Περιθώριο λίγων ημερών για Λέτο

Νέα παράταση στην υπόθεση με τον Σεμπαστιάν Λέτο. Αν τις επόμενες ημέρες δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Αργεντινός άσος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη στη Μπολόνια.

Περιθώριο λίγων ημερών για Λέτο
leto.jpg INTIME SPORTS

Νέα παράταση στην υπόθεση με τον Σεμπαστιάν Λέτο και αν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Αργεντινός άσος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη στη Μπολόνια.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στη Μπολόνια για λίγες ακόμη ημέρες, κάνοντας κάποια τεστ αλλά στην περίπτωση που εξακολουθεί να νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, τότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, θα μείνει εκτός για περισσότερους από 5 μήνες και θα χάσει ουσιαστικά την επόμενη σεζόν.

Η τελευταία παράταση στην υπόθεση με το ταλαιπωρημένο γόνατο του Αργεντινού άσου, αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα στη Μπολόνια με τη συμμετοχή του ίδιου του παίκτη, των Ιταλών γιατρών και του γιατρού του Παναθηναϊκού.

Βελτίωση υπάρχει αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο, αφού οι ενοχλήσεις στο γόνατο παραμένουν και το χειρουργείο μοιάζει αναπόφευκτο για τον Λέτο. Ωστόσο ο παίκτης θέλει να το αποφύγει και επομένως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που δεν είναι με το μέρος του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συνάντηση Αλαφούζου-οργανωμένων

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους ενημέρωσε για το πλάνο λαϊκής βάσης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου τόνισε ότι η οριστική μεταβίβαση των μετοχών από την πλευρά Βαρδινογιάννη προς αυτό, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ επεσήμανε ότι θα αναθέσει σε διεθνές γραφείο να ψάξει την υπόθεση του πρίγκιπα Φαϊζάλ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με το Σαουδάραβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK