Πάει για Σίλντενφελντ

Το Contra.gr αποκαλύπτει: ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα για τις διαπραγματεύσεις.

Πάει για Σίλντενφελντ

Την έκπληξη με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Οπως σας είχαμε αποκαλύψει από την Παρασκευή, οι "πράσινοι" βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ξένου κεντρικού αμυντικού. Οπως φαίνεται, αυτός θα είναι ο Κροάτης αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Ντιναμό Μόσχας και πέρυσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα για τις διαπραγματεύσεις, είδηση που δεν επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τα τελευταία "ναυάγια" με Φάλκενμπουργκ και Καστιλιόν, θέλει πρώτα να βεβαιωθεί προτού προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Κατά το παρελθόν ο Σίλντενφελντ έχει αγωνιστεί στη Στουρμ Γκρατς και βρέθηκε αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League το 2009.

Μετά το τέλος του δανεισμού του στον Δικέφαλο, οι πληροφορίες ήθελαν τον Κροάτη να οδεύει προς Αγγλία όπου είχε προτάσεις, ωστόσο φαίνεται πως θα παραμείνει για δεύτερη περίοδο στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK