Παναθηναϊκός - Κράσνονταρ 1-2

Ιδιαίτερα νωθρός παρουσιάστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης με την Κράσνονταρ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αφενός δεν δημιούργησε ευκαιρίες και αφετέρου είχε αμυντικές αδυναμίες. Η ρωσική ομάδα προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Ζοαοζίνιο (12') και Ιγκνάτεφ (31'), ενώ οι "πράσινοι" μείωσαν στο 81' με τον Πετρόπουλο.

Παναθηναϊκός - Κράσνονταρ 1-2

Απελπιστική ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού σε άμυνα και επίθεση καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Χωρίς ίχνος υπερβολής, οι "πράσινοι" προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας μόνο στα τελευταία λεπτά.

Στο 12ο λεπτό η Κράσνονταρ, που σε εννέα ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της κόντρα στη Ρούμπιν, άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Ζοαοζίνιο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού εκτέθηκαν τόσο τα αμυντικά χαφ όσο και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, καθώς πέρασε μία μακρινή κάθετη μπαλιά και ο Ιγκνάτεφ, αφού απέφυγε τον Καρνέζη, έκανε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε κάπως και μάλιστα έχασε δύο καλές ευκαιρίες (στο 41' με κοντινό πλασέ του Ζέκα και στο 54' με καρφωτή κεφαλιά του Πετρόπουλου) για να μειώσει. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις απέκρουσε σε κόρνερ ο Ρεβισβίλι.

Η εικόνα της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν σαφώς καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκε, παρόλα αυτά όμως, δεν μπορούσε με τίποτα να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στη μοναδική καλή στιγμή του "τριφυλλιού" στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης (στο 81'), ο νεοεισελθών Χουχούμης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πετρόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Έλληνα επιθετικού σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κράσνονταρ σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι του Παναθηναϊκού, δύο στο πρώτο μέρος και μία στο δεύτερο. Στο δοκάρι του 38ου λεπτού, μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει και ο Καρνέζης για να μην γίνει το 3-0.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (46' Ταμπάκης), Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες (46' Πίντο), Ιωαννίδης (46' Σπυρόπουλος) Λαγός (46' Δώνης), Βιτόλο, Ζέκα (60' Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος (65' Χουχούμης), Σισοκό (46' Κουσίδης), Τοτσέ (46' Πετρόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

18:18
Καλησπέρα σας από την Αυστρία.
18:21
Σε περίπου 40 λεπτά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ.
18:22
Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό των πράσινων μετά από αυτό της Τετάρτης κόντρα στην Μπράουσβάιγκ.
18:23
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα αρχίσει ακριβώς με τους ίδιους 11.
18:24
Για τον Παναθηναϊκό θα αρχίσουν οι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Ιωαννίδης, Λαγός, Βιτόλο, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Τοτσέ. 
18:25
Ο καιρός έχει καλυτερέψει με την βροχή να έχει σταματήσει και όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 
18:26
Μάλιστα στο γήπεδο έχει στηθεί μια τέντα για να φιλοξενήσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Ελευθεράκης οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Αυστρία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
18:28
Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο Μπουμ και ο Σο ενώ ο Πίντο είναι στον πάγκο.
18:29
GIORGOS : SXETIKA ME TOUS ROSOUS INE PIO ETIMI APO EMAS
18:31
Το Πρωτάθλημα στην Ρωσία αρχίζει την άλλη εβδομάδα. Η Κράσνονταρ παίζει στις 23 Ιουλίου κόντρα στην Ρούμπιν.
18:32
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙΜΗ : exei kosmo tou pao?
18:32
panos 13 : exei filathlous o panathinaikos?
18:35
Αυτή τη στιγμή στο γήπεδο βρίσκονται περίπου δέκα ομογενείς, οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο αρκετοί περισσότεροι φίλοι του Τριφυλλιού.  
18:35
μάνος : μόνο το ΟΤΕ μεταδίδει τον αγώνα?
18:36
Το παιχνίδι μπορείτε να το δείτε και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα την Κράσνονταρ.
18:36
panospao : pame k oti k na ginei dn peirazei einai pio etoimei kai auto einai mono gia ton proponhth ta epomena einai shmantika
18:37
vakos : afta ta mats einai gia tous proponites alla an poume oti thelw na mpw sto kefali tou fereira skeftomai pws thelei vintra sb kai prospathei na anastisei to giourka...lew egw twra......to kentro mou fainete ok alla lipei o paixtis me tis ka8etes kai an poume oti tetios einai o lazaros giati paizei 4-3-3 me to lazo epithesi....thelw ti gnomi sou
18:40
Το να παίξει πίσω από τον επιθετικό γίνεται... Το εάν θα τον χρησιμοποιήσει εκεί ο Φερέιρα δεν το ξέρω. Για παράδειγμα στο προηγούμενο φιλικό ο Λάζαρος και ο Σισοκό έπαιξαν και οι δύο πίσω από τον Τοτσέ και τον Πετρόπουλο.
18:40
Πάντως πρέπει να τον ματιάξαμε τον καιρό αφού έχει αρχίσει πάλι να βρέχει...
18:44
sema : τι γνωμη εχεις για τον κουσιδη στην προετοιμασια μεχρι στιγμης?
18:45
Πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του. Κάτι που το έχει επισημάνει και ο Φερέιρα.
18:46
Η ενδεκάδα της Κράσνονταρ: Ρεβισβίλι, Σμόλνικοφ, Αμισουλασβίλι, Μαρτίνοφ, Ατζέλκοβιτς, Ντρίνσιτς, Μάρσιο, Κίσνιακ, Ιγκνάντιεφ, Ζοαοζίνιο, Μοβιζιάν
18:48
Δημήτρης : Παίζει ο Πίντο;
18:49
Είναι στον πάγκο δεν αρχίζει στην ενδεκάδα.
18:49
Ένα μικρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τους πάγκους του γηπέδου οι οποίοι είναι σχετικά μικροί για να φιλοξενήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων. Μάλιστα οι αναπληρωματικοί της Κράσνονταρ βρίσκονται εκτός γηπέδου κάτω από μια τέντα που έχει στηθεί. 
18:56
Το παρών στο γήπεδο δίνει και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" μόλις έφτασε και οι Έλληνες ομογενείς που δίνουν το παρών στην αναμέτρηση τον έχουν πλησιάσει και τον ρωτάνε για την προσπάθεια που κάνει και του λένε να συνεχίσει έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να αλλάξει σελίδα. 
19:02
Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με άσπρες εμφανίσεις.
19:04
Στο δεύτερο φιλικό με την Κράσνονταρ υπάρχει μεγάλη ανοργανωσιά από τους ιθύνοντες. Χαρακτηριστικό του ότι δεν υπάρχει οργάνωση είναι το ότι οι αναπληρωματικοί παίκτες του Τριφυλλιού θα κάτσουν εκτός του αγωνιστικού χώρου, σε ένα ταρτάν εκτός και θα δουν από εκεί την αναμέτρηση.
19:05
Άρχισε το ματς....
19:09
4' Σέντρα από τον Βύντρα, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κράσνονταρ.
19:10
6' Ο Παναθηναϊκός από την αρχή πιέζει ψηλά και ήδη ο Βιτόλο έχει κλέψει αρκετές μπάλες...
19:14
9' Ο Ζεοζίνιο πήγε να μπει στην περιοχή όμως ο Ζέκα τον έκοψε.
19:20
12' Η Κράσνονταρ ανοίγει το σκορ. Ο Ζοαοζίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Καρνέζη και έκανε το 1-0.
19:26
21' Φάουλ σε πολύ καλή θέση για τον Παναθηναϊκό. 
19:26
Θα το εκτελέσει ο Τοτσέ.
19:27
Κακή εκτέλεση από τον Ισπανό.
19:28
23' Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοδουλόπουλο μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Κράσνονταρ. 
19:32
26' Καλή ανάπτυξη από τον Παναθηναϊκό. Ο Σεϊταρίδης βρήκε πίσω από την πλάτη της άμυνας τον Τοτσέ, ο Ισπανός γύρισε την μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας της ρωσικής ομάδας μπλόκαρε πριν αυτή φτάσει στον Λάζαρο. 
19:37
30' Γκολ για την Κράσνονταρ: Ο Ιγκνάτεφ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, πέρασε και τον Καρνέζη και έκανε το 2-0. 
19:42
37' Φάουλ από τον Σισοκο, ο Βελάσκες πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
19:46
38' Νέα καλή στιγμή για την Κράσνονταρ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Καρνέζη έπειτα από κεφαλιά του Ιγκνάτεφ.
19:46
41' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. 
19:47
Ο Σισοκό βρήκε στην πλάτη της άμυνας της Κράσνονταρ τον Ζέκα ο οποίος σούταρε με τον Ρεβισβίλι να διώχνει σε κόρνερ.
19:52
Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
19:54
Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακός. Τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σε καμία στιγμή σωστά. Ναι μεν η Κράσνονταρ είναι πολύ πιο έτοιμη από το Τριφύλλι καθώς σε μόλις μια εβδομάδα έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν απελπιστική και δείγμα του ότι το Τριφύλλι θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Σίγουρα του λείπουν βασικές μονάδες όπως ο Μπουμσόνγ, ίσως ο Σό και ο σέντερ φορ τύπου Φορναρόλι αλλά το πρόβλημα των πράσινων στο ενάμιση έως τώρα παιχνίδι που έχουμε δει είναι ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία με τίποτα. 
20:06
Οι δύο ομάδες μπαίνουν σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο.
20:08
Κατά τα φαινόμενα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα κάνει πολλές αλλαγές.
20:09
Πετρόπουλος, Δώνης, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης και Κουσίδης οι παίκτες που μπήκαν.
20:10
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε. 
20:11
Από τον αγωνιστικό χώρο έχουν βγει οι Καρνέζης, Βελάσκες, Ιωαννίδης, Λαγός και Σισοκό. 
20:12
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Πίντο με την πράσινη φανέλα. 
20:18
54' Φάουλ από τον Χριστοδουλόπουλο, ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά για μία ακόμα φορά ο Ριβισβίλι έδιωξε σε κόρνερ.
20:24
60' Ο Μαρίνος στη θέση του Ζέκα.
20:28
Ο Παναθηναϊκός είναι πιο δραστήριος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο αλλά και πάλι δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.
20:28
65' Ο Χουχούμης στη θέση του Λάζαρου.
20:41
78' Σουτ από τον Πετρόπουλο μπλόκαρε ο Ριβισβίλι.
20:44
81 Γκολ για τον Παναθηναϊκό.
20:45
Σέντρα από τον Χουχούμη από τα αριστερά και ο Πετρόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. 
20:51
87 Δοκάρι με τον Μοβιζιάν για την Κράσνονταρ. 
20:56
Τέλος αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK