Παράταση στο θέμα με την ARBORIS CAPITAL. Στις 4/11 η απόφαση

Παράταση πήρε το περίφημο πλέον θέμα με την ARBORIS CAPITAL, τη συμβουλευτική-επενδυτική εταιρεία (με έδρα το Αμπού Ντάμπι) που ζητούσε εξουσιοδότηση για να φέρει πρόταση για το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράταση στο θέμα με την ARBORIS CAPITAL. Στις 4/11 η απόφαση

Μετά το τέλος του Δ.Σ, έγινε γνωστό πως θα υπάρξει συζήτηση με τη συγκεκριμένη εταιρεία και θα παρθεί απόφαση στο συμβούλιο της 4η Νοεμβρίου.

"Είπαμε να συζητήσουμε μαζί τους (με την ARBORIS) και στο συμβούλιο στις αρχές Νοέμβρη θα αποφασίσουμε. Ενα Θεος ξερει τι θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πέθανε και ο θείος (ο θείος του πρίγκιπα) και τον πενθούμε όλοι", είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από τα γραφεία και πρόσθεσε: " Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει το δρόμο του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς για το μπάσκετ και την αποχώρηση των αδερφών Γιαννακόπουλος, τόνισε: "Το έχουμε ξαναπει και το έχουμε ξαναπει. Οταν επαναλαμβάνεται ένα πράγμα χάνει την αξία του. Εχουμε κουραστεί βιολογικά. Κρίναμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν το κάναμε φέτος που είχαμε πει γιατί δεν είχε βρεθεί κανένας αγοραστής".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε: " Πηραμε κάποιες αποφάσεις προκειμένου το προεδριο να συζητήσει με την εταιρεία αυτή και στο συμβούλιο στις 4 Νοέμβρη θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, είπε: " Εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΣ η διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους όρους και τις προϋπθέσεις συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα επανέλθουμε στο συνέλευση στις 4/11 για να παρθεί μία απόφαση. Προτίστως μας αφορά η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το καλό κλίμα".

Το παρασκήνιο του ΔΣ:

* Τα μέλη του Δ.Σ. κατέληξαν στο να ληφθεί οριστική απόφαση για την Arboris Capital στις 4/11 προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη αποχώρηση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Επί της ουσίας δίνουν παράταση στον Σαουδάραβα επενδυτή να ολοκληρώσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού.

* Στη σχετική ψηφοφορία τα εννέα μέλη ψήφισαν ΝΑΙ στην πρόταση εξουσιοδότησης του προεδρίου να συζητήσει με την Arboris, ενώ τρία μέλη (οι δύο εκπρόσωποι του Βγενόπουλου -κα. Λοβάρδου και κος. κΛιβέρης- και ο Μίμης Δομάζος) ψήφισαν λευκό. Απών ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

* Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης διαβάστηκε μία επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος ανέφερε ότι περιμένει την απόφαση του Δ.Σ. και θα συμφωνήσει με αυτή, μία επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος έλεγε ότι είναι θέμα του Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει βρει τον επενδυτή. Μία επιστολή του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος έλεγε πως συμφωνει με την όποια απόφαση του μεγαλομετόχου και τέλος μία επιστολή του Αδαμάντιου Πολέμη ο οποίο έλεγε πως πρέπει να εξουσιοδοτηθεί η Arboris.

News 24/7

24MEDIA NETWORK