Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0

Με κορυφαίους τους Ντίνα, Μπαϊράμι και Μαρινάκη ο νέος και βελτιωμένος Παναθηναϊκός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο 0-0 με την Λάτσιο, στην επιστροφή του στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου. Ντεμπούτο για τους Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Καρέλη και Αμπεΐντ.

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0

Και ξαφνικά ο Μέντες έγινε κανονικό αμυντικό χαφ. Και ο Ντίνας ένας εξαιρετικός εξτρέμ. Και ο Κουτρουμπής ένας καλός στόπερ. Και ο Παναθηναϊκός μία κανονική ομάδα. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός του φιλικού με την Λάτσιο δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις ομάδες που είδαμε στα προηγούμενα φιλικά. Μόνο το σύστημα ήταν ίδιο.

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0
INTIME SPORTS

Νέες εμφανίσεις, νέα πρόσωπα, νέος Παναθηναϊκός. Ενας Παναθηναϊκός που έδειξε να βρίσκει τα "φάρμακα" στις "ασθένειες" που παρουσίασε στα προηγούμενα φιλικά. Αρχικά στην άμυνα με τον Σίλντενφελντ, ο οποίος έδωσε αυτό το κάτι που έλειπε από τον Κουτρουμπή και την άμυνα γενικότερα (αν εξαιρέσουμε την μεταβίβαση, εκεί έπασχε). Ο Μέντες είχε βοήθειες από Αμπεΐντ και Ζέκα (μακάρι να είχε άλλους δέκα Ζέκα ο Παναθηναϊκός), ο Μαρινάκης σαν δεξί μπακ έδειξε πολύ καλή στοιχεία (και αντιμετώπισε σχεδόν άριστα τον Λούλιτς) και υστερεί μόνο στο ύψος, τα ίδια με τον Νάνο που βοήθησε και μπροστά, ενώ η τριάδα των Ντίνα, Καρέλη και Μπαϊράμι ήταν αρκούντως επικίνδυνη απέναντι σε μία πιο έτοιμη και δυνατή ομάδα.

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0
INTIME SPORTS

Οι "πράσινοι" δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 6' με τον Ντίνα, στο 43' με τον Καρέλη, ενώ έβγαλαν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας σχεδόν σε μέγιστο βαθμό τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έπεσε. Κάτι η ζέστη, κάτι η περίοδος της προετοιμασίας, έφεραν την Λάτσιο αρκετές φορές στην εστία του Καπίνο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο δοκάρι του Ντίνα.

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0
INTIME SPORTS

Οσο περνούσε ο χρόνος, οι δύο προπονητές χρησιμοποιούσαν όλες τις αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 ήρθε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0
INTIME SPORTS

Μοναδικό μελανό σημείο του φιλικού, οι ανεγκέφαλοι που πετούσαν μπουκάλια στον τερματοφύλακα της Λάτσιο και προκάλεσαν πεντάλεπτη διακοπή στο δεύτερο μέρος. Ο "υπέροχος λαός" κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να απειλήσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αυτούς ο Παναθηναϊκός δεν τους θέλει, δεν τους χρειάζεται.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Καπίνο (70' Κοτσόλης), Μαρινάκης (80' Σπυρόπουλος), Σίλντενφελντ (80' Ρισβάνης), Κουτρουμπής (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μέντες (78' Λαγός), Ζέκα, Αμπεΐντ (70' Δώνης), Καρέλης (57' Μπεργκ), Μπαϊράμι, Ντίνας (80' Μουζακίτης).

Λάτσιο: Μαρκέτι (68' Μπιζάρι), Γκονσάλβες, Μπίγλια, Έντερσον, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα (55' Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (68' Καβάντα), Καντρέβα (46' Ερνάνες), Φλοκάρι.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

19:36
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης", το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί ξανά τον Παναθηναϊκό στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάτσιο.
19:38
Η αναμέτρηση αρχίζει στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTESPORT3.
19:39
Οι θύρες του γηπέδου άνοιξαν πριν από πέντε λεπτά και οι οπαδοί του Τριφυλλιού έχουν αρχίσει την προσέλευση τους.
19:43
Περιμετρικά του γηπέδου βρίσκονται αρκετές χιλιάδες φιλάθλων και σταδιακά θα εισέλθουν.
19:44

19:47
Υπάρχουν και σταντ του Ερασιτέχνη έξω από τις Θύρες, προκειμένου όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, να αγοράσουν κάρτες διαρκείας και να ενισχύσουν τη "μάνα του λόχου".
19:48
Μεγάλες είναι οι ουρές που υπάρχουν στα εκδοτήρια έξω από το "Απόστολος Νικολαΐδης".
19:53
Ο "Μητσάρας" πατά και πάλι το χόρτο της Λεωφόρου...
19:56
Το πούλμαν άφησε την αποστολή της Λάτσιο στο πάρκιν πίσω από τη Θύρα 7 και τα μέλη της, ανέβηκαν στα αποδυτήρια με τα πόδια.
20:01
Το πούλμαν άφησε τους παίκτες της Λάτσιο λίγο πιο χαμηλά από το γνωστό σημείο και έτσι ανέβηκαν την Τσόχα με τα πόδια....
20:03
Οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο κάνουν τη βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Νικολαϊδης".
20:10
Το πέταλο της 13-14 έχει αρχίσει να γεμίζει.
20:14
Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έκαναν τη δική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά τις 19:00 και οι νέοι "ξεναγούσαν" τους ξένους στο γήπεδο, αφού έχουν αγωνιστεί σε αυτό στο πρωτάθλημα Κ20.
20:17
Οι Καπίνος και Κοτσόλης βγαίνουν για προθέμανση με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριογιάννη και το γήπεδο "ζωντανεύει".
20:21
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τη Θύρα 7 και γράφτηκε μέλος στον Ερασιτέχνη, πλήρωσε τη συνδρομή και υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα.
20:23
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς.
20:26
Πριν την έξοδο των ποδοσφαιριστών, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια.
20:28
Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Καπίνο, Σίντελφελντ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Αμπεϊντ, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης.
20:29
Οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο και το διαιτητικό τρίο κάνουν τη δική τους προθέρμανση.
20:35
Η ουρά μπροστά από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 αρχίζει μετά την είσοδο της Θύρας 3.
20:39
Ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε μπροστά από το πέταλο της 13 και χειροκροτήθηκε από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού.
20:41
Στον πάγκο του Τριφυλλιού βρισκονται οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Μουζακίτης, Ρισβάνης, Δώνης.
20:45
Οι οργανωμένοι οπαδοί με συνθήματα τους, έδειξαν τη θέληση τους για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
20:45

20:49
Στην ενδεκάδα της Λάτσιο αρχίζουν οι Μαρκέτι, Ντίας, Μπίλια, Έντερσον, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα, Ραντού, Κόμκο, Καντρέβα, Φλοκάρι. Στον πάγκο οι Μπιζάρι, Σιανί, Γκρέκο, Ερνάντες, Ρότζι, Κεϊτά, Γκονζάλες, Κανά, Βινίσιους, Καβάντα, Νοβαρέτι, Στρακόσια.
20:51
Στα επίσημα εισήλθε ο Γιώργος Δώνης και πριν από αυτόν, ο Γιάννης Τοπαλίδης.
20:55
Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί βρίσκονται στις εξέδρες και ακόμα περιμένει αρκετός κ.όσμος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέλθει.
20:57
Από τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια που έχουν γραφτεί για τον Παναθηναϊκό και έχουν δημιουργήσει ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα.
20:59
Στα επίσημα βρίσκονται οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Μαυρίας, Κουσίδης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος.
21:02
Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα και την ιστορική επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο που έχει μεγαλουργήσει.
21:06
Το παιχνίδι στη Λεωφόρο άρχισε.
21:07
Η Λάτσο είχε την πρώτη επίθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή αμέσως.
21:11
Ο Παναθηναϊκός έχει παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, στην τετράδα της άμυνας είναι οι Μαρινάκης, Σίλντενφέλντ, Κουτρουμπής και Νάνο. 

Μπροστά τους παίζει ο Μέντες ο οποίος έχει δεξιά του το Ζέκα και αριστερά τον Αμπέιντ, 

Στην επίθεση ο Μπαϊράμι παίζει στο δεξί άκρο, ο Καρέλης αριστερά και ο Ντίνας στην κορυφή.
21:13
6' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα πέρασε και τον γκολκίπερ της Λάτσιο γύρισε προς τον Ντίνα αλλά αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το βολ πλανέ.
21:17
10' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με κόρνερ από το δεξιά αλλά ο Σίλντενφελντ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. 
21:20
13' Κούρσα από τον Μαρινάκη ο οποίος έδωσε στον Αμπέιντ ο οποίος αντί να δώσει ακόμα πιο δίπλα στον Καρέλη σούταρε με τον Μαρκέτι να πιάνει την μπάλα. 
21:24
Ο Παναθηναϊκός στέκεται πάρα πολύ καλά σε αυτό το πρώτο εικοσάλεπτο και προσπαθεί να γίνει επιθετικός. 
21:25
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/index Το φιλικό του Παναθηναϊκού μπορείτε να το δείτε από την τηλεόραση του ΟΤΕ.
21:29
23' Πρώτη μεγάλη στιγμή για την Λάτσιο με σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Φλοκάρι πάνω από την εστία του Καπίνο. 
21:33
Τα πρώτα 25 λεπτά έχουν κυλήσει χωρίς πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό που δείχνει προς το παρών ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι μέχρι τώρα στα φιλικά. 
21:37
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει, Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Λάτσιο χωρίς οι Ιταλοί να μπορούν να απειλήσουν τους πράσινους όμως. 
21:39
32΄Η Λάτσιο μπήκε μέσα στην περιοχή των πράσινων αλλά τελευταία στιγμή ο Κουτρουμπής έκανε το τάκλιν και απομάκρυνε την μπάλα. 
21:41
Ο Αμπείντ κερδίζει με πείσμα μια μονομαχία και το φάουλ από τους μέσους της Λάτσιο. 
21:43
36' Ο Νάνο θα αναλάβει με το αριστερό την απευθείας εκτέλεση με τον Μαρκέτι να μπλοκάρει σταθερά. 
21:44
37' Ωραίο γύρισμα από τα δεξιά με τον Λούλιτς μέσα στην περιοχή να σουτάρει απευθείας αλλά τον Καπίνο να μπλοκάρει με τα πόδια και με δεύτερη προσπάθεια να κάνει δική του την μπάλα. 
21:50
43΄ Ο Καρέλης με ωραία προσπάθεια θα απειλήσει αλλά ο Μαρκέτι θα μπλοκάρει την μπάλα. 
21:51
44΄ Ο Ζέκα θα κλέψει την μπάλα θα δώσει στον Μπαϊράμι ο οποίος θα προσπαθήσει να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας αριστερά του αλλά η μεταβίβαση του θα κοπεί. 
22:14
Ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Κουτρουμπή με την έναρξη του δευτέρου μέρους.
22:15
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/index Το φιλικό του Παναθηναϊκού μπορείτε να το δείτε από την τηλεόραση του ΟΤΕ.
22:15
48΄Μεγάλη ευκαιρία για την Λάτσιο με κεφαλιά του Λούλιτς να βγάζει ο Νάνο πάνω στην γραμμή. 
22:22
Αλλαγή για την Λάτσιο με τον Γκονζάλες αντί του Λεντέσμα. 
22:23
Αλλαγή και για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ να παίρνει την θέση του Καρέλη και φυσικά να παίζει ως φορ περιοχής. 
22:27
Ωραία ο Μπαϊράμι έγινε κάτοχος της μπάλας και κέρδισε το φάουλ. 
22:28
Ένα-δυο μπουκάλια νερό που έπεσαν από την Θύρα 13 στα πόδια του Μαρκέτι έχει γίνει η αιτία για να υπάρξει μια μίνι διακοπή στο παιχνίδι.
22:32
Το παιχνίδι είναι έτοιμο να αρχίσει ξανά μετά από τρία λεπτά λόγο της διακοπής.
22:33
Το φάουλ με την εκτέλεση του Μπαϊράμι πέρασε έξω. 
22:38
Κοτσόλης και Δώνης αντί των Καπίνου και Αμπεΐντ στο 70' για τον Παναθηναϊκό. 
22:41
75΄ Πολύ ωραία αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ στον χώρο του κέντρου να δίνει πίσω την μπάλα με την μια μπαλιά στον Ζέκα που έφυγε στον κενό χώρο. Ο Πορτογάλος γύρισε στον Ντίνα από την άλλη πλευρά που μπήκε στην περιοχή γύρισε προς τον Μπερκ στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά τον πρόλαβε η άμυνα της Λάτσιο. 
22:43
78΄ Ο Λαγός αντί του Μέντες. 
22:47
Νέα διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τους Σπυρόπουλο και Ρισβάνη αντί των Μαρινάκη και Σίλντενφελντ. 
22:48
81' Ο Ντίνας μετά την πάσα του Μπεργκ από τα αριστερά έκανε το σουτ ο Μπιζάρι βρήκε με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 
22:52
86' Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με σουτ του Ζέκα ο οποίος σούταρε απευθείας και ο Μπιζάρι μπλόκαρε την μπάλα. 
22:56
Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις στην αναμέτρηση. 
22:59
Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις. 
23:02
Η λήξη της αναμέτρησης από τον Παππά. Βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ανεβασμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά οι πράσινοι. Πολύ πιο σοβαροί αμυντικά και καλύτεροι επιθετικά οι πράσινοι άφησαν ελπίδες με τις προσθήκες των νέων αποκτημάτων του Τριφυλλιού. 
23:03
Γεια σας από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θα τα πούμε στο επόμενο φιλικό των πράσινων κόντρα στην Νόριτς. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK