Περιμένει τα καλά νέα ο Ουζουνίδης

Πώς και πώς αναμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τις αποδεσμεύσεις που θα φέρουν προσθήκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Πλατανιά πως η αναπροσαρμογή του ρόστερ δεν θ' αργήσει προκειμένου και ο ίδιος να ξέρει ποιους υπολογίζει.

Τόνισε αναλυτικά: " Πήραμε μια δίκαιη νίκη η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολη καθώς σε αρκετά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και άλλες τελικές, αν ήταν καλή η τελική πάσα σε τέσσερις-πέντε φάσεις ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν και πάλι τα παιδιά. Το μόνο σημείο που χάσαμε την ηρεμία μας ήταν πέντε λεπτά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν είχαμε προβλήματα. Ο αντίπαλος έπαιξε με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα μπροστά ώστε να τις διεκδικήσουν στη συνέχεια και αυτό έκανε δύσκολο το παιχνίδι για εμάς.

Στα διαστήματα που πήγε να παιχθεί ποδόσφαιρο επικρατήσαμε και το τελικό σκορ μάς αδικεί. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά αυτό που βλέπω από τα παιδιά είναι διάθεση και προσπάθεια και τα λάθη που κάνουμε θα τα διορθώσουμε στη συνέχεια, αυτό είναι σίγουρο".

Στο ξεκίνημα η ομάδα είχε μεγάλη φρεσκάδα παρά το γεγονός ότι θα περιμέναμε μια κούραση επιπλέον λόγω των συνεχόμενων αγώνων;

" Έτσι είναι σας είπα ότι οι ποδοσφαιριστές έρχονται, η ομάδα έρχεται. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάναμε τα περισσότερα χιλιόμετρα και σήμερα είχαμε διάθεση παρά το γεγονός ότι τέσσερα-πέντε παιδιά ήταν αρκετά κουρασμένα. Το σημαντικό αυτή την περίοδο με τα προβλήματα που έχουμε είναι το σώμα και όχι το μυαλό και πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη σωματική κούραση και να δουλέψουμε περισσότερο πάνω στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Στα πρώτα λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί και θα μπορούσε να γίνει το 3-0 και το ματς να γίνει πιο εύκολο. Αντίθετα έγινε το 2-1 και αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως θα υπάρξουν ματς που θα φάμε γκολ και ακόμα που θα προηγηθεί ο αντίπαλος, αλλά εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απ' αυτό".

Ήταν το καλύτερο δημιουργικά παιχνίδι με εσάς στον πάγκο, έπαιξε ρόλο και η αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3;

" Δημιουργικά ήταν το καλύτερο. Είχαμε και καλές ευκαιρίες και συνδυασμούς παρά το γεγονός ότι το δουλέψαμε μόνο σε μια προπόνηση. Βέβαια τα παιδιά είναι έμπειρα και καλοί ποδοσφαιριστές. Εξαρτάται ποιους παίκτες θα έχουμε στη συνέχεια. Στα προηγούμενα ματς κάναμε συγκεκριμένα κάποια πράγματα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα δούμε όχι τι αρέσει σε μένα αλλά τι ταιριάζει στην ομάδα όταν θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας και δη τους μεσαίους. Είναι φυσιολογικό και ο Ζέκα που έπαιξε μετά από καιρό να μην είναι στο 100%. Θα πρέπει πρώτα να ξέρουμε ποιο είναι το γκρουπ και με τις προσθήκες που θα γίνουν να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε ματς να αλλάζουμε διάταξη, δεν θα βγαίνουν και οι αυτοματισμοί μας".

Περιμένετε κάτι τις επόμενες μέρες;

" Έχουμε κάποια καλά νέα και στις αποδεσμεύσεις και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουμε πλησιάσει και έχουμε καταλήξει".

Είδαμε στα στημένα να είναι και οι 11 παίκτες του Παναθηναϊκού μέσα στην περιοχή. Είναι κάτι που θέλετε λόγω και της έλλειψης του Μολέντο;

" Όταν παίζεις ζώνη έτσι είναι".

Σε τι κατάσταση είναι ενόψει Κέρκυρας, Μολέντο και Κουτρουμπής;

" Δεν ξέρω ακόμα, θα περιμένουμε και θα δούμε. Ο Κουτρουμπής είναι καλύτερα, ο Μολέντο όχι ακόμα αλλά θα δούμε μέχρι την Κυριακή".

Πώς είδατε τον Ευαγγέλου;

" Καλύτερο. Έκανε κάποια λάθη αλλά καλύτερα. Μακάρι να είχαμε παίκτες για να τον ξεκουράσουμε, αλλά τώρα δεν γίνεται. Όταν θα είναι όλοι στη διάθεση μου δεν θα σταθώ στα ονόματα, όποιος είναι καλύτερος θα παίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεπάγωσε με Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK