέπει να το δούμε και στην πράξη. Είμαι ευτυχής που με εμπιστεύτηκαν 13 ομάδες και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά το Σαββατοκύριακο".

Κωνσταντίνου: "Προσωπικοί λόγοι..."

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, από την πλευρά του, ρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός ψήφισε κατά της ανάληψης της προεδρίας από τον Γιώργο Μποροβήλο: "Το ότι δεν τους ψηφίσαμε δεν σημαίνει τίποτα. Ήταν προσωπικοί οι λόγοι. Αλλά θέλουμε να πετύχουν".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Μποροβήλος νέος πρόεδρος της Super League

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Απείχαμε από την εκλογή Μποροβήλου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK