Πάνω απ' όλους ο Παναθηναϊκός

Πολλοί παίκτες, μια ομάδα. Θα το γράψουμε και θα το ξαναγράψουμε. Εάν πέρυσι ο Παναθηναϊκός έφτιαξε ένα καλό μαχητικό σύνολο, στην Πολωνία οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δείχνουν πως χτίζουν τις βάσεις για να πάνε ένα ακόμη βήμα παραπάνω. Να φτιάξουν μια πολύ ισχυρότερη σε δεσμούς και αγωνιστικά ομάδα, που θα είναι πάνω από πρόσωπα.

Πάνω απ' όλους ο Παναθηναϊκός

Ο αλτρουϊσμός είναι ένα βασικό στοιχείο που διέπει αυτή την ομάδα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων ; Θα θυμάστε όλοι την φάση με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται σε θέση για γκολ (ουκ ολίγες φορές) και τελικά να χρίζει σκόρερ συμπαίκτες του.

Ο αλτρουισμός , όμως, διακρίνει τους παίκτες του Αναστασίου και στον εξωαγωνιστικό τομέα. Όλοι είναι ίσοι μεταξύ ίσων. Δεν υπάρχουν φίρμες, μικροί και μεγαλύτεροι σε ηλικία. Το κλίμα είναι άκρως παρεΐστικο και όλοι αγωνίζονται για τη φανέλα και όχι την πάρτη τους.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ξεχώρισε η στιγμή που κατέγραψε η κάμερα του Contra.gr . Μια από τις βοηθητικές εστίες πρέπει να μετακινηθεί μέχρι το κέντρο του γηπέδου, προκειμένου να διεξαχθεί το οικογενειακό δίτερμα. Μαζί με τον νεαρό τον Μαλντίν τρέχει και o Ζέκα να κουβαλήσει την εστία. Το ίδιο κάνει κι ο Κλωναρίδης βλέποντας τον συμπαίκτη του. Ατζαγκούν, Σπυρόπουλος, Καρέλλης και οι υπόλοιποι αποδεικνύουν στην πράξη ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με "Ο" κεφαλαίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK