ΠΑΕ ΠΑΟ: "Ο Εργοτέλης μιλάει αντ' αυτού..."!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Εργοτέλη για τη διαιτησία του σαββατιάτικου αγώνα και με δική του ανακοίνωση αφήνει αιχμές, τονίζοντας μεταξύ άλλων με νόημα ότι "όποιος φωνάζει κάθε φορά, είναι σαν να του έχει δανείσει κάποιος τη φωνή του και να μιλάει αντ' αυτού...".

ΠΑΕ ΠΑΟ: "Ο Εργοτέλης μιλάει αντ' αυτού..."!
INTIME SPORTS

Στην ανακοίνωσή της η "πράσινη" ΠΑΕ, υποστηρίζει πως η ίδια είναι αυτή που δικαιούται να έχει παράπονα από τη διαιτησία, σχολιάζοντας: "το 50-50 δεν αντέχεται".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

" Μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης περί δήθεν εύνοιας του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πέραν του γεγονότος ότι συνολικά στον αγώνα, αλλά και στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που δικαιούται να έχει παράπονα, φαίνεται ότι το 50-50 δεν «αντέχεται» από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο που αντιδρά όλως περιέργως όποτε κερδίζουμε. Το αστείο είναι ότι όποιος και να φωνάζει ή να διαμαρτύρεται κάθε φορά, είναι σαν να του έχει «δανείσει» κάποιος τη φωνή του και να μιλάει αντ’ αυτού…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK