ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το εξιλιστήριο θύμα για ένα μισοάδειο κουτάκι μπύρα..."

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την αγανάκτησή της για την ποινή της αφαίρεσης συνολικά πέντε βαθμών από την ομάδα για το κουτάκι στον Βλάνταν Ιβιτς στη Λεωφόρο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το εξιλιστήριο θύμα για ένα μισοάδειο κουτάκι μπύρα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μετά την εξοντωτική ποινή που επέβαλε στον Παναθηναϊκό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η Π.Α.Ε. θα ασκήσει έφεση. Μέχρι τότε μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε:

- - Τη σεζόν 2014-15 για την προκλητική συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας που ξεσήκωσε τον κόσμο, με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας μας με 2-1).

- - Τη σεζόν 2015-16 για μια φωτοβολίδα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 190.000 ευρώ πρόστιμο, μαζί την απόφαση του Υφυπουργού Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 μέχρι τη λήξη της σεζόν μαζί με επιπλέον 90.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ).

- - Την εφετινή σεζόν για ένα μισοάδειο κουτάκι μπύρα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs, αφαίρεση δύο βαθμών από τη νέα σεζόν, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που διεκόπη ενώ η ομάδα μας προηγούνταν 1-0).

Ο Παναθηναϊκός, επειδή δεν επιδιώκει να έχει σχέσεις με την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη, αποτελεί σταθερά το εξιλαστήριο θύμα πάνω στο οποίο εφαρμόζονται σε ετήσιο βαθμό οι πλέον αυστηρές ποινές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK